פורסם 2012 ביוני 2413 שנים יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותיכשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולךאבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורראיך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים מחבר כשאתה צריך לגלול למטה את הדף מה את עושה ?לוקח את הסמן/החץ לצד ימין שהוא נתקע בקצה הימני של המסך ואז לוחץ קליק שמאלי מחזיק ומזיז את העכבר אחורה והדף יורד למטה נכון ?אז כשאני מעיף את הסמן עד לקצה הימני של המסך ולוחץ קליל שמאלי זה לא מוריד את הדףכי הסמן לא תופס את הגוללֹאני צריך להזיז את הסמן מילימטר שמאלה ואז הוא כן תופס את הגולל ואפשר להוריד את הדףהסיבה לכל הזה שהדף לא ממלא את כל המסך בדיוק מה צריך להגדיר כדי שדף האינטרנט ימלא את כל המסך בדיוק ?
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים ללחוץ על המסגרת העליונה דאבל קליק או הכפתור האמצעי בין היציאה (ה-X) למזעור.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מחבר ללחוץ על המסגרת העליונה דאבל קליק או הכפתור האמצעי בין היציאה (ה-X) למזעור.נסיתי וזה והבעיה נשארה בדיוק אותו דבר.באשר למערכת ההפעלה : יש לי ווינדוס 7 עם ווינדוס 8נראה לי שהם הולכים יחד לא ?
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים ובכן, יש לך וינדוס 7 או וינדוס 8 ?ואיזה דפדפן ?ואם זה בדיוק אותו דבר שהיה לך לפניי הפרמוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.