עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

גם לי יש את הבעיה. גם ברום סטוק פולני וגם ברום מעוברת.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מתכוונים לזה שהסוגריים הן הפוכות וצריך פשוט לבחור כל פעם את הצד הנגדי שלהן ?

זה דיי שטות. לאחר טעות אחת, מתרגלים.

גם אצלי זה כך, ברייזר עם 4.0.4 רום מקורי אסייתי, בממשק עברית. (תמיכה מובנת בעברית)

פורסם

אותה בעיה קיימת במחשבי PC, בכתיבת של 2 שפות בו זמנית הבעיה עם הסוגריים ומספרים.

יש בעיה בכתיבת שפה שנכתבת מימין לשמאל ומשמאל לימין בו זמנית.

פורסם

אתם מתכוונים לזה שהסוגריים הן הפוכות וצריך פשוט לבחור כל פעם את הצד הנגדי שלהן ?

זה דיי שטות. לאחר טעות אחת, מתרגלים.

גם אצלי זה כך, ברייזר עם 4.0.4 רום מקורי אסייתי, בממשק עברית. (תמיכה מובנת בעברית)

רק עכשיו נפל לי האסימון, זה באמת קיים (אבל היה קיים גם בכל מקלדת אחרת שניסיתי במהלך ההיסטוריה אאל"ט) אבל לבחור הפוך זה כבר כלכך טבעי אצלי שאני אפילו לא שם לב לזה.

הממשק שלי הוא באנגלית.

פורסם

לאיזה אפליקצית ענן יש את שטח האחסון הכי גדול עם אפשרות להזרים מוזיקה ?

או שיש אופציה יותר טובה לסטרימינג של הספריית מוזיקה שלי ? (לא על הנגן...אין לי חריץ לכרטיס זיכרון...)

פורסם

Google Music

פורסם

תודה

ניסיתי כמה מדריכים כדי לעקוף את החסימה אך ללא הצלחה...

פורסם

TOR

פורסם

^ מה שהוא אמר. 10 דקות השקעה בהרשמה ויש לך את כל המוזיקה שלך זמינה כל הזמן בענן.

פורסם

זה לא קצת אונס את חבילת הגלישה, לשמוע את כל המוזיקה שלך מהאינטרנט?

הרי חבילות הגלישה מוגבלות ל-3GB, ובמכשירים מודרניים בלי כרטיסי זיכרון יש לכל הפחות 8GB.. אז איפה פה היתרון?

פורסם

אתה לא חייב כל חודש לשמוע את כל הספרייה שלך אתה יודע...

פורסם

זה לא קצת אונס את חבילת הגלישה, לשמוע את כל המוזיקה שלך מהאינטרנט?

הרי חבילות הגלישה מוגבלות ל-3GB, ובמכשירים מודרניים בלי כרטיסי זיכרון יש לכל הפחות 8GB.. אז איפה פה היתרון?

זה לא אתה שטענת ש8 גיגה זה מספיק? ;) אני מוצא את האיזון בין שמיעה בדרך בסלולר לבין שימוש בWIFI בבית\לימודים\עבודה. מצד שני אני כמעט לא צופה ביוטיוב וכדו' במכשיר כך שרוב החבילה פנויה לי בשביל המוזיקה. וכמו שכבר אמרו - לא חייבים לשמוע את כל הספריה שלך.

פורסם

TOR

השיטה עם TOR לא ממש עובדת לי...

אני נתקע בשלב הזה :

x3tra8.png

פורסם

זה לא אתה שטענת ש8 גיגה זה מספיק? ;)

לא הבנתי איך זה סותר/קשור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים