עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה בנוחות, אני מקליד בנקסוס 4 ולא חווה שום אי נוחות.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נסה להחזיק את הטלפון באחיזה "מלאה" - כזאת שאתה מחזיק אותו מהאמצע ככה שהוא נגיש כולו (כדי שתוכל להגיע גם לחלק העליון של המסך). במצב הזה, ובניגוד לאחיזה "קלילה" בקצה (שבה אתה לא יכול להגיע לחלק העליון של המסך), זה מאוד לא נוח להגיע עם האגודל לפינה הימנית התחתונה. בטח ובטח שזה לא נוח לעשות שם gestures מסובכים של hold + slide.

ברוב המקרים כשאנשים מגיעים רק "לבדוק את המקלדת" הם מחזיקים את המכשיר באחיזה של החלק התחתון בלבד אבל אז חצי מסך בכלל לא נגיש להם, והם לא שמים לב לזה כי הם לא צריכים אותו. בשימוש אמיתי האחיזה היא שונה, וכך גם הגישה לפינה הבעייתית הזאת.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

עכשיו אני מבין, אבל למה שאני יקליד באחיזה "מלאה"? יותר נוח להקליד באחיזה" קלילה".

פורסם

כל המסך נגיש לי באחיזה קלילה חוץ מהפינה השמאלית בבר ההתראות, שגם ככה אין לי צורך ללחוץ עליו בשום מקרה.

פורסם

Milford הבנתי למה אתה מתכוון, לGalaxy S2 שלי דווקא שאני אוחז בחלק התחתון בלבד שזאת האחיזה הרגילה שלי אני מגיע לכל מקום מלבד הפינה השמאלית בבר ההתראות כמו שהדר מתאר.

לעומת זאת בNexus 4 של אחי אני שמתי לב שהיד שלי על "ברירת מחדל" שמה את היד על האמצע ולא על החלק התחתון כי אחרת אני לא מגיע שם להכל.

פורסם
סבבה.

200+ התגובות נגד המימוש הזה טוענות אחרת.

סביר להניח שבכל מימוש היו 200+ תגובות נגד.

פורסם

סבבה.

אני שייך לצד של ה-200+ האלה, אז אני תומך בדעה נגד המימוש הזה.

מה הבעיות שלכם?

פורסם

שום בעיות, זה פשוט עניין סובייקטיבי ולא נכון לקרוא לזה מימוש לא טוב.

פורסם

אז חבל שאתה מתעלם מהחתימה שלי... אולי כדאי שאני אגדיל את הפונט.

פורסם

שאלו אותי מה היתרונות והחסרונות של זאת מול זאת.

ברור שהתשובה שאני אתן תהיה סובייקטיבית ודעה אישית שלי.

אני לא מבין למה זה מפתיע אותך.

פורסם

זה לא היה מובן ככה.

לי זה היה נראה כאילו "יש 200+ תגובות כנגד המימוש הזה ולכן זהו מימוש שגוי"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים