פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מחבר אף סתום,נשימה כבדה או סתם עניין של תנוחה.אין פה מדע או משהו כזה. אני לא משוכנע לגבי האף סתום וזה , שמתי לב שתמיד בטיסות אנשים ישנים עם פה פתוח .
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים בטיסות זה עניין של תנוחה, אתה ישן בישיבה וזה או שהראש מטול אחורה או שהוא נשען לצד והפה נפתח באינסטינקט.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים במקרה שזה מישהו שאני מכיר (אשתי אחותי אחי חברים מהמילואים וכיוב) אין מצב שאני מתאפק ולא מכניס להם אצבע (עט\נייר וכיוב') לפה...
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מספר גורמים שמושפעים מהמצב הפיזי של הבן אדם (כל מקרה לגופו): חוסר הספקת חמצן לגוף, מבנה השרירים בלסת (חוזק השרירים משפיע גם), מבנה העצמות, ובמקרים מסוימים יש השפעה בגלל המצב הפסיכולוגי של אותו בן אדם.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מחבר במקרה שזה מישהו שאני מכיר (אשתי אחותי אחי חברים מהמילואים וכיוב) אין מצב שאני מתאפק ולא מכניס להם אצבע (עט\נייר וכיוב') לפה... לא הייתי יישן לידך בחיים
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים במקרה שזה מישהו שאני מכיר (אשתי אחותי אחי חברים מהמילואים וכיוב) אין מצב שאני מתאפק ולא מכניס להם אצבע (עט\נייר וכיוב') לפה... מה עוד ניסית להכניס לפה?
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים כשהראש מכופף אחורה, זאת תנוחה שנקראת head tilt והיא באופן טבעי פותחת את דרכי הנשימה.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים head tilt בתרגום מילולי זה "הטיית ראש".אני לא מכיר את זה כסוג של תנוחה.אבל יש בזה משהו. כשמטים את הראש לאחור הפה נפתח כי שרירי הלסת והצוואר נמתחים ומושכים את הלסת מטה.קשה מאד להשאר בפה סגור עם הראש לאחור.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר head tilt בתרגום מילולי זה "הטיית ראש".אני לא מכיר את זה כסוג של תנוחה.אבל יש בזה משהו. כשמטים את הראש לאחור הפה נפתח כי שרירי הלסת והצוואר נמתחים ומושכים את הלסת מטה.קשה מאד להשאר בפה סגור עם הראש לאחור. חחח ,אני משוכנע שעכשיו אנשים שקוראים מה כתבתה מנסים את זה
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים זה מונח שמשתמשים בו ברפואה. רק כתיקון למה שאמרתי, head tilt זה הפעולה של הטיית הראש, לתנוחה עצמה קוראים sniffing position.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים רוב הילדות שלי עברה עלי עם אף סתום עקב אלרגיות ובנוסף שחיתי 8 שעות בשבוע במשך כשנתיים וחצי.בשלב מסוים "לא זכרתי" איך נושמים מהאף, עד היום לפעמים אני מכריח את עצמי לנשום מהאף כשאני נזכר בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.