עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם
וייז הוציאו גרסה חדשה. לאט לאט אני מתחיל להצטרף לקהל המבקרים של התוכנה הזו. מחידוש מרענן ויעיל היא מאבדת לאט לאט את המומנטום. משקיעים בקשקושים של אינטגרציה לפייסבוק בלי לתקן פיצ'רים בסיסיים. מה עם אפשרות הקראת שמות רחובות בפניה? מה עם טחינת הסוללה והתחממויות? שלא לדבר על ההתעקשות שלה לשלוח אותך דרך כבישי אגרה, זה כמעט מרגיש כאילו הם מקבלים עמלה מכביש 6.
  • תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ אתה יכול לבטל את כביש האגרה בהגדרות.

מה שאותי הכי מטריד זה הג'ונגל של הפרסומות, זה מפריע נורא לניווט. והיה באמת נחמד אם כבר היה הקראה של הרחובות.

פורסם

יש תלונות של משתמשים שזה ממשיך גם אם ביטלת. חוצמזה - זו אפשרות מועילה אבל שלא תדחוף בכח. יצא לי כבר לשמוע דיווח על פקקים בכביש 6 והתוכנה עדיין ניסתה להעלות אותי עליו.

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את השינויים בגירסה החדשה.

ולגבי טחינת סוללה - אתה ברכב, תחבר אותו למטען.

פורסם

צריכת הסוללה כל כך גדולה שהמכשיר כמעט ולא נטען. בנסיעה מאילת לבן גוריון עם WAZE פתוח הסוללה נטענה ב10% בלבד! מדובר כאן על נסיעה של שלוש ומשהו שעות.

פורסם

נו, בסדר. מה הבעיה? המטרה היא לא להטעין אותו אלא להשתמש בו "בחינם".

פורסם

ב-SGS3 שלי, אין בעיה בשימוש WAZE והטענה באותו הזמן, הוא ניטען מהר מאוד.

פורסם

המטען שלך כנראה לא משהו

מטען נורמלי מטעין יפה מאוד גם עם waze פתוח.

פורסם

בינתיים הזמנתי מטען חזק יותר. המטען המדובר מטעין את המכשיר מצויין בלי שWAZE עובד, גם בעת שימוש במכשיר.

פורסם

מתי לב שזה תלוי טמפרטורה ברכב, כשחם מספיק אני מאבד כ10% סוללה בשעה עם וויז דלוק. כשלא חם, אני מרוויח כ5%.

פורסם

בינתיים הזמנתי מטען חזק יותר. המטען המדובר מטעין את המכשיר מצויין בלי שWAZE עובד, גם בעת שימוש במכשיר.

מטען נורמלי יהיה זהה למטען הביתי שלך

יטעין את הטלפון בכל מצב של שימוש

פורסם

מתי לב שזה תלוי טמפרטורה ברכב, כשחם מספיק אני מאבד כ10% סוללה בשעה עם וויז דלוק. כשלא חם, אני מרוויח כ5%.

אז יש לך בעיה, לי זה מטעין בכל מצב כמו שצריך.

פורסם

צריכת הסוללה כל כך גדולה שהמכשיר כמעט ולא נטען. בנסיעה מאילת לבן גוריון עם WAZE פתוח הסוללה נטענה ב10% בלבד! מדובר כאן על נסיעה של שלוש ומשהו שעות.

גם לי היתה בעיה כזו, קניתי 3 או 4 כבלים ומטענים לרכב עד שמצאתי באיזה פורום עלום את הפתרון:

שימוש בכבל DATA לטעינה גורם למכשיר לחשוב שזה חיבור נתונים ולא רק לטעינה ומגביל את הזרם ל-500mA בלי קשר למטען.

יש להשתמש בכבל יעודי לטעינה (עם שני גידים ללא קווי ה-DATA אם הבנתי נכון) ולוודא שהמכשיר מראה שהוא נטען מ-"AC" ולא מ-"USB".

מאז אין לי בעיה עם WAZE למרות שההתחממות וקצב חיסול הסוללה באמת מעצבן טילים. :pissed:

פורסם

לא שמעת על מזגן?

אגב, אני תמיד נוסע עם וויז דולק - ותמיד יוצא מהרכב כשיש לי יותר סוללה מאיך שנכנסתי, וכשהטלפון קריר ונעים.

אז לא כלכך ברור לי על מה אתם מדברים.. אלא אם אתם מדברים על שימוש בוויז בזמן הליכה רגלית.

פורסם

המכשיר תמיד מתחמם כשהוא עובד ויש עליו שמש אא"כ הוא משופצר למזגן. גונן - איך החיווי הזה נראה? למיטב ידיעתי המכשיר לא יטען כלל אם אין את חוט הDATA הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים