עבור לתוכן

אייקון WIFI מחובר במגש המערכת נראה כמו אייקון "כבל רשת מנותק"

Featured Replies

פורסם

הופיעה לי בעיה מוזרה, האייקון של ה wifi מחובר במגש המערכת פתאום התחלף לאייקון של ה"כבל רשת מנותק" (אייקון של LAN עם X אדום)

זכור לי שהיתה לי כבר בעיה כזו בעבר ואיכשהו פתרתי אותה, אבל אני לא זוכר איך וחיפושים ממושכים בגוגל לא העלו כלום...

index.php?action=dlattach;topic=535661.0;attach=143840;image

למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

פורסם

ניתקת כבל רשת שהיה מחובר לכרטיס רשת? / התקנת מתאם רשת חדש?

אתה יכול לעשות למתאם רשת / לכרטיס רשת חוטי disable ואז רק הWIFI אמור להיות לך במגש למטה.

פורסם
  • מחבר

שום דבר כזה, זה פתאום קרה לפני כמה ימים...

ובאופן כלשהו מוזר לא מופיע לי בכלל חיבור חוטי (למרות שאני זוכר שהתשמשתי בו לפני איזה שבועיים-שלוש), מופיע לי ה wifi שאני משתמש בו ואיזה חיבור בלוטות' שביטלתי.

פורסם

אם לבצע troubleshooting על ידי קליק ימני מה הוינדוס כותב?? (לפעמים הוא מצליח גם לפתור את הבעיה אך לפעמים הוא מציג אנדקציה למה יכולה להיות הביה) אגב פה מדובר במחשב נייד שמתחבר בWIFI או מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

מדובר על מחשב נייד שמחובר ב wifi

ה troubleshooter כותב לי Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding ושהוא לא הצליח לתקן את הבעיה (כמובן :P)

*ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת, לא נראה שזה עזר

פורסם

WIFI עובד ?

לתקן איכונים עם תוכנה קטן ששמתי כאן.

פורסם
  • מחבר

הwifi עובד, זה רק האייקון. ומה שהעלת פה גם לא עזר...

פורסם

נתקלתי בזה פעם. אני חושב שSFC /SCANNOW פתר את זה.

פורסם
  • מחבר

נמצא הפתרון!

I opened network and sharing centre and clicked change adapter settings.

I noticed that my local area network (wired) adapter was not in the list of adapters.

The only one that was listed was my wireless network connection.

I went to device manager, found my local area network adapter, and disabled it, then re-enabled it. It still did not show up. I uninsatalled it, then re-installed it. Now it shows up in my "change adapter settings" area of network and sharing centre.

Both are enabled and I have the usual wireless network icon with a few bars showing signal strength.

תודה רבה לכולם :)

פורסם
:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים