עבור לתוכן

Lord of the Ring Online

Featured Replies

פורסם

ניתן להוריד בחינם מSTEAM (לא יודע אם אני מחדש למישהו), ניתן לשחק ללא דמי מנוי חודשי, בכל אופן נראה כמו חיקוי עלוב לWOW מכל אספקט. התאכזבתי - לא מומלץ.

פורסם

לא חדש - לפחות לי.

לא שיחקתי בWOW :o

אבל לפחות מבחינה גרפית המשחק נראה יפה יותר ישנם קווסטים כאלה ואחרים אך גם קווסט מתמשך מרכזי העוקב אחר עלילת סדרת הספרים (ישנו טום בומבדיל וכו'). אמנם המשחק הוא בחינם אך כמו שאר המשחקים החינמיים מסוגו הוא אינו פתוח לרווחה - ישנם מקצועות הסגורים בפני השחקנים אלא אם אם כן הם רוכשים TURBINE POINTS (מטבע המשחק) או בעמל רב (רב מאוד) משיגים אותו תוך כדי משחק והשלמת DEEDS למינהם.

כמו כן בדרגות הגבוהות ישנם אזורים שלמים שאין בהם גישה לקווסטים (אשר מזרזים את צבירת הXP) אלא אם כן - ניחשתם נכון קניתם/צברתם TP.

(הקווסט המרכזי לא נעול).

לדעתי המשחק מהנה ביותר בזכות העולם השלם של טולקין שקם כאן לתחייה - לדוגמא באחד השיטוטים שלי נתקלתי בשלושת הטרולים המאובנים (ספר ההוביט) ועוד.

יש אפשרות של תשלום חודשי של 10 דולר כמדומני ואז כל האפשרויות נפתחות ומקבלים TP בעזרתם ניתן לשדרג את ה SKILLS של הדמות ועוד.

מומלץ ביותר לחובבי הז'אנר וגם לאלו שאהבו את הספרים/סרטים (חבר שלי לדוגמא מעולם לא חיבב את ז'אנר המשחקים הזה אך אהב את הסרטים וכעת הבן-אדם מכור ברמות עד כדי כך שנראה לי שאת הגיאוגרפיה של הארץ התיכונה הוא מכיר יותר טוב מאשר את הרחובות בעיר מגוריו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים