עבור לתוכן

Samsung 959 NF :-(( {איכות תמונה נמוכה}

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה , יש לי את המסך samsung 959 nf שהגיע ביחד עם המחשב החדש .

אבל אחרי שהתקנתי הכל , התמונה שאני מקבל ממש לא איכותית , כמו שציפיתי . אני עובד עם רזולוציה של 1024 על 768 , והתמונה המתקבלת היא ממש לא חלקה כמו שחשבתי שתהיה .

עם המסך הקודם Mag 786 FD התמונה היתה ממש חלקה גם במשחקים . אני משחק כרגע באנריל , והתמונה ממש זוועתית . יש למישהו פתרון איך להחזיר את החלקות שהייתה מקודם .אני עובר על ההגדרות , אבל אני לא מוצא משהו שיכול להחזיר את החלקות .

גם יש כבל USB שהגיע עם המסך אבל אין לי מושג מה תפקידו , אשמח מאוד אם תעזרו ...

:-((((((((((((((

פורסם
  • מחבר

טוב אז הבעיה נפתרה , אבל עכשיו השאלה שלי היא כזאת, הקצבי רענון שאיתם אני עובד הם כרגע במצב של optimal , האם כדאי לשנות בהתאם לרזולוציה איתה אני עובד ?! או שעדיף להשאיר את זה איך שזה ?!

פורסם

קצב הרענון שלך צריך להיות 85Hz ומעלה.

פורסם

עזוב את הoptimal, בחר את המאקסימום לרזולוציה בה אתה משתמש.

פורסם

מה עשית שזה פתאום השתנה לטובה??

פורסם

959NF זה מסך 19", אתה אמור לעבוד איתו ברזולוציה 1280*1024 ולא על 1024*768!

"עזוב את הoptimal, בחר את המאקסימום לרזולוציה בה אתה משתמש. "

קודם כל אני לא בטוח שהוא יודע מה המקסימום, ולא כדאי על המקסימום כי אם בHZ אחד הוא לא מדייק כל המנורת מסך תשרף.

אני ממליץ לך להשתמש ב1280*1024 (שזאת הרזולוציה הסטנדרטית למסכי 19") בקצב של 90Hz. אני בטוח שהמסך יכול יותר, אבל תשים על 90Hz כי חבל סתם לאמץ יותר מידי את המנורת מסך (דבר שיבוא לידי ביטוי באורך החיים שלה).......

פורסם

חשבתי ש100HZ הכי טוב

פורסם

"עזוב את הoptimal, בחר את המאקסימום לרזולוציה בה אתה משתמש."

קודם כל אני לא בטוח שהוא יודע מה המקסימום, ולא כדאי על המקסימום כי אם בHZ אחד הוא לא מדייק כל המנורת מסך תשרף.

אני ממליץ לך להשתמש ב1280*1024 (שזאת הרזולוציה הסטנדרטית למסכי 19") בקצב של 90Hz. אני בטוח שהמסך יכול יותר, אבל תשים על 90Hz כי חבל סתם לאמץ יותר מידי את המנורת מסך (דבר שיבוא לידי ביטוי באורך החיים שלה).......

אמרתי זאת כדי שיבחר רזולוציה שנוחה לו, מה שהוא מעדיף, ורק אז שיקח את מאקסימום קצב הריענון שניתן לו.

ואני חושב שהתכוונת ליעץ לו שלא ישתמש במאקסימום מפני שנורת-המסך עלולה להישרף לו, כי אתה ייעצת לו את ההיפך לגמרי.

(קרא את המשפט האחרון שלך)

בכל אופן -כל עוד הוא לא משתמש ברזולוצית המאקסימום שלו, רצוי שהוא יקח את קצב-הרענון המאקסימום. ואפילו הוא לא צריך לחשוש מהשרפותה של נורת-המסך שלו, כל עוד הוא לא במאקסימום שבמאקסימום*.

*- האשכול הזה גרם לי לשנוא את המילה הזו! Damn It!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים