עבור לתוכן

דרוש מפרט לעיצוב גראפי מקצועי עד 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה שהמחשב יהיה 3770 ולא 2600 כי יש לו כמה יתרונות כמו צריכת חשמל נמוכה יותר וקלוק לקלוק חזק יותר ב-15 אחוז כמו שאמרתם.

5-10% לא 15%

לגבי הבלאק, המעצב עובד עם מחשב שקיים במשרד כבר 4 שנים והוא זוחל, אז הייתי אומר שאם הבלאק שווה את התוספת במחיר, בהחלט יהיה בו שימוש לטווח ארוך.

שווה זו הגדרה סובייקטיבית, שווה למי?

כמו שאתה רואה לא כל חנות נותנת את אותו אורך אחריות

הבלאק מהיר בקצת מקשיחים מהירים אחרים, ובהתחשב בכך שלא עליו יותקנו התוכנות אני לא רואה איפה היתרון המסויים הזה יבוא ליידי ביטוי

מחירי הקשיחים בירידה, לך תדע איזה קשיח תוכל לקנות באותם 150 ש"ח שחסכת עוד שנתיים שלוש

פורסם

נעשה קצת סדר בדברים, שלוש שנים לעומת שנתיים נאמר בהקשר של הגרין והבלו

הבלאק בדרך כלל מגיע עם חמש שנים, מוזר ש TMS נותנים רק שלוש - מה שהופך את רכישתו לעוד פחות אטרקטיבית

הפרשי האמינות בין הקשיחים הוא מקס' 1-2%, האם (במקרה של 1TB) זה שווה 150 ש"ח? שיחליט בעצמו

על מה אתה מדבר :s05: אמינות של דיסק קשיח שחור בהרבה יותר זה דיסק שהוא עומד באיכות בין דיסקים של SERVER כמו Cheetah 15K.5 של SEAGATE או Constellation ES לרגילים.

איכות גדולה יותר מבלו וכל מה שבאותו רמה .בגלל זה הוא שווה יותר ולא בגלל המהירות שהוא יותר מהיר ולפחות 15% -20%.וחברה WD BLACK הוא גם נעשה בפנים אחרת כל דבר יותר מתוחזק ואמין אפילו אם היה איזשהו רטט הסיקה בחיים לא תפגע בדיסקים עצמם ביפנים.

ולגבי אחריות כן תמיד היה 5 שנים ולא רק TMS אלה כולם נותנים 3 עכשיו למה ?היה הצפה בתאילנד או שאתה לא בעניינים ....זה אחד שתיים עם לא היו מורידים הוא היה עולה יותר ואז פחות היו קונים שלוש בעיה עם החלקים הפנימיים וזה עוד הפעם קשור לתאילנד .....סתם ליעדה כללי

פורסם

^^^^^

לידע כללי - תתרגל לכתוב עם פיסוק :)

וכל מה שכתבת על בלאק - לא ממש נכון, בלשון המעטה.

לעניין כולו - היות ופרמייר ושות' הם בשימוש מועט, כפי שהועיל

להבהיר פותח הדיון, אז , המפרט של שניצקי נראה מתאים,

אם כי ברור שיש לאן להתקדם ( חוץ מהבלאק :lol: ), אבל

הוא מתאים לדרישותיו של Tzach_n.

זה כמובן מבטל את סעיף ה"לנצל" בשאלון.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המפרט של שניצקי נרכש, תודה רבה :)

פורסם

כמו שניתן לראות ה BLACK אינו מראה איזו רמת אמינות מיוחדת ביחס לשאר, לפעמים יותר לפעמים פחות - תלוי בדגם

סך ההפרשים נמדד בין 0-3%, טבלאות קודמות מראות הפרשים גדולים יותר כלומר הפערים ממשיכים להצטמצם

כך שאין טעם לשלם יותר על "אמינות".

TMS נותנים שלוש שנים אחריות, RSM ו IQPC נותנים חמש שנים.

לגבי ההצפות בתאילנד אני רוצה להודות לך על כי הארת את עיניי

עד כה הייתי בטוח שהקפיצה במחיר היא חלק מהאמברגו הערבי שהושט עלינו בתחילת שנות ה 70.

תתחדש\ו צח

פורסם

קודם כל Tzach תתחדש !!! :yelclap:

שניצקי סבבה אני ישלח לך לינק אחרי זה לגבי הנושא אנחנו עוד נדון בו.......

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה, בסוף החלטנו שאין צורך לנצל את ה-8000 שח והלכנו על חסכון ללא ויתור משמעותי על ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים