עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים.

* גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17".

* בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה.

* גודל מינימלי של

כונן קשיח? 500GB

* כונן CD/DVD? צורב? צורב...

* כונן Bluray? לא חובה.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן.

אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D

ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm

מאוד קרץ לי, אבל אפשר לסחוט מהתקציב עוד, אז אשמח לשמוע את עצותכם ודעתכם.

בתודה מראש,

ת'. :)

פורסם
  • מחבר

דילמה קשה הצבת בפני עם שני הדגמים האלה.

מצד אחד, אני מאוד רוצה להשתרג למסך טיפה יותר גדול (17"), אך מצד שני הלאפטופ של אסוס שהצגת גם זול יותר וגם והרבה נראה מתאים לי.

קיים דגם דומה לזה של האסוס רק ב-17"?

בנוסף לכך, חשוב לי מאוד שהנייד לא יתחמם יותר מדי. ידוע לך לגבי מצב ההתחממות של הניידים שהבאת?

אם אפשר, מצאתי עוד כמה דגמים... אשמח לשמוע חוות דעת לגבם:

1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816436 - Toshiba Satellite P770-120

2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816489 - Asus N75SL i7-2670QM GT 635M

פורסם

הטושיבה - ממש לא.

האסוס - הוא מעט פחות טוב, בא עם כ.מסך חלש יותר במעט, דיסק קשיח קטן יותר, מסך מבריק (לעומת מט).

לגבי המעבד באסוס, אז זו קצת התלבטות. בעיקרון אתה לא תרגיש בהבדלים אז זה לא אמור להיות שיקול וגם לשני המחשבים יש 8GB זיכרון פנימי.

לדעתי קח את ה-DELL, הוא מציע שילוב מעניין ואטרקטיבי.

בנוגע למחיר - התבלבלת כי ה-Dell זול יותר. (או שהם העלו את המחיר של ה-ASUS??)

פורסם
  • מחבר

הטושיבה - ממש לא.

האסוס - הוא מעט פחות טוב, בא עם כ.מסך חלש יותר במעט, דיסק קשיח קטן יותר, מסך מבריק (לעומת מט).

לגבי המעבד באסוס, אז זו קצת התלבטות. בעיקרון אתה לא תרגיש בהבדלים אז זה לא אמור להיות שיקול וגם לשני המחשבים יש 8GB זיכרון פנימי.

לדעתי קח את ה-DELL, הוא מציע שילוב מעניין ואטרקטיבי.

בנוגע למחיר - התבלבלת כי ה-Dell זול יותר. (או שהם העלו את המחיר של ה-ASUS??)

דבר ראשון - אכן, צודק. המחיר של הדל זול יותר... התבלבלתי והסתכלתי על המחיר של 36 תשלומים...

בכל מקרה, הדילמה עדיין נותרה... אני מאוד מתלבט בין האסוס שרשמתי, לעומת הדל שהצעת... שניהם 17". ההבדלים בכרטיסי המסך זניחים עבורי ברמה כזו של כרטיסים (אני טועה?), גודל הדיסק גם פחות משנה כי הם בכל מקרה כבר עומדים בדרישות (מעל חצי טרה).

אז לגבי ההתלבטות קיימים שני פאקטורים מרכזיים מבחינתי כרגע - המסך בדל, שציינת שהוא מט ואינו מבריק. מה זה אומר בעצם? איך זה בא לידי ביטוי?

לעומת זאת, לאסוס יש מעבד טיפה יותר חזק. זה פחות משפיע כי באמת כנראה שלא ארגיש בהבדל. מה שכן, שמעתי שסדרת הI7 נוטה פחות להתחמם, והחימום דיי חשוב לי.

גיל, הלאפטופ יהיה ככל הנראה נייח רוב הזמן. אך בכל זאת אני הולך על לאפטופ ולא מחשב נייח מסיבות אחרות. יש לך במקרה הצעות לגבי ההתלבטויות?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא אוהב מקפיצים, אבל באמת שאני צריך את האישור הסופי הזה. אם אלו מבינכם שמבינים ומעוניינים לעזור יוכלו להסתכל בהודעה שמעל, ולתת תשובה סופית, זה יעזור לי מאוד. :)

פורסם

לדעתי אין פה מה לחשוב

DELL

ובכל הכח. אבל אני לא אובייקטיבי אני עובד בדל

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

מישהו מעוניין לענות לגבי השאלות האחרונות ולסגור לי את ההתלבטות האחרונה?

אצטט:

דבר ראשון - אכן, צודק. המחיר של הדל זול יותר... התבלבלתי והסתכלתי על המחיר של 36 תשלומים...

בכל מקרה, הדילמה עדיין נותרה... אני מאוד מתלבט בין האסוס שרשמתי, לעומת הדל שהצעת... שניהם 17". ההבדלים בכרטיסי המסך זניחים עבורי ברמה כזו של כרטיסים (אני טועה?), גודל הדיסק גם פחות משנה כי הם בכל מקרה כבר עומדים בדרישות (מעל חצי טרה).

אז לגבי ההתלבטות קיימים שני פאקטורים מרכזיים מבחינתי כרגע - המסך בדל, שציינת שהוא מט ואינו מבריק. מה זה אומר בעצם? איך זה בא לידי ביטוי?

לעומת זאת, לאסוס יש מעבד טיפה יותר חזק. זה פחות משפיע כי באמת כנראה שלא ארגיש בהבדל. מה שכן, שמעתי שסדרת הI7 נוטה פחות להתחמם, והחימום דיי חשוב לי.

גיל, הלאפטופ יהיה ככל הנראה נייח רוב הזמן. אך בכל זאת אני הולך על לאפטופ ולא מחשב נייח מסיבות אחרות. יש לך במקרה הצעות לגבי ההתלבטויות?

פורסם

מסך מט ללא ספק. תחת תנאי תאורה טובים מסך מבריק יהיה סיוט.

חוץ מזה שכרטיס המסך של הדל חזק יותר במידה מורגשת, מקבל שדרוג לווינדווס 8 והכי חשוב (מבחינתי) מקלדת מוארת.

פורסם
  • מחבר

מסך מט ללא ספק. תחת תנאי תאורה טובים מסך מבריק יהיה סיוט.

חוץ מזה שכרטיס המסך של הדל חזק יותר במידה מורגשת, מקבל שדרוג לווינדווס 8 והכי חשוב (מבחינתי) מקלדת מוארת.

תודה רבה. מה לגבי ההתחממות? מישהו בכלל יודע לגבי הפרמטר הזה?

בכל מקרה, ככל הנראה הלאפטופ ייקנה השבוע. למישהו יש הערות נוספות לפני הקניה?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

והסיבה שאתה צריך גרסת professional לווינדוס ?

אם הדרישה שלך דומה לפותח הדיון, אתה הולך לשלם 200 שקל יותר בלי סיבה

פורסם

אני מקבל אותו המחיר טוב מהעבודה

אז ככה שאני לא מוסיף פה שום דבר על הווינדוס

אני קונה אותו במחיר עלות . אז אל דאגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים