עבור לתוכן

Battlefield 3 שחקן נאצי בשם: ThePathOfBlood

Featured Replies

פורסם

שלום לכל שחקני Battlefield 3. אתמול ה-17/6/2012 ששיחקתי בBattlefield 3 בשרת ישראלי נתקלתי בשחקן הזה ThePathOfBlood והוא התחיל לקלל בצ'אט שחקנים ישראלים או יהודים. לי נמאס מהשחקן הזה אז התחלתי לקלל אותו בחזרה, ובגלל זה התחילה מלחמת קללות בנינו. כל מי שרוצה לשחק נגדו ולהרוג אותו שיחפש את השם שלו בBattlelog. תודה לכל שחקני Battlefield שירצו להרוג אותו.

פורסם

אהבתי... אבל במה אתה טוב יותר ממנו עכשיו?

פורסם

ימח שמו יהי רצון שיקבל כדור אמיתי לפדחת

פורסם
  • מחבר

הוא טוב ממני רק בSupport

פורסם

הוא התכוון מבחינת ההתנהגות (אני צודק?).

פורסם

אני מתכוון עקרונית׃ הוא פתח פה על יהודים/ישראלי (אני אישית לא יהודי מבחינת היהדות, אך אני מאריך מאוד ומוקיר ביהדות) ואתה החזרת.

מה עושה אותך שונה ממנו? (חוץ מזה שהוא אתחיל)

במקומך היתי אומר לכולם לצאת מהשרת ל20 דקות ולייבש אותו + לדווח עליו לגורמים הרלוונטיים.

פורסם

אני מתכוון עקרונית׃ הוא פתח פה על יהודים/ישראלי (אני אישית לא יהודי מבחינת היהדות, אך אני מאריך מאוד ומוקיר ביהדות) ואתה החזרת.

במקומך היתי אומר לכולם לצאת מהשרת ל20 דקות ולייבש אותו + לדווח עליו לגורמים הרלוונטיים.

לדווח זה נכון. לעודד ישראלים לעשות משהו יחד???? הייתי רוצה לראות איך אתה מצליח לעודד 60 אנשים יחד לצאת מהשרת ;D

פורסם

פותח הדיון, אם זה השחקן הנאצי הראשון שאתה רואה במשחק המוני, הרשה לי לברך אותך

ברוך הבא לאינטרנט.

פורסם

כמה כיף להתעלם משחקנים כאלה ולתת להם בראש בשדה הקרב.

זה רק ישפר את לך את הרטיו ;)

פורסם
  • מחבר

הוא פתח פה על יהודים וישראלים אבל זה רעיון טוב להגיד לכולם לצאת מהשרת ולייבש אותו אבל לא בטוח שכולם יסכימו.

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון, אם זה השחקן הנאצי הראשון שאתה רואה במשחק המוני, הרשה לי לברך אותך

ברוך הבא לאינטרנט.

זה השחקן הנאצי הראשון שראיתי יורד על יהודים ועל ישראלים בצ'אט. אבל ראיתי הרבה שחקנים נאצים אבל לא נתקלתי בהם יורדים על יהודים או ישראלים.

NAZI] zo0ny]

NAZI] flintone27]

NAZI] Deni619]

adolfhitler867

NAZI] axelenok33]

פורסם

יש איזה דרך להביא לו באן? להרחיק אותו משרתים ישראלים? להתלונן עליו לאוריג'ין/EA?

העיקרון מבחינתי לא להגיב לאנשים כאלה בצורה זהה, אלה ללמד אותם לקח.

פורסם
  • מחבר

יש איזה דרך להביא לו באן? להרחיק אותו משרתים ישראלים? להתלונן עליו לאוריג'ין/EA?

העיקרון מבחינתי לא להגיב לאנשים כאלה בצורה זהה, אלה ללמד אותם לקח.

אני לא חושב שEA או DICE יעשו עם זה משהו כי אם אני חושב נכון המדינות שמפעילות את השרתים לא מעניין אותם אילו שחקנים נכנסים לשם נורמאלים או אנרכיסטים. לפי דעתי מבחינתם שרת ישראלי יכול להיות מלא באנרכיסטים. או שרת אנרכיסטי יכול להיות מלא בישראלים. זה מה שאני חושב.

פורסם

כמה כיף להתעלם משחקנים כאלה ולתת להם בראש בשדה הקרב.

זה רק ישפר את לך את הרטיו ;)

ראיון טוב! כמה שיותר הוא כותב בצ'אט, כך הוא מתרכז פחות במשחק. אז שיתכתב כמה שיותר ושיקלל. אפשרות טובה להרוג אותו הרבה שיעצבן אותו עוד יותר. אתה יכול גם להרוג אותו ולעשות לו TEA BAGGING ;)

פורסם
  • מחבר

ראיון טוב! כמה שיותר הוא כותב בצ'אט, כך הוא מתרכז פחות במשחק. אז שיתכתב כמה שיותר ושיקלל. אפשרות טובה להרוג אותו הרבה שיעצבן אותו עוד יותר. אתה יכול גם להרוג אותו ולעשות לו TEA BAGGING ;)

אתה צודק שחקנים שכותבים המון בצ'אט לא מרוכזים בלשחק. אז שיקלל כמה שהוא רוצה, כולם יתעלמו ממנו ואז הכי קל להרוג אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים