עבור לתוכן

תקלת אתחול ראוטר במהלך שימוש בתכנת Sopcast

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לא הייתי בטוח שכאן זה המקום לשאול את השאלה, אך לאחר שהסתכלתי במגוון הפורומים לא מצאתי מקום מתאים יותר...

בעיה מרגיזה שיש לי כבר תקופה ארוכה ועד עכשיו נמנעתי מלרשום אותה פה כי פשוט לא נראה היה לי שזה משהו ברמה של עכברי מחשב רגילים:

בערך בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, מקסימום חצי שנה, כל פעם שאני רואה משחק כדורגל דרך הסופקאסט (תכנת שידורי ספורט בסטרימינג, למי שלא מכיר) יש לי קטע שהראוטר מסיבה לא מובנת מאתחל את עצמו בצורה רנדומלית. בהתחלה זה קרה אחת למשחק בממוצע, עכשיו זה קורה בערך אחת למחצית. אני כבר לא מתעצבן מזה כי אני יודע שזה יקרה בשלב כזה או אחר של המשחק, אבל עצם העובדה שהתרגלתי לזה זה זוועה. פתאום אני רואה שהשידור נתקע, ואם הוא לא ממשיך לנגן תוך 2-3 שניות אני כבר יודע שהנה זה קרה, בודק ורואה שהראוטר מאתחל את עצמו ופשוט מחכה שהחיבור לאינטרנט יחזור וטעינת המשחק תחזור. מה שאומר שיש לי בערך אחת למחצית הפסקת שידור של 2-3 דקות, באופן קבוע. כל משחק ומשחק שאני רואה דרך הסופקאסט.

חשוב לציין שהבעיה קיימת רק בשידורי הסטרימינג האלה. מעולם לא התנתק לי סתם ככה האינטרנט (אלא אם כן מדובר בתקלת תשתית/ספק) באמצע משחקי רשת, באמצע צפייה ישירה (אם כי נדיר שאני רואה סרטים בצפייה ישירה..) או באמצע כל דבר אחר. מעולם גם לא זכור לי שהתנתק לי סתם ככה באמצע הורדה ישירה/טורנטים כשכל הפס רוחב מוקצה לעניין - כך שהשערה שהייתה לי בעבר שמדובר בתקלת תשתית/ספק שישנה התנתקות בכל שימוש מלא ברוחב פס ירדה מהפרק.

לצורך הבהרה, אני צופה בכדורגל בעיקר דרך הסופקאסט. הבית הנחמד שלי לא מחזיק טלוויזיה, כך שאני רואה 2-3 משחקים בשבוע כבר במשך שנים. הבעיה הזאת, מנגד, היא חדשה יחסית לחודשים האחרונים. היום מדובר כבר בנורמה. לא קרה לי אף פעם בחודשים האחרונים שסיימתי משחק בלי אתחול ראוטר מרגיז.

(במהלך החודשים האחרונים המחשב גם עבר פרמוט, כך שזה לא פתרון פוטנציאלי.)

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים