פורסם 2004 בינואר 2121 שנים Maphisto את שוב צודק אבל כמו שאמרתי זה תמונה שמתי שהיא הייתה עובדת כל יום איזה תקופה של חודש אבל אחרי כל יום בסוף היום הייתי רוחץ אותה הצילום היה ישר אחרי שהיא עבדה איזה שעה..
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר תגידו מה אתם חושבים על T.T GP 10?לצערי אני לא מכירתן לינק .Fire15 אז אתה כן מנקההצגת את עצמך כאילו יש לך מכונית קסמים - טסה כמו טיל אבל אתה לא משקיע בה כלום
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים frenzy חוקי הפורום עדיין תקפים !אין קניה ומכירה !!בכל מקרה חברים כבר 3 אנשי פורום קנו מכוניות חדשות מי שמפחד להשקיע כל כך הרבה יש לקנות גם מכוניות צנועות יותר יד שניה שיספקו אותכם בהחלט .גם אני קניתי מכונית בעכבות התארד הזה ;D
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר ינעל אחותם בדואר האלהבגלל שהמכס לא נגע בחבילה (ולכן אני לא צריך לשלם שקל !!! מכס ומע"מ )החברה בדואר נבהלו והתקשרו אלי ממחלקת ביטחון לשאול אם אני מחכה לחבילהורק אחרי שאישרתי שכן וידעתי בדיוק מה זה אז הם שיחררו אותה למשלוחים רגיליםלכן אני מקווה מאד שזה יהיה מחר והכי מאוחר יום ראשון .
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר גם אני קניתי מכונית בעכבות התארד הזה ;Dכן ראיתי שקנית בפורום השנימה בסוף הזמנת ?
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים וואי, תתחדש! אם אתה יכול תעלה תמונות שזה מגיע, ואם אתה באמת יכול ורוצה אז אני אשמח גם לסרטון מגניב שמראה אותה בהסעה ראשונה!
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים קניתי את המכונית של אופיר יש שנייה בת 5 חודשים זה sinyh mt1 מנוע force 21 עצבנית ביותר דרך הגב המנוע שאתה הזמנתה הוא 3 סמ"ק?עריכה: SuperGohan אם דברתי אלי אז דבר ראשון תודה ואני יעשה סרט רק בלי החופה כי היא מאוד מכוערת אני מבטיח להכין ביום שבת (אם אני לא ישבור עוד צירייה לפני)
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים החלטתי לקנות טיסן(בעקבות התרד הזה ,זה כבר נהיה מוזר ) אז אמרו לי שזה מנוע משהו טוב מה דעתכם? O.S FX 46,שמעתי עלוי ביקורת טובות..
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים האמת דיברתי ל - Maphisto. אבל אם גם לך יש מכונית אז אני גם אשמח לראות תמונות וסרטון נחמד! וכמובן, תתחדש גם אתה!!
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים כן חשבתי שדברתה אליו אבל לא האיתי בטוח בכל מקרה תודה תמונות אני יעלה עוד שנייה רק תן לי לצלםעריכה: הנה צילמתי כמה תמונות:http://photos.walla.co.il/mor593
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים וואי נראת יפה! תתחדש ! סרטון יפה אתה יכול לעשות? היא נראת ממש ממש מגניבה!!
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים תודה רבה ולא אני לא הולך לצלם תמונות עם החופה כי היא ממש אבל ממש מכוערת והיא גם דיי הרוסה רק בסרט שאני יעשה תוכלו לראות אותה בגלל שאז אני יעשה כמה קפיצות ואם אני יתרסק אז זה מגן על המכונית את הסרט נירא לי אני יעשה ביום שבת ואני יבקש מחבר שלי שיערוך לי אותו כי הוא עורך לא רע אם התוכנה הפשוטה של הווינוסדרך הגב אתם לא יודעים כמה רעש הדבר הזה עושה משו כמו חרמש מכני למי שמכיר וכל זה בגלל המנוע הקטן הזה (3.5 סמ"ק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.