פורסם 2012 ביוני 2313 שנים אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ?נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים עד כמה שאני יודע TRIM אינו עובד כשעושים RAID0 מ-SSD...אם אתה מחפש מהירות (שזה בד"כ הסיבה ל-RAID0 מלבד הגדלת נפח) - כדאי שתשקול SSD מבוסס PCIE - כדוגמאת:http://www.google.com/products/catalog?q=ssd+pcie&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=9005156783627523692&sa=X&ei=UBToT5yqE9K0hAeio9m_CQ&ved=0CHAQ8wIwAg אישית קניתי SSD M4 של CRUCIAL - מאוד מרוצהאבל הדיסק הבא שלי בהחלט יהיה כמו ה-REVODRIVE - הגיע הזמן להתקדם
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר אני עובד בעריכת וידאו , משחקים על FPS גבוה 120 GB מספיק לי בדרך כלל .עם הארדיסק REVODRIVE יש בעיות TRIM אינו עובד איתו ?הבנתי שארדיסק כזה חזק עם קריאה וכתיבה 4K מה זה בדיוק הקבצים הללו ? תודה לעוזרים ולמסבירים
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר קבצים בגודל קטן במיוחד. זה שבגודל קטן הבנתי גם רשום אבל איך זה עוזר לי שהדיסק שלי קורא מהר קובץ 4K למשל עריכת סרטים ? עבודה מול אינטרנט ? עבודת אנטי וירוס ? באיזה סוג עבודה הזמן יקצר זמן תגובה ? איך אני ירגיש שארד דיסק שהוצא PCI-E יגרום לי מהירות גבוה יותר ? המרות סרטים לפורמטים שונים ? זה הרי הוצאה לא קטנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.