עבור לתוכן

מפרט מחשב מאייבורי איפה הקאטצ'?

Featured Replies

פורסם

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985

זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו.

ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו.

תודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.

פורסם
  • מחבר

המחיר מאד זול וידוע שבמפרטים מוכנים עלולה להיות בעיה. לכן שאלתי אז אין בעיה לרכוש את זה?.

כי אני מעוניין להזמין תודה. וללוח אם יש יציאת d-sub זה אומר vga נכון?

פורסם

נכון.

אני בכל זאת הייתי משקיע עוד טיפה בשביל מארז איכותי יותר ולוח עם יציאת HDMI (אולי לך זה לא חשוב בכלל)

פורסם

כאמור המארז לא שווה הרבה, והספק בינוני מינוס, אבל הקאצ' האמיתי לרוב נמצא בעלויות ה"שדרוגים" למיניהם. למשל, מי שרוצה את המחשב הזה עם כרטיס מסך סביר (או אפילו בסיסי), ישלם עליו משמעותית יותר מאשר בכמה חנויות אחרות.

פורסם

אני אגיד לך איפה בקאט'צ:

קניתי לפני כמה שנים מחשב בצורה דומה מאייבורי..גם מפרט תקציבי לגלישה אופיס סרטים וכ"ו ועלה בזמנו 1200 ש"ח. המפרט היה נראה חלש אבל רכיבים סבבה ולא ג'נריים. עד שקיבלתי את המחשב והם לא ידעו שהם נפלו על בנאדם שמבין במחשבים..חוץ מהמעבד כלום לא היה כמו במפרט שפירסמו! קיצר בדוק איזו חומרה אתה מקבל עם המחשב. שורה כמו זו:

Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB

אומרת שתקבל או את זה או את זה או שקר כל שהוא בהתאם למלאי.

לא ממליץ לך על המחשבים מהסוג הזה אצל אייבורי. לדעתי כדאי לך לפתוח בקשה למפרט בפורום המתאים..אולי יצא לך יקר בקצת אבל תקבל מחשב הרבה יותר טוב!

פורסם

שלום לכולם ויום טוב,

אייבורי לא תכלול במפרט רכיב שלא נרכש במסגרתו, ואם קרה מקרה חד פעמי כזה מדובר בתקלה- מחלקת ההרכבות שלנו מקבלת את הזמנות הלקוחות מודפסות להרכבה ועובדת לפיהן במאה אחוזים. במקומות בהם כתוב Seagate/Western כמו שציינת מדובר בבחירת הלקוח- לכל החברות הגדולות ישנם כוננים מקבילים עם תכונות דומות וזכותו של הלקוח לבחור לפי העדפתו את יצרנית הכונן שלו.

כל הרכיבים המפורסמים באתר אייבורי ובמפרטים השונים נמצאים במלאי במקרים הבודדים בעבר שלקוח הזמין רכיב שבדיוק אזל- הוא קיבל רכיב שווה או אם אין אז רכיב עדיף ויקר יותר מזה שבחר.

עם זאת, אני מסכים וממליץ בחום לכל לקוח לפנות באופן אישי אליי בדואר אלקטרוני או לאנשי הצוות שלנו בסניפים כדי להתייעץ ולהסביר בדיוק את צרכיו- ככה נוכל להציע מפרטים מותאמים אישית שיענו באופן ממוקד על הצרכים ותמנע האפשרות לרכישת מחשב שאינו מתאים ללקוח. חשוב לנו מאוד שכל גולש יהיה מרוצה ואני כאן לרשותכם בכל פנייה או עצה בנושא.

תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

תבקש מהחנות לפני שאתה קונה את פרוט הרכיבים והמחיר הכולל (הצעת מחיר) לא הדפסה מהאינטרנט במידה ולא מוכנים אני אישית לא הייתי קונה

והתחייבות שאין חלקים מחודשים - בהתאם להרגשה שלך

הערות:

*לא אמרתי שהם לא מוכנים

*תקף לגבי כל חנות שתי הערות

פורסם

זה מתאים יותר לפורום "צרכנות" אבל תדרוש לקבל את הקופסאות עם כל הספרות, התוספות והדיסקים של כל רכיבי החומרה שבמפרט.

תריץ EVEREST או SIW ודומותיהן במעמד קבלת המחשב או שתבדוק פיזית שקיבלת מה שהזמנת.

צריך דגם מדוייק של ספק/דיסק ומומלץ לשדרג מארז, וזיכרון ולוח אם עם יציאת וידאו דיגיטלית.

מפרט מעט עדיף יעלה כמעט אותו דבר בחנויות אחרות, למשל: http://www.tms.co.il/preview/spec/fa3yj4tl

(לאחר שדרוג).

פורסם

כל הרכיבים המפורסמים באתר אייבורי ובמפרטים השונים נמצאים במלאי במקרים הבודדים בעבר שלקוח הזמין רכיב שבדיוק אזל- הוא קיבל רכיב שווה או אם אין אז רכיב עדיף ויקר יותר מזה שבחר.

שי, גם אם נניח שזו האמת, אתה מודע לזה שזה לא חוקי, נכון? הלקוח לא צריך לקבל משהו "שווה או עדיף", הוא צריך לקבל בדיוק את מה שהזמין. למשל, אם הזמנתי מפרט ובו לוח אם הכולל ESATA כי אני צריך את זה, ואתם בחרתם לכלול לוח עדיף מרוב הבחינות אבל חסר ESATA, דפקתם אותי כלקוח. הדבר נכון גם לגבי מארזים למשל, שכן מארז זה בעיקר עניין של טעם.

עם זאת, אני מסכים וממליץ בחום לכל לקוח לפנות באופן אישי אליי בדואר אלקטרוני או לאנשי הצוות שלנו בסניפים כדי להתייעץ ולהסביר בדיוק את צרכיו- ככה נוכל להציע מפרטים מותאמים אישית שיענו באופן ממוקד על הצרכים ותמנע האפשרות לרכישת מחשב שאינו מתאים ללקוח. חשוב לנו מאוד שכל גולש יהיה מרוצה ואני כאן לרשותכם בכל פנייה או עצה בנושא.

אולי משהו השתנה מאז שבדקתי את הנקודה הזו אישית (זה היה לפני מספר שנים), אבל הנסיון שלי מראה שלא כך הדבר. כשביקשתי מפרט בתקציב מסויים לשימוש מסויים (כבדיקה בלבד - נכנסתי לחנות לקנות רכיב ספציפי אחד כלשהו, אבל רציתי לבדוק את השמועות שרצו ברשת על "מקצועיות" המוכרים, כאשר בעצמי ידעתי טוב מאוד איזה מפרט יהיה הגיוני לדרישותי), קיבלתי מפרט שאפילו לא קרוב לכך. "דחפו" לי מעבד חזק מאוד למררות שדרישותי לא הכתיבו כל צורך בו, והזניחו את שאר הרכיבים. כשניסיתי לעזור קצת לאותו מוכר לשפר את הרושם שקיבלתי ושאלתי אותו מה הוא היה משפר במפרט שהציע אם הייתי מעלה קצת את התקציב, במקום להתייחס סוף סוף לשאר הרכיבים הוא הציע לקחת מעבד עוד יותר יקר ועוד יותר מיותר. בקיצור, ההצעה שלו בשתי הווריאציות היתה קטסטרופה מוחלטת. בקיצור, שי, הטענה הזו שלך דורשת הוכחות, כי בינתיים אני מכיר את ההיפך.

פורסם

כשביקשתי מפרט בתקציב מסויים לשימוש מסויים (כבדיקה בלבד - נכנסתי לחנות לקנות רכיב ספציפי אחד כלשהו, אבל רציתי לבדוק את השמועות שרצו ברשת על "מקצועיות" המוכרים, כאשר בעצמי ידעתי טוב מאוד איזה מפרט יהיה הגיוני לדרישותי), קיבלתי מפרט שאפילו לא קרוב לכך. "דחפו" לי מעבד חזק מאוד למררות שדרישותי לא הכתיבו כל צורך בו, והזניחו את שאר הרכיבים. כשניסיתי לעזור קצת לאותו מוכר לשפר את הרושם שקיבלתי ושאלתי אותו מה הוא היה משפר במפרט שהציע אם הייתי מעלה קצת את התקציב, במקום להתייחס סוף סוף לשאר הרכיבים הוא הציע לקחת מעבד עוד יותר יקר ועוד יותר מיותר. בקיצור, ההצעה שלו בשתי הווריאציות היתה קטסטרופה מוחלטת.

^

שי - גם אני עשיתי "בדיקה" כזו ב-IVORY ולצערי עם תוצאות דומות.

גם מרבית המפרטים שמגיעים אלינו כאן בפורום מאיבורי לוקים לרוב באותה בעייתיות לרוב ולצערי הרב זה עקבי במשך זמן רב (תבדוק ממתי אני מנהל/מומחה בפורום). הייתי מאוד שמח לראות שינוי חיובי כפי שאתה מציין ואני מברך על מעורבותך כאן בפורום.

כולי תיקווה שדבריך נובעים מתודעת שירות ומהפך אמיתי ולא רק מוטו שיווקי :xyxthumbs:

אתה יותר ממוזמן להיעזר בנו כדי לקדם אג'נדה חיובית כזו.

פורסם

^

שי - גם אני עשיתי "בדיקה" כזו ב-IVORY ולצערי עם תוצאות דומות.

גם מרבית המפרטים שמגיעים אלינו כאן בפורום מאיבורי לוקים לרוב באותה בעייתיות לרוב ולצערי הרב זה עקבי במשך זמן רב (תבדוק ממתי אני מנהל/מומחה בפורום). הייתי מאוד שמח לראות שינוי חיובי כפי שאתה מציין ואני מברך על מעורבותך כאן בפורום.

כולי תיקווה שדבריך נובעים מתודעת שירות ומהפך אמיתי ולא רק מוטו שיווקי :xyxthumbs:

אתה יותר ממוזמן להיעזר בנו כדי לקדם אג'נדה חיובית כזו.

תודה רבה על המילים היפות, מחמם את הלב :)

כמובן, כמו כל תהליך אף שינוי הוא לא מיידי- כמו שכולנו יודעים בהרכבת מפרטי גיימינג יש קשיים נוספים ודרושה הבנה טכנית הרבה יותר עמוקה מלהרכבת מפרט סטנדרטי לשימוש ביתי. אני יכול רק להבטיח שמי שיפנה ישירות אליי בהודעה פרטית או בדואר אלקטרוני יקבל מענה מלא, וגם בסניפים אני רואה שיפור יציב באיכות המפרטים וההצעות- למרות שאנחנו בעיצומו של תהליך.

לגבי להעזר- HWzone מהווה גם ככה "כוכב צפון" לעוסקים בחומרה בארץ, אתה יכול להיות בטוח שאני ואנחנו עוקבים אחרי הקהילה, מפרטים מומלצים, רכיבים מומלצים בקהילות וכמובן כתבות ושאר התוכן האיכותי. אם יש לך רעיונות נוספים איך ללכת יד ביד- אני יותר מאשמח לכל שיתוף פעולה.

Vic07- אני כאן לרשותך ואתה מוזמן בחום לבחון ולשלוח לי בקשה למפרט, אפילו בתור ניסוי אני מבטיח להשקיע את הזמן ותשומת הלב. אולי דעתך תשתנה, בהנחה ואפשרי שהיא תשתנה. לגבי עניין המלאי, ראוי לציין שאתה טועה בהקשר החוקי ואפילו ברמת תנאי השירות, אשמח לשלוח לך בהודעה פרטית את הטקסטים הרלוונטיים כדי למנוע הטעייה כזו בעתיד.

תודה לכולם וסוף שבוע נעים,

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

טיפ ראשון בחינם שי - לתת מארז/ספק איכותיים יותר ולדאוג שהמפרטים יהיו מאוזנים יותר בהתאם לשימוש.

פורסם

טיפ ראשון בחינם שי - לתת מארז/ספק איכותיים יותר ולדאוג שהמפרטים יהיו מאוזנים יותר בהתאם לשימוש.

החל מלפני חודשים ספורים אנו מציעים במערכות הבסיסיות ביותר ספקי FSP ו-in-Win, כולם עומדים בתקן APFC, בהספקים של 350-450 וואט. מעל 450 וואט כל הספקים במפרטים בהתאמה אישית ולגיימרים הם ספקי Corsair, Thermaltake, Seasonic, Antec ו-Enermax. ככה שאני חושב שהטיפ שלך כבר בשלבי יישום :) לגבי מארזים העניין מורכב יותר, בעיקר מכיוון שהלקוח הממוצע אינו מעוניין להשקיע במארז, אך ההיצע שלנו בהחלט כולל כמה מהמארזים הטובים ביותר שבנמצא למי שמחפש איכות.

תודה רבה בכל אופן ואשמח לקבל רעיונות נוספים- גם בפרטי למקרה שאין שרשור מתאים.

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

לפי דעתי IN-WIN נחשב ג'נרי, ראיתי עשרות ספקים כאלו נשרפים/שרופים/קורסים ללא סיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים