עבור לתוכן

בעיות הרצה עם המשחק החדש MAX PAYNE 3

Featured Replies

פורסם

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו.

המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64

כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות.

מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק?

תודה מראש

פורסם

רמת ההגדות במנוע המשחק הזה תלויה בכמות הזיכרון של הכרטיס הגרפי (כמו בGTA IV). אם תפרוץ את ההגבלה, תופעות כמו קירטועים ובעיות בטקסטורות הן לא מפתיעות.

מה עושים? מרימים את ההגדרות כמה שאפשר ע"פ מה שהמשחק נותן. הדרך היחידה כאמור לעקוף את ההגבלה גורמת לבעיות במשחק, ככה שעדיף לא להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לבצע את מה שאתה כותב, הוא לא מאפשר לי לשמור שום שינוי, לא איכפת לי בהתאם למגבלות טכניות לקבל טקסטורה נמוכה יותר זה לא עד כדי כך קריטי בשבילי, העיקר שהמשחק ירוץ ויראה סביר ללא תקיעות.

האם זה אפשרי לבצע בכרטיס שלי? ואיך אני גורם לו לשמור את ההגדרות בתוך המשחק מבלי לשנות XML כל הזמן?

פורסם

תסתכל תמיד שאתה לא עובר את המגבלה של הזיכרון ותלחץ אנטר. אם אתה עובר את המגבלה הוא לא יאפשר לך לשמור את ההגדרות. כמו כן יש הגדרות מסוימות שצריך לצאת ולהיכנס למשחק כדי שהם יכנסו לתוקף.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את המגבלה? הרי לא משנה מה אני בוחר אפילו ההגדרות הכי נמוכות ומבחינתו אני עברתי את המגבלה.

מאוד משונה, התקנתי עליו משחקים לא פחות כבדים כמו Crysis 2 על הגרפיקה המקסימלית והוא רץ פנטסטי.

פורסם

בסוף העמוד עם ההגדרות כתוב כמה זכרון הן לוקחות. זה משתנה בכל הגדרה שאתה מזיז. קח בחשבון שAA לוקחות הרבה. הרצתי את המשחק הזה ברמות גבוהות מאוד עם 512 מגה זכרון בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים