עבור לתוכן

eMule עם FireWall - מהירות ממוצעת

Featured Replies

פורסם

שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת:

מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים?

הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים:).

בתודה לכל העונה!

פורסם

אם איזה פיירוול היית? ואם איזה אתה עכשיו?

פורסם

אני עובד עם אימיול ופיירוול של ZONEALARM הכי חדש, 4 נקודה משהו, לא זוכר, משהו 538 או משהו כזה.

אני בחבילה של 1.5 מגה ואני מוריד על משהו כמו 50-90 קיי אם אני מחכה בתור כמו שצריך... לא רע, אבל BT יותר טוב! ;)

פורסם

אני גם מחובר ל1.5.

אני רק רוצה להגיד שזה לא קשור איזו מהירות יש לך זה יותר קשור כמה מקורות יש ומה קצה העלאה שלהם.

אני למשל מוריד עכשיו תוכנה של 80 מגה בייט בקצב של שלוש קילו בייט לשנייה,ואתמול הורדתי משחק במהירות של 25 קילו בייט לשניה.

ותגידו,ביט טורנט,יש לה ממשק כמו של אימיול שלא צריך להוריד את הלינקים ויש מנוע חיפוש?.

כי אני מעלה קבצים לאתרים כאלה,וזה יתרון שזה גם בביט טורנט.

ומה בנוגע לתוכנה הזאת שרזה,מה היא עושה בכלל?,ומה בנוגע לemule plus ?,מה זה בכלל?.

פורסם

Firewall לא משפיע בכלל על מהירות ההורדה,זה ידוע ש emule היא תוכנה איטית.

אישית למשל אני יכול להוריד במהירות 80k/sec וקרו לי כמה פעמים שהגעתי למהירות הזאת ב emule.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל לא אמרתי שMULE אינה תכנה איטית, אמרתי שיש קשר מסוים, קרוב לוודאי, בינה לבין החומה. פעם הייתי מוריד בקצבים של 20-30, עם NIS. היום במחשב חדש - וכן, ללא קרדיטים בתחלס, התחלתי עם ZA ואני מגיע לקצבים ל 15 בערך. החלפתי אתמול בחזרה לNIS, לראות אם יהיה שינוי...

אני יודע שזה אינו מדע מדויק בשל הקרדיטים וכו'...

אבל אני מנסה, מה יכול להיות:) - וכמובן - שואל, וזה בעצם הדיון הזה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים