פורסם 2004 בינואר 2121 שנים זה קצת בעיה לא רק שהיא צבועה נורא גרועה בשחור עם שכבה של איזה חצי סנטימטר היא גם קצת שבורה חשבתי שאני יצליח לשקם אותה אבל אחרי שראיתי אותה אז אני בספק אבל אני בכל זאת ינסה איזה יום בנתים הדרך היחידה שהצבע יורד זה מההתרסקויות של המכונית
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר החלטתי לקנות טיסן(בעקבות התרד הזה ,זה כבר נהיה מוזר ) אז אמרו לי שזה מנוע משהו טוב מה דעתכם? O.S FX 46,שמעתי עלוי ביקורת טובות.. אכן זה מנוע מעולה אפשר גם להשתמש בו למכונית SAVAGE .46 לאחר הסבה הוא אמין ביותר ומומלץ לכולם ללא ספק מעולה . Cooler-Master יופי של בודי קיבלת מכונית נראת ענקית ומעולה הרבה יותר גדולה ממה שאני קניתי (זה 1:8 ושלי היא 1:10 ) כמה שילמת אם אפשר לשאול ? לגבי המנוע שקניתי אכן הוא 3 סמק מיועד למומנט גדול ולא למהירות (כלומר עובד בסלד נמוך ) וזה בדיוק מה שאני רוצה . את המנוע המקורי שהוא מנוע מטורף למרוצים אני אמכור כחדש. אתה בא בשבת\שישי להסיע ?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים כן שלי היא 1:8 ולכן היא גדולה ושלמתי עליה 2150 עם הכל הוא הביא לי גם 3 ליטר דלק עכשיו הבעיות היחידות שיש לי אם האוטו הזה הוא ששברתי את הציריות הקידמיות ואבא שלי ריתך לי אותם עכשיו מכיוון שקשה לרתך את זה אז הריתוך יצה יותר עבה מהצירייה עצמה ולכן נורא נורא קשה לפנות כי הריתוך ניתקע באקס של הגלגל אז אני לא כל כך יכול להסיעה טוב אז כנירא שאני לא יבוא אני מקווה שמחר אולי אני יסע לחיפה להביא ציריות חדשות
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים החלטתי לקנות טיסן(בעקבות התרד הזה ,זה כבר נהיה מוזר )אז אמרו לי שזה מנוע משהו טוב מה דעתכם?O.S FX 46,שמעתי עלוי ביקורת טובות..אכן מנוע מעולה כמו שעופר ציין, אבל קח בחשבון שהוא כבר לא מיוצר והוא מוחלף ב 46AX ככה שאם אתה קונה חדש - קנה את ה AX.אם אתה קונה משומש אז קח את ה FX, המון נפתרים מהם עכשיו, כנראה בגלל ה AX החדש...איזה טיסן אתה קונה אגב? ומאיפה?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר מחיר מעולה גם אני חיפשתי יד שניה לפני שקניתי חדש אבל לא היה מונסטר אלא רק באגי ואני שונא אותם
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים אכן מנוע מעולה כמו שעופר ציין, אבל קח בחשבון שהוא כבר לא מיוצר והוא מוחלף ב 46AX ככה שאם אתה קונה חדש - קנה את ה AX.אם אתה קונה משומש אז קח את ה FX, המון נפתרים מהם עכשיו, כנראה בגלל ה AX החדש...איזה טיסן אתה קונה אגב? ומאיפה?תיאור מוצר בקיצור:ARF Trainer למנוע 40-46המפרט המלא:ה-''סולו" הוא אחד מהטריינרים הפופולרים ביותר.תכונות הטיסה היציבות שלו ומהירות ההזדקרות הנמוכה ביותר הופכים אותו לאחד מטיסני המתחילים הטובים ביותר.הטיסן מגיע כשהוא כמעט מוכן לגמרי מלבד הרכבת החלקים העיקריים ביחד.מפרט:מוטת כנף: 158 ס''מאורך: 116 ס''משטח כנף: 4645 ס''מ מרובעמשקל טיסה: 2835 גרםמנוע: 46 שתי פעימותמערכת שליטה:הגה גובהמאזנותהגה כיווןמנועתכולת הקיט:גוף, כנף וזנב עשויים מעץ מורכב במפעלכל המרכיבים מצופים בניילוןתושובת מנוע מורכבתכני נסע וגלגליםמיכל דלקספינרכל החלקים הדרושים להרכבת מערכת השלטחוברת הרכבה
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחיר מעולה גם אני חיפשתי יד שניה לפני שקניתי חדש אבל לא היה מונסטר אלא רק באגי ואני שונא אותם חבל שלא שאלת אותי עדיין מוצע למכירה.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר אני לא ראיתי אותך מפרסם מונסטר למכירהתציע אותו במקומות שמוכרים כאלה דברים .
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר איזה יופי היום הגיע הפתק של הדואר (הפתק המקורי של הדואר האמריקאי ) יום ראשון תקבלו תמונות של המכונית
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים איזה יופי היום הגיע הפתק של הדואר (הפתק המקורי של הדואר האמריקאי ) יום ראשון תקבלו תמונות של המכונית ביאסת ... כשראיתי שהמגיב האחרון הוא Maphisto , כבר ציפיתי לתמונות
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר היום בבוקר הלכתי לקחת את המותק החדש הוא יפיפה ! תמונות : לקראת סוף השבוע תקבלו תמונות מבחוץ זה סתם כרגע בחדרי הקט.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים תתחדש הכל כל כך מבריק אני נותן לך שבוע עד שזה נהיה גוש שחור ודביק והכי חשוב מניסיון של חבר טיפש שלי - ליסוע עם המכונית בפול ספיד לתוך קיר זה לא רעיון טוב! נכון יש פיצוץ יפה והכל ;D אבל זה לא שווה את הכסף :auto:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.