פורסם 2004 בינואר 921 שנים אז ככה יש לי מחשב בבית ואני צריך לשלוט עליו דרך המחשב במשרדאיך אני עושה את זה דרך תוכנה נורמלית ושלא צריך לאשר את זה בבית כי אין פה אף אחד שיודע להתעסק עם המחשבתודה.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר חיפשתי וכל מה שמצאתי זה "פי סי אניוור" של סימנטק, אבל אני לא רוצה לקנות :]
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אם יש לך XP - ה Remote Desktop המובנה בXP עובד מצויין אני לא זוכר בדיוק כי אני לא משתמש בתכונה הזו, אבל אחד המחשבים חייב להיות XP (אני מנחש שזה שאתה ניגש ממנו) ולשני צריך להתקין client או משהו דומה, חפש באתר מיקרוסופט.הנפוצות האחרות הן VNC וכמובן PcAnywhere
פורסם 2004 בינואר 921 שנים עם ה-Remote Desktop, בשביל להיות Server, חובה ווינדוס XP, ולא רק זאת, חובה גם Professional ולא Home Edition.להתחבר כ-Client אפשר מכל ווינדוס.http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/rdclientdl.asp
פורסם 2004 בינואר 921 שנים Remote Administratorתוכנה קטנה, פשוטה, נוחה, דומה במקצת ל PC ANYWHERE. אהבתי אותה.RADMIN
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר אוקי תודה רבה הורדתי את ה REMOTE CONTROL 2.1זה רק 1.5 מגה..אני צריך להתקין את זה בשתי המחשביםואחד מהם יהיה הסרבר והשני הקליינטושליטה מלאה על הכלותפעול קל ?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אוקי תודה רבה הורדתי את ה REMOTE CONTROL 2.1זה רק 1.5 מגה..אני צריך להתקין את זה בשתי המחשביםואחד מהם יהיה הסרבר והשני הקליינטושליטה מלאה על הכלותפעול קל ?כןבתוכנה יש גם את התוכנה של ה server וגם של ה client.אם יש בעיות עם התוכנה תשאל ואני אענה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.