פורסם 2012 ביוני 1713 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ת"א, אין העדפה לחנות ספציפית9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשוב שהקירור יהיה טוב, שכן החדר שבו המחשב עומד להיות מונח, מתחמם בקיץ מאוד.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא כ"כתודה רבה!
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים זה הכיוון:Intel Sandy Bridge Core i5 2320Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhzצורב LG SATA x 24 BlackANTEC NSK4450B Midi 450Watt Black או אחר מהסדרה.הרכבת מחשב כולל בדיקותWD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 Gigabyte GA-B75M-D3H סה"כ מחיר כ2500 ש"ח.
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים כיוון\הצעה אפשרית נוספת קישור למפרט http://www.ksp.co.il/hmain.php?comp=34
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים היי,yz101 - לגבי הצ'יפסט של הלוח - מה היתרון של b75 לעומת למשל h67 ?לא הצלחתי להבין את ההבדלים ביניהם באתר של אינטל.תודה רבה !
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר היי,yz101 - יש לך המלצה גם לספק כוח? כי אני חושב ששכחת להוסיף (או שהמארז בא עם ספק?)בנוסף, יש לך המלצה לחנות בה המפרט הזה באמת יעלה באיזור 2500 ש"ח?תודה רבה!
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר הבנתי, תודה! (אפשר להבין שאני לא חזק בתחום הזה... : ). פשוט ראיתי שברוב המפרטים האחרים שממליצים לאנשים כאן, ממליצים על ספק כוח בנפרד. אני מנחש שזה בהתחשבות בתקציב ודרישות גבוהות יותר...
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים לא זה ספק 450W איכותי של אנטק, שבא בבנדל עם המארז הזה וזה יוצא משלם יותר, מאשר לקנות בנפרד את הרכיבים.
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר תודה רבה!אתה יודע אולי למה הוא לא מוזכר באתר של אנטק?בחיפוש בגוגל על הדגם הזה אני מקבל כמעט רק אתרים ישראליים...
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים היי,מישהו יודע את התשובה למה ששאלתי למעלה - היי,yz101 - לגבי הצ'יפסט של הלוח - מה היתרון של b75 לעומת למשל h67 ?לא הצלחתי להבין את ההבדלים ביניהם באתר של אינטל.תודה רבה !תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.