פורסם 2012 ביוני 2513 שנים שלוםקניתי מסך dell2312hm חדש, את המסך אני מחבר ללפטופ,אבל אם הלפטופ מחובר למטען (דבר שבאופן טבעי קורה רב הזמן...) אז יש המסך מרצד.יש לי מה לעשות בנושא?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים שלום וברוך הבא,כמה אפשרויות:לבדוק הארקה בשקעלהוריד מכשירים נוספים שמועמסים על אותו שקע (אם יש)לנסות שקע אחרהאם זה במקרה מטען אמריקאי (עם שתי שיניים במקום שלוש)?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר דבר ראשון, תודה רבה על התשובה המפורטת!!קראתי פה הרבה לפני שקניתי את המסך, וידעתי שיהיה פה מי שידע לענותחששתי שזה ההארקה,לאחרונה גילינו שיש של 20 V בהארקה בבניין שלנו.אני מניח שהפיתרון יהיה לסדר את ההארקה
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים שלוםקניתי מסך dell2312hm חדש, את המסך אני מחבר ללפטופ,אבל אם הלפטופ מחובר למטען (דבר שבאופן טבעי קורה רב הזמן...) אז יש המסך מרצד.יש לי מה לעשות בנושא?חיבור VGA במקרה יכול להיות מקור לבעיה.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר טוב במקרה ומישהו יגיע לפוסט הזה בחיפוש פיתרון לבעייההמדריך בלינק הנ"ל פתר לי אותה:http://mrgnome.wordpress.com/2009/06/12/external-monitor-flicker-laptop-ground-loop-problem-solved/
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים מאוד מעניין. אבל ברור שזה לא פתרון אידיאלי. מה כל פעם שתחבר שני מכשירים חשמליים, תשבור את פין ההארקה באחד מהם?ככל הנראה יש קשר לבעיות ההארקה שאיתרתם בבניין. בינתיים זה עובד לך, אז טוב, אבל לטווח ארוך הייתי באמת מתייעץ עם חשמלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.