עבור לתוכן

יש למישהו מושג איפה כדאי לקנות שלט למזגן?

Featured Replies

פורסם

אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?

פורסם

אני גם שילמתי סכום הזוי לשלט של מזגן. גיביתי אותו לDATABASE של הלוגיטק הרמוני שלי לכל מקרה.

פורסם

אצלי הייתה בעיה בנורית של היחידת בקרה של המזגן, רצו על זה משהו כמו 450 ש"ח (החלפת היחידה והשלט).

וודאתי שהשלט עובד (הצלחתי ללמוד את הכפתורים שלו בעזרת מחשב כף יד ישן שהיה לו IR), הזמנתי קולט IR בחנות אלקטרוניקה, עלה לי 15 ש"ח ותיקנתי לבד (5 דקות הלחמה).

ככה שכדאי לך לבדוק את הדברים האלה לפני שאתה תורם להם סכומים אסטרונומים.

פורסם
  • מחבר

^^ הבעיה שהצג נדפק לגמרי. חצי ממנו נהרס לצמיתות והחצי השני עובד חלקית. לשמחתי הוא מתפקד ואני משתמש בו הודות לעובדה שכשמוציאים את הבטריות ההגדרות מתאפסות למצב קור.

צרפתי דוגמא של השלט

פורסם

אפשר לקנות שלט אוניברסלי למזגן ב DX

השלט מתאים למגוון רב של יצרני מזגנים, ואתה קובע מראש את סט הפקודות לפי המזגן שברשותך

או סורק את כל הקודים עד למציאת התאמה.

מחירו: 6.3 $

http://www.dealextreme.com/p/universal-ir-air-conditioner-remote-controller-k-1028e-14835

פורסם
  • מחבר

לא אני צריך לקנות בהקדם. אז אני אוציא 100 שקל :-[

פורסם

תגיד תודה, ממני עשקו 200 ש"ח בזמנו.

פורסם

אה זה 100 ש"ח... נו שטויות, מחיר הגיוני לשלט.

אגב ממליץ שתקנה אוניברסלי ותלמד את הכפתורים שלו, שלא יהיה לך עוד עוקץ כזה...

פורסם
  • מחבר

שאלתי מישהו שלומד איתי והוא אמר שלא כדאי כי זה לא נוח.אם שלטים אוניברסלים יכולים לעלות 30 שקל אז זה חוצפה לדרוש פי 3 על שלט ייעודי.

בכל מקרה כבר הזמנתי שלט ב-110 שקל (המזגן עצמו כבר בן 10 ולכן אני לא מאמין שאתקן אותו בפעם הבאה שיתקלקל, ולכן זה חבל לזרוק עכשיו עשירית ממחיר מזגן חדש. זה די דומה לביטוח רכב ישן שעולה 15000 בפרמיה של 1500 לשנה)

פורסם

עצה קטנה.

לפעמים על המעגל של השלט יש קוד כלשהו,

כתיבה שלו באיביי בדרך כלל תביא לך שלט תואם, אולי הוא לא יראה אותו הדבר אבל הוא אמור להיות תואם חומרתית.

בהצלחה.

פורסם

שאלתי מישהו שלומד איתי והוא אמר שלא כדאי כי זה לא נוח.אם שלטים אוניברסלים יכולים לעלות 30 שקל אז זה חוצפה לדרוש פי 3 על שלט ייעודי.

בכל מקרה כבר הזמנתי שלט ב-110 שקל (המזגן עצמו כבר בן 10 ולכן אני לא מאמין שאתקן אותו בפעם הבאה שיתקלקל, ולכן זה חבל לזרוק עכשיו עשירית ממחיר מזגן חדש. זה די דומה לביטוח רכב ישן שעולה 15000 בפרמיה של 1500 לשנה)

אתה צודק, שלט אוניברסלי באיכות בניה ירודה תוצרת סינית ללא בדיקות איכות תעלה 30 ש"ח (כלומר בספק אם הוא עובד).

שלט ייעודי, עם פלסטיקה טובה יותר (לא בהכרח טובה ;) ), כנראה טווח טוב יותר ובדיקות איכות יעלה 100 ש"ח, ככה זה החיים.

אני אישית קניתי לפני זמן מה שלט של sunwave, לצרכי מדיה (מתאים גם למזגן) - המחיר היה 24$ באיביי (קרוב ל-100 ש"ח).

פורסם

לפני שאתה מוציא כסף, תזכור שגם השלטים של hot\yes מסוגלים ללמוד.

פורסם

אתה צודק, שלט אוניברסלי באיכות בניה ירודה תוצרת סינית ללא בדיקות איכות תעלה 30 ש"ח (כלומר בספק אם הוא עובד).

שלט ייעודי, עם פלסטיקה טובה יותר (לא בהכרח טובה ;) ), כנראה טווח טוב יותר ובדיקות איכות יעלה 100 ש"ח, ככה זה החיים.

המלצתי על השלט הנ"ל מנסיון אישי , הוא נמצא בידי מזה מספר חודשים,

האיכות טובה והתפקוד גם הוא.

מי שרוצה לשלם פי 4.5 מוזמן.

פורסם

אני רק הסברתי למה הגיוני ששלט יעלה 100 ש"ח.

לא אמרתי שהשלט של 30 לא טוב למשימה או שלא הייתי קונה בעצמי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים