עבור לתוכן

חוות דעת על נתב מחו"ל בשביל מטרת משחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני צריך נתב חדש לבית שלי והשימוש שלי בעיקר לרשת זה משחקים, קראתי כמה כתבות ברשת ונראה שאחד מהנתבים היותר מומלצים זה הראוטר הבא:

http://www.amazon.com/Diamond-Dual-Band-Wireless-N-Router-RT-N56U/dp/B0049YQVHE%3FSubscriptionId%3D02B7Y8VZ2ZRE5MXHPMR2%26tag%3Dbestcoverycom-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0049YQVHE

מה דעתכם על הנתב הזה? ובנוסף אשמח לקבל אישור שלא יהיה לנתב הזה שום בעיות חיבור בארץ לתשתית אינטרנט של הכבלים

פורסם

בחירה מצויינת :xyxthumbs:

פורסם

נתב מעולה

כמה קטן כמה הביצועים טובים,

זהו נתב עם יכולת WAN to LAN מצוינת!

פורסם
  • מחבר

נפלא, קיוותי לתשובות חד משמעית כאלה :)

אז יאלה אני מתקשר לדוד שבא לבקר עוד מעט שיביא לי את זה

דרך אגב...למישהו יש מושג למה הנתב הזה לא קיים בארץ?

פורסם

הוא לא נמכר בארץ כי תדר ה-5Ghz בו הוא פועל אינו תקני בישראל. בסקירה שפרסמתי אתמול יש הסבר מפורט על הנושא והזכרתי שם גם את הנתב הזה.

http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6475nD/BR-6475nD.htm

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת ואני חייב לתת לך ח"ח על הביקורת היסודית

ובנוגע לתקינה שלו, יש סיכוי שמי שמביא לי את זה מחול עלול להתקע עם זה במכס בגלל שהם לא יתנו לו להכנס עם זה לארץ?

אני ממש מתלבט בנוגע לנתב הזה, עושה רושם שמבחינת ביצועים זה הנתב הכי טוב בקטגורית מחיר. הוא מקבל המון מחמאות. אבל עושה רושם שיש לו איזה מחלה מסתורית שנועלת אותו אחרי מספר חודשים בפעילות...אני לא מצליח להבין אם יש לזה פיתרון, כי אם כן זה חד משמעית הנתב שהכי כדי לקנות, ואם לא זה עלול להיות די חתול בשק

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

יש סיכוי שיעשו לי בעיות במכס?

פורסם

אם מישהו מביא לך את זה הסיכוי שיתפסו את זה, במידה והדוד לא יצהיר הוא אפסי. אם זה יגיע למצב שיבקשו אישור של משרד התקשורת זה די אבוד.

בכל אופן, אם אתה יכול לחכות והדוד מגיע לעיתים קרובות, תוך שנה אנחנו נראה כבר מוצרי 11ac. לדעתי כדאי לחכות לזה, רק קח בחשבון שגם פה זה רק ע"י הברחה כי 11ac עובד רק על 5GHz.

עוד משהו, לא יודע אם אתה יודע אבל בשביל להגיע ל-600Mbps אתה צריך MIMO4. בלאפטופים במקרה הטוב יש כטיסי 2x2 שתומכים מן הסתם בלא יותר מ-MIMO2.

פורסם

מקפיץ

יש סיכוי שיעשו לי בעיות במכס?

אם אתה מזמין בדואר - הסיכוי הוא 50%-50%. אם מישהו מביא במזוודה - הסיכוי מאוד קטן.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: אחלה...הזמנתי, נקווה שיעבור בשלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים