עבור לתוכן

איך התוכנה שירזה?

Featured Replies

פורסם

שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?

פורסם

היא ממש טובה ונוחה , מקבלת לינקים לאימיול לביטורנט ולהורדה ישירה העלת מנוע חיפוש . מהירות ממש גבוהה אני משתמש בה .

פורסם

מישהו יכול להסביר מה התוכנה הזאת בכלל ומאיפה אפשר להוריד אותה? שמעתי עליה קצת וזה מעניין אותי...

פורסם
  • מחבר

איך אני ממשיך הורדות בשירזה שהתחלתי אותם באימיול?

שמתי את כל הקבצים שלא הורדו עדיין בתיקיה Incomplete בתוכנה שירזה אבל אני לא רואה אותם.

פורסם

חרא תוכנה..... אהבתי תממשק.... אבל היא חרא ניתקעת לי ב3% האחרונים של המשחק שאני מוריד בדרך כלל

פורסם

מצטער לבאס אותכם אבל מי שחשב שהתוכנה טובה אז היא לא , אולי מבחינת זה שאפשר להוריד ממנה ביטורנט וכל זה...

אני בהתחלה חשבתי שהיא מהירה כי היא תמיד הורידה לי על 60 ומהירויות דומות כאלה , עד שבדקתי בoptions של התוכנה

והמד שם היה ככה שימיר ויציג את המהירות כבתים או משהו כזה....בקיצור שיניתי שם שיראה לי מהירות של קילובייטים רגילים (KB\S)

והוא הוריד על 3-10 מקסימום.

פורסם
מצטער לבאס אותכם אבל מי שחשב שהתוכנה טובה אז היא לא , אולי מבחינת זה שאפשר להוריד ממנה ביטורנט וכל זה...

אני בהתחלה חשבתי שהיא מהירה כי היא תמיד הורידה לי על 60 ומהירויות דומות כאלה , עד שבדקתי בoptions של התוכנה

והמד שם היה ככה שימיר ויציג את המהירות כבתים או משהו כזה....בקיצור שיניתי שם שיראה לי מהירות של קילובייטים רגילים (KB\S)

והוא הוריד על 3-10 מקסימום.

אצלי זה הוריד על 200KB\S+

אבל שבאמת בדקתי זה לא הוריד יותר מ 20

פורסם
  • מחבר

והמהירויות ב-OVERNET אמיתיות?

פורסם

ניסיתי shareaza

ניסיתי soulseek

ניסיתי aimster

רק רעש וצלצולים

רק emule מבטיח ומקיים

פורסם

ניסיתי shareaza

ניסיתי soulseek

ניסיתי aimster

רק רעש וצלצולים

רק emule מבטיח ומקיים

לא תמיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים