עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

מצד אחד אתה טוען שנפח הזכרון פחות קריטי כי ממילא הכל בענן ומצד שני אתה מודה שיש בעייתיות במשיכת יתר של תוכן מהענן.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיון על גודל הזכרון של הנקסוס

פורסם

נו באמת, ברור שזה אינדבדואלי

אחד מספיק לו 8, אחד צריך 16 ואחד לא מוכן לקנות מכשיר עם פחות מ32 ג'יגה.

אני עם מכשיר שיש לו 16 ג'יגה, בפועל חצי ממנו ריק

שירים אני שומע מGOOGLE MUSIC או מTUNE IN RADIO אבל זה רק בעבודה

אני לא הולך ברחובות ושמוע מוזיקה, גם לא באוטו (בשביל זה יש מערכת ברכב) וגם לא בבית

מסתדר מצויין עם החבילה של גולן

פורסם

בדיון על גודל הזכרון של הנקסוס

לא כתבתי שם שום דבר על ענן.

כתבתי שאם אתה לא בן 14 שרואה סרטים בטלפון כמו איזה מסכן, אז 8 ג'יגה זה מספיק בהחלט בשבילך.

פורסם

אכן לא כתבת על ענן. בפועל הדרך היחידה להתגבר על מחסור בנפח אחסון הוא מעבר לענן אבל אז יש את מגבלת הגלישה. נגן המוזיקה שלי הוא בנפח 16 גיגה ומלא עד אפס מקום.

פורסם

אמנם לא הכי נוח אבל אפשר להשתמש גם ב OTG.

פורסם

^

אפשרות אבל זה קצת לחזור אחורה, להוריד את המצלמה וללכת עם מצלמה נפרדת ולאסור מחשבון בפלא ככה שתלך גם עם מחשבון בכיס.

השיטה הזאת לא מוצאת חן בעייני, וזה מזכיר התנהגות של התפוח.

פורסם

אכן לא כתבת על ענן. בפועל הדרך היחידה להתגבר על מחסור בנפח אחסון הוא מעבר לענן אבל אז יש את מגבלת הגלישה. נגן המוזיקה שלי הוא בנפח 16 גיגה ומלא עד אפס מקום.

במכשיר שלי יש כרטיס זיכרון של 8GB והוא רחוק מלהיות מלא. אני לא משתמש בשום שירותי ענן.

פורסם

אז לך מכשיר כזה מצויין. למישהו כמוני שרוצה להשתמש בפלאפון גם כנגן מרכזי לדרכים, לא.

פורסם

תודה

ניסיתי כמה מדריכים כדי לעקוף את החסימה אך ללא הצלחה...

החסימה היחידה היא בהרשמה. אחרי זה אפשר לשמוע ולהעלות בלי בעיה.

תמצא איזה VPN חינמי ותירשם.

פורסם

מוכרח לציין שבעקבות הדיון הזה ניסיתי את גוגל Music.

קודם כל, כל הניסיונות שלי להירשם באמצעות TOR נכשלו, האתר פשוט הפסיק להגיב בשלב אישור הסכם השימוש. יכול להיות שזה בגלל שלא היה פלאש ב-firefox portable הזה, אבל לא היה לי כוח להילחם איתו.

ניסיתי להירשם עם הדפדפן הרגיל שלי ודרך http://www.hotspotshield.com/ - וזה עבד.

אחרי ההרשמה אמרתי לעצמי שאני אעלה חלק מהשירים שלי, סתם כדי שיהיו שם.. כי זה יכול להיות נחמד.

לא ידעתי כמה נפח הם נותנים ולא תיארתי לעצמי שהכל יוכל להיכנס.. ואז ראיתי שיש מגבלה של 20,000 שירים. האמת, לא ידעתי כמה שירים בכלל יש לי במחשב. אז בדקתי, וגיליתי שיש לי בערך 5,000 שירים ו-30 ג'יגה. זאת אומרת שגוגל נותנים נפח איכסון בסדר גודל של 100-150 ג'יגה בממוצע - וואו.

אני לא יודע אם אני אטרח לשמוע את השירים שלי משם, אבל תמיד נחמד לדעת שהם זמינים/מגובים אצל גוגל.

פורסם

מה שמצויין הוא שההגבלה היא על כמות השירים ולא הנפח כך שאין בעיה להעלות מלכתחילה את המוזיקה באיכות הגבוהה ביותר.

בעניין ההמלצות - גוגל goggles לא קורא טוב ברקודים. האפליקציות הייעודיות עושות עבודה טובה בהרבה.

פורסם

נרשמתי בלי בעיה, לא הייתי צריך לעשות כלום... יכול להיות קשור לזה שיש לי נקסוס 7 ואני משתמש בנגן הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים