עבור לתוכן

הכנסת אקדח אוויר (AirSoft) לארץ.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19.

האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי.

אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?

פורסם

כן.

אם תופסים אותו במכס הוא עלול להיות בצרות.

גם בשדה התעופה עלולים לעשות בעיות כי בשיקוף של התיק זה יראה כמו אקדח לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

מה זה "צרות" ?

אם הוא מצהיר על "צעצוע שנראה כמו נשק", לא יעזור ?

הוא יוכל גם להוציא להם אותו ולהראות להם שהוא מעיף פלסטיק עלוב שלא יכול לעשות כלום

פורסם

הוא יוכל גם להוציא להם אותו ולהראות להם

לא כדאי לו לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

יש "יבוא".

ויש הכנסת כלי יחיד פרטי לארץ.

פורסם

אסור גם לבן אדם פרטי להכניס את זה.

פורסם
  • מחבר

אסור גם לבן אדם פרטי להכניס את זה.

אני מכיר לפחות מקרה אחד שהצליח להכניס אקדח איירסופט לארץ.

איך אתה מסביר את זה ?

פורסם

אני מכיר מישהו שרצח ראש ממשלה. איך תסביר את זה?

פורסם

אם יתגלה שזה אותו אדם, איך תסבירו את זה?

פורסם

בטוח זה יופיע בחדשות :lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מכיר אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, איך תסביר את זה ?

פורסם

אני מכיר לפחות מקרה אחד שהצליח להכניס אקדח איירסופט לארץ.

איך אתה מסביר את זה ?

פשוט, המכס לא תופסים את כולם, הם תופסים את הרוב. גם סמים עוברים לארץ דרך המכס, אי אפשר לתפוס את הכל ואת כולם.

ועדיין, זה לא סיכון ששווה לקחת, אתה מכיר מקרה של מישהו שהצליח, אני מכיר 2 חבר'ה שחזרו מארה"ב עם אקדחי איירסופט איכותיים, לא רק שהחרימו להם את האקדחים, הם מספרים שהשעות שהם בילו בחקירה בחדר אפלולי בבטחון של נתב"ג לא היו, איך נגיד את זה, הנעימות בחייהם, בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

פשוט, המכס לא תופסים את כולם, הם תופסים את הרוב. גם סמים עוברים לארץ דרך המכס, אי אפשר לתפוס את הכל ואת כולם.

ועדיין, זה לא סיכון ששווה לקחת, אתה מכיר מקרה של מישהו שהצליח, אני מכיר 2 חבר'ה שחזרו מארה"ב עם אקדחי איירסופט איכותיים, לא רק שהחרימו להם את האקדחים, הם מספרים שהשעות שהם בילו בחקירה בחדר אפלולי בבטחון של נתב"ג לא היו, איך נגיד את זה, הנעימות בחייהם, בלשון המעטה.

תודה על התשובה.

זה מה שרציתי לשמוע(אם כי, אני מאוכזב), אם באמת יש סיכוי מסויים שאפשר להכניס, וכמה הוא גדול (או קטן).

קיבלתי את התשובה שלי, תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים