עבור לתוכן

צריבת סרטים בפורמט DVDRIP גדולים מהמותר!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי!

אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום.

השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ???

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

זה MPG?

אם כן, אתה יכול לצרוב את זה עם נרו למשל, ע"י בחירה בVCD או SVCD, תלוי בסרט

פורסם

לא היית חייב להזכיר שהורדת את הסרטים מאי מיול

יכול פשוט להגיד צילמתי במצלמת וידאו שלי סרטים והנפח שלהם גדול מ700 מגה

איך אני יכול לצרוב אותם מבלי לאבד מהאיכות או לכווץ אותם

קצת שקר לבן בשביל להפוך את הדיון ליותר חוקי ;)

ובקשר לשאלה שלך אין לך אפשרות לצרוב 770 מגה על דיסק של 700 מגה

הדרך היחידה היא לכווץ את הסרט ובכך לאבד מידע(מה לעשות החיים קשים)

אם אתה מדבר על כיווץ בזיפ או ראר זה לא יעזור לך כי הקובץ כבר מכווץ באמפג או דיב איקס

מה שאתה צריך לעשות זה לכווץ את הקווץ בעזרת תוכנות עריכת וידאו או לחתוך למשל את הקטע של הכתוביות ואז תוכל להפוך בנירו את הקובץ לVCD או SVCD כמו שאמרו כבר מעליי

פורסם

אפשר לצרוב קבצים גדולים יותר מ700 מגה על דיסקים רגילים ע"י פונקציית הoverburn בnero, אבל לא קבצים גדולים בהרבה, מקסימום 10-15 מגה יותר.

בכל מקרה, הפיתרון הטוב ביותר מבחינתך הוא לקנות דיסקים של 800 מגה, בהנחה שהצורב שלך יודע לקבל כאלה.

דרך אחרת היא לחתוך מהסרטים שלך חלקים מיותרים כמו הכתוביות בסוף וחלק מהפתיח בהתחלה ולנסות להוריד אותו ללא יותר מ710 מגה.

דרך אגב - גודל הקבצים האלה הוא 770 מגה, או 770,000 קילובייט? היחס הוא לא חלוקה ב1000 אלא ב1024 (יש הבדל די גדול, קובץ של 700 מגה הוא בערך 730,000 קילו) ואפשר לצרוב בשיטת Overburn קבצים של עד בערך 745-750 אלף קילו לדיסק של 700 מגה, ככה שאם הקובץ שלך הוא 770 אלף קילו, יש לך סיכוי לא רע להצליח לצמצם אותו בלי לקודד אותו מחדש, אבל אם הוא 770 מגה אז אין לך מה לנסות אפילו.

פורסם

Dr Divx

אחלה תוכנה

תמיר את הקובץ של הסרט לקובץ בגודל 700 מגה, איבוד איכות זניח מהסרט (לא משהו ששמים אליו לב בכלל!!) וזה יפתור לך את הבעיות.

פורסם

יש לך גם אפשרות לקנות דיסקים שי 900 מגה וגם 800 -אני עורך המון סרטים ומשתמש ב-900 מגה לסרטים ארוכים כמו בחורים רעים 2 וכו'.

בכל מקרה כאן אתה יכול להזמין את הגדלים האלו של הדיסקים.

מנסיון הם טובים והמשלוח מגיע לאחר יום או יומיים (ואני לא מדבר על האקספרס אלא המשלוח הרגיל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים