עבור לתוכן

עזרה - Arma 2

Featured Replies

פורסם

למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ?

מפרט :

Windows 7 Ultimate 32-bit SP1

Biostar TH67B

Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz

4.0 GB RAM

1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4)

Dell u2412m - 16:10- 1920x1200

אולי צריך יותר זיכרון ?

אולי צריך דרייבר יותר ישן ?

פורסם

ארמא תמיד מקרטע, זה חלק מהקסם שלו :)

זה סימולטור שמתבסס בעיקר על המעבד ופחות על כרטיס המסך. אני רואה שיש לך I3 שזה טיפה חלש, וגם כרטיס המסך שלך לא מרהיב במיוחד (לא הרבה יודעים, אבל סדרה 6000 חלשה ברובה מסדרה 5000). אפילו אצלי, עם מפרט יותר טוב משלך, אני לא מצליח לקבל קצב פריימים ראוי בהגדרות הכי גבוהות. במיוחד אם אתה מנסה להריץ ברזולוציה של 1920X1200.

תוריד את ה-Shadows וה-Post processing. ותבחר רזולוציה טיפה נמוכה יותר שתומכת באותו יחס (16:10).

או שתעשה מה שאני עושה. תחכה לארמא 3 שאמור לצאת בסוף השנה. :)

פורסם
  • מחבר

אז רגע אני צריך לשדרג משהו במחשב בשביל להריץ משחקים בכמו ארמא ברזולוציה של 1920X1200 ?

כי גם Crysis Warhead עבד לי חלק על הגדרות הכי גבוהות במסך הקודם ברזולוציה 1360x768 ועכשיו זה מקרטע

אז מה אני צריך לעשות ?

פורסם

אז רגע אני צריך לשדרג משהו במחשב בשביל להריץ משחקים בכמו ארמא ברזולוציה של 1920X1200 ?

כי גם Crysis Warhead עבד לי חלק על הגדרות הכי גבוהות במסך הקודם ברזולוציה 1360x768 ועכשיו זה מקרטע

אז מה אני צריך לעשות ?

אני מניח שמעבד חדש יהיה השיפור הכי טוב למשחק הזה. i5 או i7 כלשהם.

אבל שוב, אני ממליץ לחכות ככל שניתן. אפילו אולי יהיה כדאי לשדרג כמה שבועות לפני ש-ARMA 3 יוצא. המחירים תמיד יורדים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם המעבד וגם כרטיס המסך חלשים למדי בשביל המשחק. כמובן שאפשר לשחק איתם, אבל על הגדרות נמוכות עד בינוניות - לא יותר מזה. כמובן שגם בהגדרות נמוכות יותר המשחק כיפי ביותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים