פורסם 2012 ביוני 2513 שנים שלום לכולם.ברצוני להתחבר למסד נתונים sql server 2008 r2 express ובטבלאה ספציפית לשלוף ערכים ממקום מסוים, לעדכן ולמחוק.לדו: טבלת משתמשים,אני רוצה שיהיה ניתן להוסיף משתמש , למחוק אותו (עפ"י חיפוש אם קיים)ולעדכן. כל זה חייב להיות בזמן אמת וחשוב לדעת שהטבלה חייבת להתעדכן כל הזמן ומהר(לדו: לכל משתמש יש כסף בחשבון והוא משתנה מאוד מהר בהתאם לפעולותיו)אשמח לכל עזרה שתבואזקוק לזה מאוד..שיהיה יום טוב
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מחבר אגב דבר חשובה SQLSERVER נותן לי להוסיף ערכים אבל לא למחוקהתוכנה מתנהגת כרגיל, השאילתה נשלחת אבל לא מוחקדבר נוסף - הלכתי לניהול שרת והרצתי את השאילתה למחיקה וגם שם לא מחקרעיונות ?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר יש לי שם טבלה שנקראת usersכשאני רושם delete from usersהוא מוחק הכל אבל כשאני רושם :delete from users where user='ok' הוא לא מוחק לי את המשתמש הוא כותב שהכל בוצע כהלכה אבל בפועל זה לא נמחק * אם זה עניין של הרשאה למה הוא נותן לי למחוק הכל??
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים יכול להיות שהוא לא מוצא את השורה שאתה רוצה למחוקאם אתה כותב select * from users where user = 'ok' אתה מקבל תשובה?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר בעיה נפתרה.. מסתבר שאת העמודה users הוא לא נותן לשכתב כי זה מוגן שיניתי את השם ל name והכל עובד טפו טפו טפו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.