פורסם 2002 במרץ 1923 שנים ערב טוב,יש לי בעיה קטנהניסיתי להחליף מארז למחשב שלי, וחלק פלסטיק קטן ליד המעבד נשברבכל מקרה,אח"כ כשניסיתי להפעיל את המחשב במארז החדש לא ראו שום דבר על המסך והיה ריח מסריח של עשן כזה בחדרהסתכלתי על המעבד אח"כ והיה עליו חומר דביק שחור כזה..הוא נראה די שרוףמה אני יכולה לעשות עכשיו? ...יש דרך לתקן את זה ? ומה בכלל הבעיה?-תודה רבה-הילה
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים המעבד שלך נשרף כנראה.חלק הפלסטיק שנשבר היה ככל הנראה אחד התופסנים של ההיטסינק של המעבד.כשהוא נשבר, ההיטסינק פשוט השתחרר לו ולא היה מגע בינו לבין המעבד.המעבד התחמם יותר מדי, וכיוון שההיטסינק לא נגע בו, החום לא התפזר כמעט והמעבד התטגן :-/
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר בדיוק!!קלעת בול...זה החלק שנשבראז עכשיו..אני צריכה מעבד חדש?וזה יכול להיות שכשהמעבד לא עובד אז לא רואים ממש כלום על המסך?
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אם יש לך אחריות על המעבד, נסי להחליפו.וכן, אם המעבד מת, לא רואים כלום על המסך...
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר ויכול להיות שאני צריכה להחליף את כל הלוח אם בשביל החתיכת פלסטיק הזאת?!
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים לא בהכרח.יש גופי קירור בעלי 3 נקודות אחיזה, והם גם ברמה גבוהה יותר מגוף הקירור המקורי שבא עם המעבד.תקני גוף קירור כזה (בעל 3 נק' אחיזה) וכך תפטרי גם את בעיית התופסן השבור וגם תשפרי את קירור המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.