פורסם 2004 בינואר 2521 שנים נראת פצצה (תרתי משמע.. ;D), מה עם נסיעת מבחן + תצלום ודיאו חביב? ניסת אותה כבר? זה נראה חייתי לגמרי.. 8) תתחדש!!!
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר היות ואני מחכה לעוד הרבה חלקים חדשים שיגיעו עדיין לא הסעתי את המותקאני מאמין שזה עניין של עוד שבוע - 10 ימים .
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים וואו וואו וואו ממש חייה יפיפיה, אני חייב להשיג לי אחת כזאת, כמה שעות הרכבה?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר זה לא T-MAXX זה S-MAXX שתהיה משופרת יותר טוב מ T-MAXXשעות הרכבה - 0 הרכב זה RTR כלומר מורכב מראש.אבל בכדי להרכיב את את המנוע החדש ואת שאר החלקים אני צריך לפרק הרבה מהרכב .
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים החלקים החדשים שאתה מזמין לה זה מנוע חדש? אתה מזמין לה מנוע חדש ומרכיב אותו? אם כן, אז למה לא קנית כבר מכונית עם המנוע הS-MAXX, או איך שלא קוראים לזה..? ואם לא, אז באיזה חלקים פינקת את המותק שלך..? ;D
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר הרכב מגיע עם מנוע המנוע הזה בנוי למהירות גבוה , אני מעוניין במנוע בעל מומנט גבוה לנסיעת שטח .בנוסף הזמנתי צפרנציאל חדש להנעה הקדמית (בכדי להפוך אותו ל 4X4 )וגם תיבת הילכום חדשה בעל שני הילוכים (למהירות גבוה גם )בנוסף - מתלים חזקים יותר .ועוד 2 חופות ( 1 של האמר והשניה של קדילאק אסקלייד ) המנוע שקניתי הוא גדול יותר - WASP 3.0 CC במקום זה שהוא 2.5CC אבל כאמור הוא חזק מאד .למנוע המקורי לא קוראים S-MAXX אלא למכונית קוראים ככה .המונע נקרא שם TRAXXS 2.5 .
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים אני מתעסק קצת עם טיסנים, לא מבין גדול. ריסקתי טיסן אנפה בנייה עצמית לגמרי, עכשיו בונה עוד אחד. הציוד מהקודם יושב כבר 3.5 שנים בארון. יש לי שם שלט 4 ערוצים, ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להתאים גם לאוטו. מישהו יודע?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים הרכב מגיע עם מנוע המנוע הזה בנוי למהירות גבוה , אני מעוניין במנוע בעל מומנט גבוה לנסיעת שטח .בנוסף הזמנתי צפרנציאל חדש להנעה הקדמית (בכדי להפוך אותו ל 4X4 )וגם תיבת הילכום חדשה בעל שני הילוכים (למהירות גבוה גם )בנוסף - מתלים חזקים יותר .ועוד 2 חופות ( 1 של האמר והשניה של קדילאק אסקלייד ) המנוע שקניתי הוא גדול יותר - WASP 3.0 CC במקום זה שהוא 2.5CC אבל כאמור הוא חזק מאד .למנוע המקורי לא קוראים S-MAXX אלא למכונית קוראים ככה .המונע נקרא שם TRAXXS 2.5 .טוב בכל מקרה תתחדש אחלה שלל יש לך וגם אמרו לי שאם משפרים את הs maxx אז היא יותר טובה
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מאפסיטו בנית לעצמך חתיכת בובה שתקרע כל שטח ללא בעיה . אני חושב שעם שיפורים כאלה הכי מתאים יהיה לשים את החופה של ההאמר שיתאים את החיצוניות לפנימיות.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים חחאני יעלה תמונות של הMT שלי (שמוצעת למכירה בגלל יציאה מהתחביב) בהזדמנות..ואז תראו מה זאת מכונית שטח ;D
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר היום ישבתי להרכיב את התיבת הילוכים שהגיע ואת ה 4WD , לקח לי ים זמן הרכב מתפרק לאיזה 3000 חלקים ו 19000 ברגיםהמנוע הוא החלק היחיד שלא הגיעפרט לזה - האוטו מוכן לנסיעה מקווה שאני אספיק בשבת להסיע אותו .אני יעלה תמונות שלו ללא החופה שתראו את הדברים המענינים באמת .
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים היום ישבתי להרכיב את התיבת הילוכים שהגיע ואת ה 4WD , לקח לי ים זמן הרכב מתפרק לאיזה 3000 חלקים ו 19000 ברגיםהמנוע הוא החלק היחיד שלא הגיעפרט לזה - האוטו מוכן לנסיעה מקווה שאני אספיק בשבת להסיע אותו .אני יעלה תמונות שלו ללא החופה שתראו את הדברים המענינים באמת .כמה משלוחים עשית?!!? לא חבל על הכסף??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.