עבור לתוכן

שאלה בנוגע להורדת מחירי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי.

קצת רקע...

יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה.

המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע.

התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע.

לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי.

עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול.

היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה.

א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה?

ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי?

ג. מה באמת ההבדל באיכות הגלישה בין נטויז'ן לבזק בינלאומי?

ד. לחזור לנטויז'ן ולהפסיק להיות בררן? :nixweiss:

תודה מראש :hat:

פורסם

נטויז'ן לדעתי הם מהגרועים בשוק.

אבל אתה יכול להשתמש בהם כדי להוריד במחיר של 014.

יש גם את הוט-נט. גם בהם תוכל להשתמש כדי להוריד את המחיר. (יעלה גם 60 שח על 3 המנויים)

פורסם
  • מחבר

נטויז'ן לדעתי הם מהגרועים בשוק.

אבל אתה יכול להשתמש בהם כדי להוריד במחיר של 014.

יש גם את הוט-נט. גם בהם תוכל להשתמש כדי להוריד את המחיר. (יעלה גם 60 שח על 3 המנויים)

הוט נט זה אינטרנט לאתרים ישראלים בלבד, לא?

בוא נגיד... עד איזה סכום, בהנחה שבנטויז'ן יש לי את הכל ב-60 ש"ח, אתה חושב שיהיה ראוי להישאר בשבילו בבזק? או שגם באותו מחיר?

אני פתוח להצעות :silly:

טיינקס

פורסם

אין לי הרבה מקום להשוואה, אבל אני גולש עם נטויז'ן כבר שנתיים, ואין לי איתם בעיות.

מה מפריע לך אצלם?

פורסם

אם אין לך בעיות לדעתי כדאי לך להשאר ועל אחת כמה וכמה שפער הוא כה גדול במחיר...

או שאם אתה ממש רוצה לעבור תגיד שזה המחיר שקיבלת ותבקש שישוו לך אם הם מסכימים סבבה אם לא תעשה תחושבים שלך {שלדעתי אם אתה אומר שלא היו לך בעיות אין שום סיבה לעבור כשהמחיר הוא כמעט פי שניים}"

בהצלחה

פורסם

הוט נט זה אינטרנט לאתרים ישראלים בלבד, לא?

מתי המצאת את זה?

פורסם
  • מחבר

מתי המצאת את זה?

נטויז'ן אמרו לי את זה :-)

טוב הבנתי... יצאתי חומוס.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אם אין לך בעיות לדעתי כדאי לך להשאר ועל אחת כמה וכמה שפער הוא כה גדול במחיר...

או שאם אתה ממש רוצה לעבור תגיד שזה המחיר שקיבלת ותבקש שישוו לך אם הם מסכימים סבבה אם לא תעשה תחושבים שלך {שלדעתי אם אתה אומר שלא היו לך בעיות אין שום סיבה לעבור כשהמחיר הוא כמעט פי שניים}"

בהצלחה

אין לי הרבה מקום להשוואה, אבל אני גולש עם נטויז'ן כבר שנתיים, ואין לי איתם בעיות.

מה מפריע לך אצלם?

יש נפילות פה ושם עם נטויז'ן... בוודאות זה היה איתם ולא בזק.

וזה ידוע שבזק בינלאומי טובים.... לא יודע מה כל הבולשיט הזה עם הכבל התת ימי, אבל כבר לפני שנים, לפני שזה היה בתמונה, הם נחשבו by far להכי 'יציבים'.

מה מפריע לי בנטויז'ן? לא הרבה... השירות שלהם טוב. יש מענה תמיד (להבדיל מבזק [לא בינלאומי]). אבל אם אני יודע שיש מוצר יותר טוב, אני אעדיף אותו. בהפרש של 20 ש"ח לא היה לי איכפת, בהפרש כזה אני חושב שנית....

אני אדבר איתם ואנסה להוריד את המחיר. אסביר להם שקיבלתי הצעה ל-60 ש"ח להכל. אם יתנו במעט מעל אפילו אני אשאר.

טוב לא משנה.... תודה בכל אופן.

פורסם

נטויז'ן אמרו לי את זה :-)

טוב הבנתי... יצאתי חומוס.... :kopfpatsch:

רק על כזה דבר הייתי מתנק מהם אפילו אם היו מציעים אינטרנט חינם ומפרסם בכל מקום על השקרים שלהם.

פורסם

תדרוש 87 ש״ח על כל שלושת המנויים בבזק בינלאומי. 120 ש״ח זה מחיר מופרך ומנסים רק לחלוב אותך. כל המהירויות בבזק בינלאומי הם 29 ש״ח.

פורסם
  • מחבר

תדרוש 87 ש״ח על כל שלושת המנויים בבזק בינלאומי. 120 ש״ח זה מחיר מופרך ומנסים רק לחלוב אותך. כל המהירויות בבזק בינלאומי הם 29 ש״ח.

טיינקס

יצא 25 ש"ח לחודש ליוזר, סה"כ 75 ש"ח לחודש.

ושלושתם על 100 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים