עבור לתוכן

גלישה ב "private browsing" שומרת הכל!

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

נכנסתי היום ל FF ב"private browsing".....רק הקשתי www, וכבר ראיתי שמתחת לשורת הכתובת מתמלאות

לי הרבה שורות.... זה אמור להיות ככה?....מחקתי את ההסטוריה של הדפדפן, וגם השתמשתי ב CCleaner

(בהגדרות הדיפולטיות שלו) וזה לא עזר.

החלטתי לבדוק עם כרום (דפדפן שאני לא משתמש בו בד"כ). נכנסתי בגלישה רגילה, נכנסתי לכמה אתרים,

נכנסתי שוב, הפעם ב "private browsing" ותראו מה קורה רק כאשר אני מקיש hw......

wtf2x.png

wtf1m.png

ולתומי חשבתי ש "גלישה בסתר" (כך קוראים לזה בכרום) לא שומרת כלום.

איך מוחקים באמת הסטוריית גלישה?....

פורסם

א. אתה מדבר על private browsing, לא על "מצב בטוח" (safe mode).

ב. private browsing אומר שהוא לא ישמור את ההיסטוריה של הגלישה הנוכחית שלך. עדיין יש לך גישה לכל ההיסטוריה של הגלישה הרגילה.

תעשה את הניסוי הבא:

תיכנס ל-private browsing.

תגלוש לאתר חדש כלשהו (כזה שלא גלשת בו בגלישה הרגילה).

צא מ-private browsing.

תבדוק אם האתר הזה מופיע בהיסטוריה שלך. אם הוא מופיע, אכן יש פה בעיה.

פורסם
  • מחבר

היי יואב, תודה על התיקון, תיקנתי בהודעה המקורית (אני לא מרוכז כנראה..).

תבדוק אם האתר הזה מופיע בהיסטוריה שלך. אם הוא מופיע, אכן יש פה בעיה.

מעניין.... זה בדיוק מה שחשבתי שעשיתי עם כרום מקודם. בחרתי בו ל"אבחנה מבדלת" כי אני לא

משתמש בו כמעט, ולכן אין בו כמעט הסטוריה. מסתבר שטעיתי.... אחרי "גלישה בסתר" כרום

לא זוכר כלום. אני מקליד את האותיות הראשונות והוא לא משלים. (כנראה שמקודם בדקתי

לא נכון-כאמור אני טיפה לא מרוכז...) אז בוא נגיד שעם כרום אין בעיה.

אבל עם FF, יש גם יש! גם אחרי מחיקה כללית של ההסטוריה של הדפדפן, כאשר אני נכנס

במצב private browsing, הדפדפן זוכר! כאמור,אחרי הקלדת כמה אותיות מאתר שגלשתי בו

(גם בצורה רגילה וגם ב private browsing) הדפדפן משלים לי לאתרים שביקרתי בהם....

פורסם

שוב, בלבלת פה. כשאתה ב-private browsing, פיירפוקס ימשיך להציג את כל האתרים שהוא הציג גם בגלישה הרגילה. כל מה ש-private browsing עושה הוא שבמהלך הגלישה במצב הזה, שום היסטוריה לא תישמר.

ולגבי השאלה שלך:

http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cannot%20clear%20Location%20bar%20history

http://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-awesome-bar-suggestions

האם האתרים שאתה עדיין רואה נמצאים ב-bookmarks שלך? האם דאגת למחוק את כל ההיסטוריה (כלומר ב-time range בחרת everything)?

פורסם
  • מחבר
שוב, בלבלת פה. כשאתה ב-private browsing, פיירפוקס ימשיך להציג את כל האתרים שהוא הציג גם בגלישה הרגילה. כל מה ש-private browsing עושה הוא שבמהלך הגלישה במצב הזה, שום היסטוריה לא תישמר.

לא, לא בלבלתי. כאמור, ניקיתי לחלוטין (עד כמה שאני יודע) את כל ההסטוריה של הדפדפן. במצב כזה, הוא

לא אמור להשלים כלום, חוץ ממה שנמצא במועדפים- את זה הבנתי מהקישור שלך. לשאלתך, בחרתי

כמובן ב everything, וסימנתי את הכל. לאחר-מכן נכנסתי ב private browsing וכל השורות

הללו בתמונה שצירפתי הופיעו.....לפי אחד הקישורים שצירפת, אם ההשלמה האוטומטית היא מהמועדפים,

צריך להיות כוכב בפינה הימנית של שורת ההשלמה האוטומטית. אצלי לא הופיע שום כוכב.....

At the top of the Firefox window, click on the Firefox button, go over to the History menu (on Windows XP, click on the History menu), and select Show All History to open the Library window.

At the top right corner, type the name of the website you wish to forget in the Search History field, and press Enter.

In the resulting list, right-click on the site you wish to forget, and select Forget About This Site.

תודה על הקישור הזה, אכן מעניין....ביצעתי את הכתוב שם, והתרחשו כמה דברים לא ברורים:

1.קודם-כל, אחרי שאני מקליד אתר מסוים, צריך לבחור אם לחפש במועדפים או בהסטוריה.

הקלדתי אתר אחד שזכרתי, ותוצאה אחת מן האתר הזה אכן הופיעה- דווקא במועדפים, וזה לא אתר

שהייתי שומר...נו, אולי זה נשמר בטעות. קליק ימני על הכתובת לא נתנה אפשרות של Forget About This Site

אז בחרתי ב delete, וזה אכן עשה את העבודה-כלומר נכנסתי שוב ב private browsing, והפעם האתר לא

עלה בהשלמה האוטומטית.

2. כאמור, כאשר אני מקליד hw, מופיעות לי הרבה השלמות מהאתר הזה, (ואכן יש לי כמה וכמהדיונים מהזון במועדפים).

אך כאשר אני מקליד www.hwzone.co.il בשורת החיפוש הזאת (אני עדיין מתייחס לקישור שצירפת

ולחיפוש בתוך ה show all history וכו'), לא מופיע כלום כאשר אני לוחץ enter!.....לא בחיפוש במועדפים

ולא בהסטוריה, לא ברור לי למה. כך שאם אני רוצה למחוק את שורות ההשלמה מ hwzone, השיטה

הזאת משום-מה לא עובדת לי....

האם האתרים שאתה עדיין רואה נמצאים ב-bookmarks שלך?

אני לא יודע... :nixweiss: יש לי המון מועדפים שנשמרו עוד מימי ה IE, אבל כבר סידרתי הכל

והעברתי לתיקיות....נכנסתי וחיפשתי בתוך ה bookmarks את השורות שאני רואה בהשלמה האוטומטית

ולא מצאתי אותן. לעומת זאת כאשר בחרתי באחת השורות מן ההשלמה האוטומטית (מתוך hwzone)

סימנתי את כולה, והעתקתי לשורת החיפוש ב show all history, אז היא הופיעה כאשר לחצתי

על enter, וכצפוי דווקא במועדפים, למרות שאני מסתכל במועדפים שלי ולא מוצא אותה שם.....וכאמור

גם לא מופיע כוכב....

אפשרות שאני חושב עליה: לגבות את כל המועדפים, למחוק אותם, ולבצע את כל הטררם הזה שוב.

פורסם

תכנס להיסטוריה אחרי שאתה מנקה הכל בFF ותראה אם מופיע שם משהו.

פורסם
  • מחבר

תכנס להיסטוריה אחרי שאתה מנקה הכל בFF ותראה אם מופיע שם משהו.

את זה כבר עשיתי...כמובן שלא מופיע כלום. אבל בהשלמה האוטומטית זה כן מופיע.

עידכון:

אחרי מחיקה של כל המועדפים, (כמובן אחרי -שוב- מחיקה כללית של ההסטוריה), ההשלמה האוטומטית

כבר לא הופיעה. אם כן, כל השורות שהופיעו היו מן-הסתם מה bookmarks (כנראה שבגרסאות המתקדמות

של FF לא מופיע כוכב).

כאמור, כאשר אני מקליד hw, מופיעות לי הרבה השלמות מהאתר הזה, (ואכן יש לי כמה וכמהדיונים מהזון במועדפים).

אך כאשר אני מקליד www.hwzone.co.il בשורת החיפוש הזאת (אני עדיין מתייחס לקישור שצירפת

ולחיפוש בתוך ה show all history וכו'), לא מופיע כלום כאשר אני לוחץ enter!.....לא בחיפוש במועדפים

ולא בהסטוריה, לא ברור לי למה. כך שאם אני רוצה למחוק את שורות ההשלמה מ hwzone, השיטה

הזאת משום-מה לא עובדת לי....

ובכן עכשיו זה דווקא כן עובד...כל המועדפים מהזון מופיעים. הכל בסדר.

לסיכום, כל ההשלמות היו מהמועדפים. לא נותר לי אלא לעבור עליהם שוב ולנפות את מה שלא צריך.

יואב- רוב תודות על הקישור השני שצירפת, פתרת לי את הבעיה!

פורסם

דווקא כן מופיע כוכב..(13.0.1)

פורסם
  • מחבר

צודק, זאת כנראה ה Theme שאני משתמש בו, seven, שלא מותאם לגרסה 12 (הגרסה שבה אני משתמש).

החלפתי לערכת-הנושא הדיפולטית, והכוכבים מופיעים......אגב, משום-מה, אני מצליח להפעיל את ערכת-הנושא הזאת

בגרסה 12 אבל כשעדכנתי לפני כמה ימים ל 13, לא הצלחתי למצוא דרך להשתמש בה...זה מוזר כי היא גם לא

תואמת את גרסה 12, אבל עדיין מופיעה לי האופציה enable לידה.

בגרסה 13 אני לא מצליח להשתמש ב seven, אז התקנתי בחזרה את 12.

יש איזו דרך להפעיל את זה גם על גרסה 13?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים