פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים קנית ישירות מהם ?לי הם ביטלו את ההזמנה, מעניין איך שלך עברה...בכל מקרה קיבלתי בסוף מ- B&H הרבה לפני אלו שהזמינו מ- Walmart.כן, ישירות מהם.אמרתי שאני אנסה קודם ישירות לפני השירות של קניה עבורי דרך mustop.B&H רשמו באתר שלא יהיה מלאי עד ה-01/09.הזמנתי מולמארט בתאריך 28/07 ואתמול בלילה - אחרי 3 ימים קיבלתי הודעה שזה נשלח למחסן של mustop.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים לפני כמה שעות זה הגיע למחסנים של mustop ע"י fedex. עשה טיול מאורלנדו עד ניו ג'רזי עכשיו מחכים למשלוחה לארץ :yelclap:
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים לי מצאו אחד אחרון בבסט ביי קנדה, קיבלתי הנחה של 15$ על זה שמכשיר הוחזר לאחר יום שימוש (הניילון לא ירד מהמסך), מדובר על הדגם של ה 16GB.עם המע"מ 280$, שבוע הבא אצלי.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים אני אכול קנאה אז רגע, זה שהוא נוח אנחנו כבר יודעים, אבל איך השאר? מגיב מהר? איך JB? יש תמונות? תן לנו איזו ביקורת אישית קטנה, קצת יותר מפורטת!
פורסם 2012 באוגוסט 1113 שנים מישהו כבר אסף אותו לביתו בארץ? מעניין אותי מאוד איך המסך, 7" לעומת IPAD ודומיו שיש להם 10"...מפחד שזה קטן מדי ויותר מדי קרוב לסמארטפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.