פורסם 2012 ביוני 2213 שנים שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים מחבר האמת שלא.אבל הבנתי שיש קושחות שמתיימרות להגדיל את טווח הקליטה, עד כמה זה נכון / אפשרי אני לא יודע, אבל למה לא לנסות..
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים להגדיל את ההספק שמגיע אל האנטנות.אני לא בטוח עד כמה זה מועיל.בכל מקרה DD-wrt הרבה יותר קלה להתקנה.אתה מוזמן לנסות.
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים להגדיל את ההספק שמגיע אל האנטנות.אני לא בטוח עד כמה זה מועיל.בכל מקרה DD-wrt הרבה יותר קלה להתקנה.אתה מוזמן לנסות.אין לדעת מה הגדלת ההספק תעשה בפועל. בכל מקרה היא עלולה לקצר את חיי הנתב ואפילו לשרוף את הרכיב האלחוטי. אני הייתי נמנע מכך.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים יש עוד הרבה יתרונות, אך הם לרוב לא רלוונטים למשתמש הפשוט.אם תרצה יותר מידע, תעין ב Wiki של DD-wrt.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות עם הקושחה הזו שזה פשוט מטורף.תמיכה בVPN, יצירת VLANs, ניתוח וסטטיסטיקות תעבורה, הוספת תמיכה ב3G (עם מודם סלולארי שמתחבר לחיבור USB בנתב) ועוד כל מיני פיצ'רים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.