עבור לתוכן

רוצה לשדרג מ4850 מה כדי?

Featured Replies

פורסם

זה כרטיס כפול ליבה, ממש לא מומלץ.

גם צריכת חשמל גבוהה וגם חוסר תמיכה ב - DX11 וגם MICRO STUTTERING.

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבנתי..תודה.. אני קצת חושש לרכוש ת6870 לא יודע עם יריץ לי משחקים על הכי גבוהה ..בלי תקיעות למשל תמישחק Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier איך אני יכול לדעת עם הוא יריץ אותו על הכי גבוה ..?

למשל הכל x16 רזולציה הכי גבוה וכל השאר ???

פורסם

מי שבאופן עיוור שם AA על X16 כחלק מ-"הגדרות הכי גבוהות" צריך לשלול לו את המחשב. לא זורקים פילטרים באופן עיוור ומתפלאים שדברים לא עובדים טוב.

פורסם

יש לי 6870 אני על רזולוציה 1920X1200

ב BF3 אתה על מדיום ללא פילטרים FPS בערך 40-60 עם נפילות ...

ב GHOST RECON הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים והFPS באיזור ה 40 ...

חייב לציין שבמשחקים החדשים ברזולוציות שאני משחק פשוט צריך זיכרון גראפי יותר מ 1GB ...

חיים ... אם היית קורא את התגובה היית רואה שעניתי לך ...

אגב יש מלא בעיות עם המשחק הזה ( הגירסא הלא חוקית ) ...

פורסם

עם ספק של 400W ולא משנה עד כמה הוא טוב ,אין בכלל טעם לחשוב על GTX295 ,כפול ליבה עם צריכת חשמל גבוהה ,שספק של 400W לא יספיק במקרה הזה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אותכם תודה רבה לכולכם.. מחר משכורת ניקנה ת6870 :yelclap:

קטע מצחיק קבלתי היום מתנה 4870 כמה הוא חזק יותר מ4850? סתם ככה לידע..ואם יש לי ספק כמ ושרשמתי 400..וואט יחזיק אותו?

אני פשוט זוכר שדוד שלי קנה אותו קנה ביחד איתו ספק איזה 600 וואט ב איזה 500 600 שקל חח למרו תשניראה לי זה חרטה..

פורסם

400W איכותי יחזיק HD4870 (במיוחד עם מעבד DUAL CORE ולא QUAD).

ה - HD4870 חזק מה - HD4850 באיזה 20% פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

וואלה 20 אחוז זה יפה..אולי אני אפילו איהיה מבסוט מימנו ויכול לדחות תקניה לכרטיס מסך בנתים המחירים רק ירדו ואולי אהיה הפתעות במשך הזמן עושה את שלו...מזה ספק איכותי מזתומרת..enermax liberty 400w 30a 12 v לא ברמה חח לא סביר?ויש לי מעבד core 2 duo e8400

3.0 ghz אוברקלוג מחבר'ה ל 3.6

פורסם

אחלה ספק, יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

וואלה ;D סבבה תודה אחי

פורסם
  • מחבר

אותו חרא 4870

רזולציה 1280X1024 לא עובד משהו במישחק Ghost Recon Future Soldier

לא מרגיש בכלל שינוי מ 4850

פורסם

המשחק עצמו בנוי גרוע,יש עוד משחקים שתוכל לבדוק עליהם את הכרטיס החדש,איך הוא מתמודד עם משחקים חדשים אחרים?

פורסם
  • מחבר

וואלה..ביקורת עליו ממש גרועה ..וזה המישחק הכי יפה ששחקתי בכל הזמנים אני לא מבין איזה מישחקים כבר יש הכל על הפנים ..היה את call of duty modern warfare שהוא היה גם מרשים לדעתי וזו כל השאר משחקים פח לדעתי ילדותים ..Ghost Recon מישחק מציאותי ..בתחילת המישחק אני כל שניה אומר woww מרוב שהוא מדהים לדעתי .. Spec Ops The Line לא אהבתי מקס פן 3 חמוד אבל גם לא כזה אהבתי..וזהו אין מישחקים אחרים..אני יותר בסגנון של משחקי מלחמה משימות יחידות צבא וכאלה [=

פורסם

יש לך את arma 2,

זה סוג של סימולטור צבא,הוא עצמו לא משחק כל כך קל להרצה :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים