פורסם 2004 בינואר 821 שנים היא ממש טובה ונוחה , מקבלת לינקים לאימיול לביטורנט ולהורדה ישירה העלת מנוע חיפוש . מהירות ממש גבוהה אני משתמש בה .
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מישהו יכול להסביר מה התוכנה הזאת בכלל ומאיפה אפשר להוריד אותה? שמעתי עליה קצת וזה מעניין אותי...
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר איך אני ממשיך הורדות בשירזה שהתחלתי אותם באימיול?שמתי את כל הקבצים שלא הורדו עדיין בתיקיה Incomplete בתוכנה שירזה אבל אני לא רואה אותם.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים חרא תוכנה..... אהבתי תממשק.... אבל היא חרא ניתקעת לי ב3% האחרונים של המשחק שאני מוריד בדרך כלל
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מצטער לבאס אותכם אבל מי שחשב שהתוכנה טובה אז היא לא , אולי מבחינת זה שאפשר להוריד ממנה ביטורנט וכל זה...אני בהתחלה חשבתי שהיא מהירה כי היא תמיד הורידה לי על 60 ומהירויות דומות כאלה , עד שבדקתי בoptions של התוכנהוהמד שם היה ככה שימיר ויציג את המהירות כבתים או משהו כזה....בקיצור שיניתי שם שיראה לי מהירות של קילובייטים רגילים (KB\S)והוא הוריד על 3-10 מקסימום.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מצטער לבאס אותכם אבל מי שחשב שהתוכנה טובה אז היא לא , אולי מבחינת זה שאפשר להוריד ממנה ביטורנט וכל זה...אני בהתחלה חשבתי שהיא מהירה כי היא תמיד הורידה לי על 60 ומהירויות דומות כאלה , עד שבדקתי בoptions של התוכנהוהמד שם היה ככה שימיר ויציג את המהירות כבתים או משהו כזה....בקיצור שיניתי שם שיראה לי מהירות של קילובייטים רגילים (KB\S)והוא הוריד על 3-10 מקסימום. אצלי זה הוריד על 200KB\S+אבל שבאמת בדקתי זה לא הוריד יותר מ 20
פורסם 2004 בינואר 921 שנים ניסיתי shareazaניסיתי soulseekניסיתי aimsterרק רעש וצלצוליםרק emule מבטיח ומקיים
פורסם 2004 בינואר 921 שנים ניסיתי shareazaניסיתי soulseekניסיתי aimsterרק רעש וצלצוליםרק emule מבטיח ומקייםלא תמיד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.