פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מבוא קטן: אני מאלה שניכנסים לחנות מחשבים עם מזומן ובלי ידע יותר מדיי המחשב שבנה לי בכללי טוב לוח: Gigabyte GA-H77M-D3Hמעבד: i3-2120 לא צריך יותר מי זההבעיה שלי זה הכרטיס!!! GT 430 1GB GV-N430OC-1GL הצורך של המחשב זה בעיקר משחקים כבדים והרבה סרטים ארבע כוננים קשים 2טרה מפוצציםהשאלה שלי: איזה כרטיס עדיף אחד חזק או שתיים ב sli למדתי על האופציה הזאת רק היום אז אם אפשר להרחיב על זה זה היה נחמדהמארז הוא Thermaltake Overseer RX-I שעובר מייקאובר רציניתקציב עד 2000 לא מוכן לשקיעה יותר על משהוא שאחליף עוד שנתייםאם ההודעה שלי לא מנוסחת טוב תראו יוזמה ותתקנו חדש פה
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר כן יצאתי קצת נעל אבל החכמתי פה קצת אז איך אני מתקן את הנזק מבחינת הכרטיס חזק או שתיים שיתאימו ללוח
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים הכי טוב זה לשים כרטיס מסך אחד, תבדוק גם את הספק , אל תדאג בכזה תקציב יש כרטיסי מסך ממש טובים!!
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר 675W אבל במפרטים פה ראיתי שממליצים על רבוי כרטיסים שתיים זולים מאשר אחד יקר השאלה מה ממולץ ושתיים פולטים יותר חום והאם הלוח ביכלל תומך sli
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אני לא מגיב פה בד"כ אבל ההודעה שלך הייתה ממש חצופה אז אני חייבאם אתה מצפה לקבל עזרה כדי שתתנסח כמו בנאדם, עם כותרת כזאת המצב שלך מינימום צריך להיות שאחרי שקנית את המחשב באו ועצרו אותך על זה שנתת עבודה לעובדים זרים ועכשיו אתה בכלא. כולא קנית כרטיס מסך שלא מתאים, תכתוב כותרת עיניינית.דבר שני זה פיסוקים, אני קורא את ההודעה שלך ולא מבין איפה משפט מתחיל ואיפה הוא נגמר, סימני שאלה, פסיקים ונקודות רק יעזרו לך.ודבר אחרון אל תתחיל לפציר באנשים ל"הראות יוזמה" אם מישהו רוצה הוא יעזור לך אם לא אז לא. זה מאוד לא מקובל להשתמש בציווי כשאתה מבקש עזרה. תחשוב שאתה הולך ברחוב ורואה בנאדם מבוגר מנסה לסחוב משהו כבד, כשהוא רואה אותך במקום לשאול אם תוכל לעזור לו הוא אומר לך "בחורצ'יק תראה יוזמה וסחוב לי את המחשב!" איך היית מגיב?בכל מיקרה, לעיניין.אתה יכול להחליף את הכרטיס או שהוא תקוע אצלך?
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר מה הקשר דביל פשוט הסברתי שאני חמר במחשבים והודעה ראשונה שליאז תעזרו ואל תיתקפו אתה צריך להבין שבן אדם שלא מיתמצא ניכנס לאתר כזה הוא עוד יותרמבולבל וכול אחד זורק פה מה שהוא רוצה עוד לא קיבלתי תשובה לגביי כרטיס מסך חזקשיתאים ללוח הזה או שתיים בייחד
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר והכרטיס תקוע אצלי אתה רוצה אותו במתנה כך אפילו למחור אותו אי אפשר והוא לא תומךSLI
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר ולגיל מלמעלה משחקים רגילים למשל GAME STOCK CAR הוא לא עלה לי על הכרטיס הזה מסך שחור ספק כח Thermaltake ToughPower-XT 675W רזלוציה 1024X768 מסך LCD
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים קח 6850 עולה כ700 שקל ואם אתה רוצה להשקיע באחד יותר רציני אז ה7850 ב1200 בערךהספק בסדראם יש לך פחות מ4 ג'יגה ראם תוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה- 120 שקל.2 כרטיסים זה משתלם בתקציבים גבוהים במפרטים יותר חזקים.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר סבבה תודה אני ילך על 7850 ואני יוסיף עוד סטיק זיכרון יש לי אחד של 4 אבל שהיה
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים סבבה תודה אני ילך על 7850 ואני יוסיף עוד סטיק זיכרון יש לי אחד של 4 אבל שהיה בנאדם אתה רציני!!! 7850 על רזולוצייה של 1024*768 ?? זה overkill פסיכי. לא חבל לך על הכסף. אתה יכול לקחת משו הרבה יותר זול ולהריץ הכל בלי בעייה. למשל זה: http://www.tms.co.il/product/10682
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר אחים שלי אל תשגעו אותי את הרזלוציה מקסימום אני יכול לעלותמה ההבדל רק שהיה כרטיס חזק שיריץ משחקים
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אם אתה יכול להעלות, אז למה רשמת אותה? הרזולוציה המקסימלית היא הרזולוציה הכי גבוהה שהמסך שלך מסוגל להגיע אליה (נקראת גם רזולוציית טבעית). אפשר את הרזולוציה המקסימלית של המסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.