פורסם 2012 ביוני 1613 שנים אני גם שילמתי סכום הזוי לשלט של מזגן. גיביתי אותו לDATABASE של הלוגיטק הרמוני שלי לכל מקרה.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים אצלי הייתה בעיה בנורית של היחידת בקרה של המזגן, רצו על זה משהו כמו 450 ש"ח (החלפת היחידה והשלט).וודאתי שהשלט עובד (הצלחתי ללמוד את הכפתורים שלו בעזרת מחשב כף יד ישן שהיה לו IR), הזמנתי קולט IR בחנות אלקטרוניקה, עלה לי 15 ש"ח ותיקנתי לבד (5 דקות הלחמה).ככה שכדאי לך לבדוק את הדברים האלה לפני שאתה תורם להם סכומים אסטרונומים.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר ^^ הבעיה שהצג נדפק לגמרי. חצי ממנו נהרס לצמיתות והחצי השני עובד חלקית. לשמחתי הוא מתפקד ואני משתמש בו הודות לעובדה שכשמוציאים את הבטריות ההגדרות מתאפסות למצב קור. צרפתי דוגמא של השלט
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים אפשר לקנות שלט אוניברסלי למזגן ב DXהשלט מתאים למגוון רב של יצרני מזגנים, ואתה קובע מראש את סט הפקודות לפי המזגן שברשותךאו סורק את כל הקודים עד למציאת התאמה.מחירו: 6.3 $http://www.dealextreme.com/p/universal-ir-air-conditioner-remote-controller-k-1028e-14835
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אה זה 100 ש"ח... נו שטויות, מחיר הגיוני לשלט.אגב ממליץ שתקנה אוניברסלי ותלמד את הכפתורים שלו, שלא יהיה לך עוד עוקץ כזה...
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר שאלתי מישהו שלומד איתי והוא אמר שלא כדאי כי זה לא נוח.אם שלטים אוניברסלים יכולים לעלות 30 שקל אז זה חוצפה לדרוש פי 3 על שלט ייעודי.בכל מקרה כבר הזמנתי שלט ב-110 שקל (המזגן עצמו כבר בן 10 ולכן אני לא מאמין שאתקן אותו בפעם הבאה שיתקלקל, ולכן זה חבל לזרוק עכשיו עשירית ממחיר מזגן חדש. זה די דומה לביטוח רכב ישן שעולה 15000 בפרמיה של 1500 לשנה)
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים עצה קטנה.לפעמים על המעגל של השלט יש קוד כלשהו,כתיבה שלו באיביי בדרך כלל תביא לך שלט תואם, אולי הוא לא יראה אותו הדבר אבל הוא אמור להיות תואם חומרתית.בהצלחה.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים שאלתי מישהו שלומד איתי והוא אמר שלא כדאי כי זה לא נוח.אם שלטים אוניברסלים יכולים לעלות 30 שקל אז זה חוצפה לדרוש פי 3 על שלט ייעודי. בכל מקרה כבר הזמנתי שלט ב-110 שקל (המזגן עצמו כבר בן 10 ולכן אני לא מאמין שאתקן אותו בפעם הבאה שיתקלקל, ולכן זה חבל לזרוק עכשיו עשירית ממחיר מזגן חדש. זה די דומה לביטוח רכב ישן שעולה 15000 בפרמיה של 1500 לשנה) אתה צודק, שלט אוניברסלי באיכות בניה ירודה תוצרת סינית ללא בדיקות איכות תעלה 30 ש"ח (כלומר בספק אם הוא עובד). שלט ייעודי, עם פלסטיקה טובה יותר (לא בהכרח טובה ), כנראה טווח טוב יותר ובדיקות איכות יעלה 100 ש"ח, ככה זה החיים. אני אישית קניתי לפני זמן מה שלט של sunwave, לצרכי מדיה (מתאים גם למזגן) - המחיר היה 24$ באיביי (קרוב ל-100 ש"ח).
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אתה צודק, שלט אוניברסלי באיכות בניה ירודה תוצרת סינית ללא בדיקות איכות תעלה 30 ש"ח (כלומר בספק אם הוא עובד). שלט ייעודי, עם פלסטיקה טובה יותר (לא בהכרח טובה ), כנראה טווח טוב יותר ובדיקות איכות יעלה 100 ש"ח, ככה זה החיים. המלצתי על השלט הנ"ל מנסיון אישי , הוא נמצא בידי מזה מספר חודשים, האיכות טובה והתפקוד גם הוא. מי שרוצה לשלם פי 4.5 מוזמן.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אני רק הסברתי למה הגיוני ששלט יעלה 100 ש"ח.לא אמרתי שהשלט של 30 לא טוב למשימה או שלא הייתי קונה בעצמי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.