עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

פורסם

מכשיר נחמד, נוח יותר מהאייפד. איך אני מגיע למנהל המשימות?

ה"כפתור" הימני

או הגדרות > אפליקציות > יישומים רצים

• תגובות 383
  • צפיות 49.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אכול קנאה :pissed:

אז רגע, זה שהוא נוח אנחנו כבר יודעים, אבל איך השאר? מגיב מהר? איך JB? יש תמונות?

תן לנו איזו ביקורת אישית קטנה, קצת יותר מפורטת!

מה-זה עפת על עצמך עם הפירוט...

אתם צודקים לגמרי חברים, זאת פשוט ההתלהבות הראשונית אחרי ה-ARCHOS 70IT.

בנוסף גם יש תינוק ראשון טרי בבית ואפילו לא הספקתי להתעסק עם הטאבלט בעצמי.

מבטיח לפרט בימים הקרובים.

פורסם

אחרי עבודה של כשבוע עם המכשיר, אני יכול לומר שגוגל קיימה את שהבטיחה, המכשיר עובד בצורה חלקה מאוד, עומד יפה עם גלאקסי S3 ואייפד/אייפון בגרסתם האחרונה. תענוג לעבוד איתו. החסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הרמקולים, המיקום שלהם צמוד, לכן לא ניתן לקבל סטריאו אמיתי, והאיכות שלהם סבירה ולא יותר. מפתחי האפליקציות צריכים להכניס תמיכה לרזולוציית המסך באפליקציות שלהם, עד היום לא היה מסך בגודל 7 אינצ' עם רזולוציה כזאת. בנוסף אני לא מבין למה המכשיר בא עם ממשק של סמארטפון ולא של טאבלט, ברגע שמשנים את הממשק לטאבלט, החוויה משתדרגת (לדעתי).

המסך נראה ממש טוב, לעומת המכשירים שצויינו למעלה, אך כמובן שלא טוב כמו מסך הרטינה של האייפד האחרון. ישנה בעיה שרוב המכשירים מגיעים איתה, והיא שהמסך מתרומם מעט מעל המסגרת שלו, זה קורה בגלל שהברגים בצד השמאלי ארוכים מידי ודוחפים אותו החוצה, ניתן לסדר זאת בקלות ע"י הוספת דיסקיות לברגים (המכסה האחורי נפתח בקלות, כמו למשל בגלאקסי S3).

יש לי קינדל לקריאת ספרים, ועכשיו אני מוצא עצמי משאיר אותו במגירה, ומשתמש בנקסוס גם למטרה זאת. לראות סרטים באיכות גבוהה, גם לא פחות תענוג, גודל המסך נראה לי אידאלי לכל המטרות הללו בטאבלט. אפשר להחזיק אותו הרבה זמן מבלי להתעייף.

לדעתי גם אם גוגל היו מתמחרים את המכשיר הרבה יותר גבוה, הוא עדיין היה שווה את המחיר, ונמכר כמו לחמניות חמות. אני אישית מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

מצטרף להמלצה. מכשיר פשוט מצוין. מזמן רציתי טאבלט, התפתתי למחיר האטרקטיבי ואני ממש מרוצה.

לקריאה עדיין נוח לי יותר הקינדל שלי, אבל לצפייה בפרקי hd מדי פעם, משחקים ואינטרנט זה תענוג. אני העדפתי לא לעשות רוט ולכן לא בדקתי את ממשק הטאבלט.

פורסם

ה"כפתור" הימני

או הגדרות > אפליקציות > יישומים רצים

לא מצאתי את השני, אין לי את האפשרות של אפליקציות... באיזו קטגוריה זה נמצא?

פורסם

ובעברית? סליחה על חוסר ההבנה שלי :-)

פורסם

אז קודם כל כמו שאמרתי, המכשיר פשוט פצצצצה.

הוא מהיר מאד והכל עובד חלק ורואים בו מצוין.

קודם היה לי ARCHOS 70IT וגם בו ראו לא רע והוא ניגן יפה סרטים של 480p/720p אזל הנקסוס זה כבר ליגה אחרת של איכות. 170 PPI לעומת 216 של הנקסוס.

לגבי המהירות, אין הרבה מה להשוות לעומת ה-archos, אבל המכשיר פשוט טס.

קשה לי לחוות דעה לגבי JB כי קודם השתמשתי ב-FROYO ואפילו לא ICS.

המכשיר נוח לאחיזה ויש לו גב בעל מרקם די נעים, לא חלק ולא מחוספס.

זהו בינתיים, עוד מסקנות בהמשך אחרי שימוש ממושך יותר.

פורסם

מישהו כבר הזמין דרך גוגל עצמם? יש אפשרות כזו בכלל של "לעבוד" על הדפדפן שאני בארה"ב או מדינה תומכת אחרת?

אני רוצה את הגרסא של ה-8GB ולא רואה סיבה לשלם בשאר מקומות כ-250$ למה שאצל גוגל עולה 199$

פורסם

אל תשכח ש 8 גיגה יעלה לך כ 225 דולר (כולל מס מקומי ומשלוח) ואז כל ההבדל הוא כ 25 דולר ל 16 גיגה.

פורסם

איך? הרי גם ה-16G ידרוש מס מקומי ומשלוח ואז ההבדל יהיה זהה או אפילו קצת יותר גדול. אלא אם כן יש לרכוש ב-250$ את הגרסא של ה-16 כולל מיסים מקומיים ומשלוח בתוך ארה"ב

פורסם

ישנם מספר אתרים שמציעים משלוח חינם, ובנוסף אתה לא משלם מס מקומי אם אתה שולח למדינות מסויימות.

לדוגמה B&H, משלוח חינם ומס רק אם אתה שולח לכתובת בניו יורק.

פורסם
  • מחבר

כמה יוצא מb&h עד הבית כולל הכל?

פורסם

~1400 ש"ח

פורסם

איך 1400?

250 מכשיר, משלוח 15-17 דולר, מע"מ עוד 40-42 דולר בערך ועוד 3 דולר דמי שחרור.

סה"כ כ 312 דולר, 1250 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים