פורסם 2012 ביוני 2313 שנים אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית.עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי?סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין .בכל אופן כל דבר יעזור .תדוה
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים מחבר לא נראה לי אבל יתכן שאפשר יהיה לארגן את זה אם בעל הבית יהיה נחמד - גכרגע צריך ללכת על האופציה שאין .
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים אם אין כבל, תצטרך להגדיר ACCESS POINT כפי שמוסבר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים מחבר ובמידה ובעל הבית יהיה ממש נחמד ויסכים להעביר כבל לקומה השניה ? מה אופשרויות שעומודת בפני ?
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים רק חבר את הנתב בכבל ליציאת ה LAN לבטל NAT ושרת DHCP.את הרשת האלחוטית שלך תגדיר כרצונך.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים ובמידה ובעל הבית יהיה ממש נחמד ויסכים להעביר כבל לקומה השניה ? מה אופשרויות שעומודת בפני ?במקרה הזה תפעל על פי הפרק האחרון של המדריך - אתה תקבל איכות חיבור הרבה יותר טובה ויציבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.