עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט רב תכליתי-7K בבקשה :}

Featured Replies

פורסם

שלום שלום :hi: זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי

התקציב 7K- אין בעיה לחרוג

האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר?

תודה! :yelclap:

לוח

ASUS X79 P9X79 S2011

מעבד

I7 3820 3.6GHZ 10MB

זכרון

KINGSTON 2X4GB 1600

כרטיס מסך

Asus Nvidia 560GTX 1GB

דיסק קשיח SSD

Corsair Force3 180GB

ספק כח- כבר נרכש

CHIEFTEC 550W

אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך.

אין לי כוונות לעשות לו OC.

פורסם

הייתי מחליף בערך הכל.

תענה על השאלון בסטיקי ותקבע לעצמך תקציב.

פורסם
  • מחבר

הוספתי תקציב למרות שזה פחות קריטי

איזה שאלון? יש שם רק את המדריך להרכבת מפרט

פורסם
  • מחבר

עניתי....

אני לא צריך מחשב שלם, רק חוות דעת לגבי החלקים האלה- האם יש לכם חלקים יותר טובים להציע.

פורסם

עניתי....

אני לא צריך מחשב שלם, רק חוות דעת לגבי החלקים האלה- האם יש לכם חלקים יותר טובים להציע.

איפה ענית? לפי התשובות יריץ סוליטר על מקסימום ;)

אין פשוט מספיק אינפורמציה. משחקים? איזה משחקים? מסך? רזולוציה? שקט?

סרטי hd יכולים לרוץ על חומרה חלשה יותר מאשר מחשב משחקים שלרוב דורש כרטיס מסך טוב ומסביבו בונים מערכת. יש משחקים עם זמני טעינה ובהם ssd יכול לעזור. יש כמה משחקים ספורים מאוד שדורשים מעבד לחזק.

560 זה כרטיס לא רע אבל עם בתקציב שלך אפשר לקחת יותר לחזק . הכרטיס לרוב גם קובע איזה ספק כוח אתה צריך. אחרי זה בוחרים לוח אם לפי הדרישה ומעבד הזיכרון היום די זול ולרוב לוקחים לפחות 8 גיגה. אז צריך גם דיסקים קשיחים לפי הצורך . מחשב עם תוכן ב 1080 p לרוב צריך דיסקים גדולים כי כל סרט זה קרוב ל15 גיגה. היום לרוב לוקחים לוח עם usb3ו, sata3.

עברתי על החלקים הספק הזה גנרי? לא נראה לי חברה טובה...

ה ssd של החברה הזאת לא הייתי לוקח בלי לברר. פה לכולם יש crucial m4 בגלל הקבוצתית שנבחר בעיקר בגלל אמינותו.

פורסם
  • מחבר

איפה ענית? לפי התשובות יריץ סוליטר על מקסימום ;)

אין פשוט מספיק אינפורמציה. משחקים? איזה משחקים? מסך? רזולוציה? שקט?

סרטי hd יכולים לרוץ על חומרה חלשה יותר מאשר מחשב משחקים שלרוב דורש כרטיס מסך טוב ומסביבו בונים מערכת. יש משחקים עם זמני טעינה ובהם ssd יכול לעזור. יש כמה משחקים ספורים מאוד שדורשים מעבד לחזק.

560 זה כרטיס לא רע אבל עם בתקציב שלך אפשר לקחת יותר לחזק . הכרטיס לרוב גם קובע איזה ספק כוח אתה צריך. אחרי זה בוחרים לוח אם לפי הדרישה ומעבד הזיכרון היום די זול ולרוב לוקחים לפחות 8 גיגה. אז צריך גם דיסקים קשיחים לפי הצורך . מחשב עם תוכן ב 1080 p לרוב צריך דיסקים גדולים כי כל סרט זה קרוב ל15 גיגה. היום לרוב לוקחים לוח עם usb3ו, sata3.

עברתי על החלקים הספק הזה גנרי? לא נראה לי חברה טובה...

ה ssd של החברה הזאת לא הייתי לוקח בלי לברר. פה לכולם יש crucial m4 בגלל הקבוצתית שנבחר בעיקר בגלל אמינותו.

בהודעה הראשית.

משחקים כבדים.

מסך אני לא צריך-כרגע יש לי טלויזיזה HD 32אינץ'+מסך 19אינץ' שהמחשב יהיה מחובר אליהם.

לגבי מארז אני כבר בחרתי את ה Thermaltake ARMOR.

אני יודע שאני לא חייב את הI7 לפי הדרישות שלי אבל בכל זאת על זה אני לא מוכן להתפשר-אחת הסיבות לזה היא שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לשנים רבות.

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל זה אומר שאני אהיה צריך להוסיף 500שקל נוספים+להחליף את הספק כח שכבר יש לי שכן הוא דווקא נחשב אמין(המליצו לי עליו פה) - אני חושב שאסתפק ב560.

כדאי לקחת כבר 16GB RAM?

דיסקים קשיחים אני לא צריך- אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ורק מוסיף אליהם את הSSD שלפי מה שבדקתי לפי הנתונים הוא יותר מהיר מה

crucial ומכל המתחרים שלו- מה אתם אומרים לגבי זה?

תודה רבה!

פורסם

האורך חיים של מחשב הוא 3 שנים ואפשר לחיות איתו 4-5 . אני משדרג כל 4 בערך . המחשב הישן שלי הוא Q6600 עם GTX9800 ובתאוריה הוא יכול להריץ BF3 (הוא עומד בדרישות המינימום רק שיש לו XP) .החדש שלי הוא I5 2500K עם GTX570 ואני מקווה שהוא יחזיק בערך אותו הדבר אבל אולי אני אצתרך להחליף כרטיס מסך בעוד שנתיים . אחרי ששיחקתי קצת בביוס נעלם לי הOC אז החזרתי אותו חזרה ל4.6 - בנתיים הוא לא עושה בעיות.

אין שום סיבה לקנות את המעבדים והלוחות היקרים בסדרה היחס עלות טועלת שלהם די נמוך . אתה משלם הרבה כסף אבל לרוב התמורה זה לא משהו שאתה יכול להרגיש. המטרה היא לא לבזבז כמה שיותר כסף אלא לקבל כמה שיותר תמורה על הכסף.

אם הייתי קונה מחשב למשחקים בתקציב כזה לא הייתי מבסס אותו על כרטיס מסך חלש יחסית כמו 560GTX כי רוב הסיכויים שהוא יתקשה להריץ את המשחקים היום ותצתרך על ההתחלה להתפשר על הגדרות . צריך לשקול לקחת כרטיסים מהדור החדש כמו 600 (660 יוצא בשבוע הבא) של NVIDIA או 7000 של AMD (ראיתי 7950 ב1650 שקל ) . צריך גם לרוב ספק טוב כדי שיחזיק את הכל וגם יאפשר שידרוג עתידי. בקשר לCF/SLI לא שווה לעשות אלא אם כן אתה עושה ביום הקניה זה גם מעלה את מחיר הספק.

בקשר לSSD אולי crucial איטי יחסית בכתיבה בקריאה הוא עושה איזה 70000 פעולות לשניה ומגיע לקצב 500MB/s . מה שחשוב בSSD זה שהוא לא יתקלקל בגלל באג זה או אחר והיו מקרים. בגלל זה הM4 הועדף ונקנו כ160 כוננים בקניה הקבוצתית . יש עדיין הגבלה על הכתיבות של SSD ולפי היצרן אפשר לגמור אותם על 128GB אם כותבים אליו 40GB ליום במשך 5 שנים . בעוד 5 שנים יהיו כוננים יותר טובים, גדולים וזולים והכוננים של היום יהיו עגלות. משחקים לרוב צריכים מהירות קריאה וrandom access עדיין יש משחקים שהSSD לא עוזר להם בכלל אולי בזמן טעינה. רוב הSSD היום עובדים בסביבות ה500 מגה קריאה וזה הנתון החשוב יותר - לא כותבים הרבה. אפשר להגיע עם SSD לכל מהירות וכשמהירות הממשק תעלה יהיו בשוק דיסקים שעובדים ב 1GB לשניה ומעלה בלי בעיות השיא לפני 3 שנים היה איזה 2.4GB לשניה. אין לזה ממש הגבלה וקל להגיע למהירויות גבוהות עם SSD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים