עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל כך בזה אז אני לא יכול להגיד מידה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע לפי מה זה מוגדר אבל הוא מיועד לגיימינג שלי ואינטרנט ואני רוצה שהוא יחזיק טוב ויקבל המון עומס ובכל זאת לא יתקע.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך חדש

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מה זה אובר קלוק?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה לי איפה הוא יורכב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חולון, אין העדפה לחנות ספציפית אפשר בכל עיר.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שהקירור יהיה טוב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא כ"כ

תודה רבה רבה רבה חברים! מאוד חשוב לי לקנות מחשב ומקווה מאוד שתעזרו לי! :)

תודה!

***********שיניתי את התקציב ל-3,500 כולל מסך!***********

פורסם

התקציב שלך הינו 3000 כולל מסך חדש?

פורסם

זה תקציב מעט מוגבל לגיימינג+מסך אלא אם תתפשר די משמעותית איפשהו (איכות מסך, יכולת גיימינג או שקט/איכות כללית).

משהו ראשוני עם דגש על רכיבים איכותיים, מסך טוב ויכולת גיימינג ראויה:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL ₪1027

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX ₪345

לוח אם:

[..] ASROCK H61M-HVGS - זמין במלאי ₪260

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪116

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪728

מארז:

[..] COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU ₪176

ספק כוח:

[..] ANTEC VP450 - לרוכשי מחשב חדש מעל 2000 ש"ח ! ₪200

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪373

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3304

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

זה תקציב מעט מוגבל לגיימינג+מסך אלא אם תתפשר די משמעותית איפשהו (איכות מסך, יכולת גיימינג או שקט/איכות כללית).

משהו ראשוני עם דגש על רכיבים איכותיים, מסך טוב ויכולת גיימינג ראויה:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL ₪1027

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX ₪345

לוח אם:

[..] ASROCK H61M-HVGS - זמין במלאי ₪260

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪116

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪728

מארז:

[..] COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU ₪176

ספק כוח:

[..] ANTEC VP450 - לרוכשי מחשב חדש מעל 2000 ש"ח ! ₪200

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪373

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3304

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

נראה מפרט טוב,

פורסם

אפשר לנצל יותר את התקציב

לוח עם USB3+SATA3

1TB

8GB RAM

GTX 560

עם כונן DVD

הספק היחיד שיש לי הוא אם מאוורר 120 אחד בנוסף לחורי האוורר בגג המארז יספיקו, אבל זה דבר שאפשר למדוד ורק אז ולהוסיף מאוורר לפי צורך.

כמובן שאפשר לחסוך פה בתוספות ולקבל מפרט זול יותר / לחזק דברים אחרים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪285

קירור למעבד:

Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪47

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪351

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪190

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪108

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪429

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪633

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪799

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3318

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3252 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/u9b7dxps

פורסם

ronenur הנך מתבקש להפסיק ולהציף את הפורום בציטוטי הודעות קודמות בתוספת הערות ביניים, שלא תורמים דבר.

פורסם
  • מחבר

אפשר לנצל יותר את התקציב

לוח עם USB3+SATA3

1TB

8GB RAM

GTX 560

עם כונן DVD

הספק היחיד שיש לי הוא אם מאוורר 120 אחד בנוסף לחורי האוורר בגג המארז יספיקו, אבל זה דבר שאפשר למדוד ורק אז ולהוסיף מאוורר לפי צורך.

כמובן שאפשר לחסוך פה בתוספות ולקבל מפרט זול יותר / לחזק דברים אחרים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪285

קירור למעבד:

Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪47

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪351

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪190

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪108

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪429

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪633

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪799

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3318

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3252 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/u9b7dxps

היי רובי, תודה על המפרט.

רק רציתי לדעת כמה דברים, האם המעבד הזה מספיק חזק? אם נחליף למעבד של AMD האם אפשר לשפר את המפרט?

והאם זה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף בתקציב הזה?

תודה ושבת שלום,

Guy

פורסם

בשני המפרטים המעבד ממש חלש.

קבל מפרט עם מעבד 4 ליבות שחזק הרבה יותר מכל צורך לגיימינג (יש לי אותו בעצמי) ובנוסף הוא OC מצויין.

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

485₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td]

190₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]

108₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

273₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

633₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

799₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-M68MT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td]

241₪

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3253₪[/td][/tr][/table]

כ.מסך חזק ומעבד 4 ליבות במחיר מדהים לטעמי. אם אתה מוכן לשים עוד קצת כסף כך לוח מפוצ'ר יותר...אבל זה לא רלוונטי לגיימינג.

פורסם
  • מחבר

קבל מפרט עם מעבד 4 ליבות שחזק הרבה יותר מכל צורך לגיימינג (יש לי אותו בעצמי) ובנוסף הוא OC מצויין.

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

485₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td]

190₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]

108₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

273₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

633₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

799₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-M68MT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td]

241₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3253₪[/td][/tr][/table]

כ.מסך חזק ומעבד 4 ליבות במחיר מדהים לטעמי. אם אתה מוכן לשים עוד קצת כסף כך לוח מפוצ'ר יותר...אבל זה לא רלוונטי לגיימינג.

תודה רבה!

אני משוכנע שאני אלך על זה...

אין לי בעיה להשקיע אולי אפילו עוד מאה שקל ושיהיה הבדל יותר טוב...

אני רוצה כמה שיותר להשקיע שהמחשב שלי יוכל אפילו לתפוס את המשחקים החדשים לדוגמא הGTA החדש שהולך לצאת בקרוב ...

אז.......... עוד הצעות ?

תודה!

פורסם

485₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td][/tr][/table][table][tr][td]

190₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]

108₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td][/tr][/table][table][tr][td]

273₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

633₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

799₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-M68MT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td]

241₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3253₪[/td][/tr][/table]

מפרט חזק, אך שמתי לב שהעלת את התקציב אז אני ממליץ שתחכה לעוד מפרטים שיביאו לך או שאפילו MATAN יביא לך אחד טוב..

בקיצור - חכה עוד יום יומיים אני בטוח שתקבל אחלה מפרט :)

שבוע טוב :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכם אבל אני מבולבל אני לא יודע על איזה מפרט ללכת במפרט של MATAM (מפרט ה-AMD)

לא עדיף זכרון מ2 סטיקים ?

אשמח אם תעזרו לי כי אני כבר רוצה להזמין את המחשב.

תודה רבה, לילה טוב :) :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום שוב. לא יודע עם רלוונטי לך עדיין או שכבר קניתה..

בכל מקרה עדיין לא הייתי משנה את המפרט שהמלצתי לך ברובו..אולי רק משפר לוח וכרטיס מסך בהתאם לתקציב החדש.

אם רוצה המלצה למפרט חדש..עדכן.

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים