עבור לתוכן

רכישת מחשב עם מדבקה על המארז

האם הייתם קונים מחשב כאשר על המארז יש מדבקה שמונעת מכם את פתיחתו מטעמי אחריות? 404 הצבעות

1. 1. האם הייתם קונים מחשב כאשר על המארז יש מדבקה שמונעת מכם את פתיחתו מטעמי אחריות?

• כן, לא אכפת לי שיש מדבקה, אני אפתח אותו בכל זאת. העיקר שתהיה אחריות על הרכיבים עצמם.
      0
    • כן, אם המחיר שלו זול יותר משאר השוק אז לא אכפת לי.
      0
    • כן, אני מעדיף שתהיה המדבקה מאשר להסתבך עם הרכבה עצמית ולחסוך את כל הכאב ראש הזה.
      0
    • אין מצב! אני לא אתן להם למנוע ממני לפתוח את המחשב, אני אקנה את הרכיבים לבד וארכיב בעצמי.
    • לא, אני אקנה מחשב ממקום אחר בלי מדבקה, גם אם זה יעלה לי בכמה מאות יותר.
    • לא, אני קונה חלקים ומרכיב אותם בעצמי בלי שום קשר למדבקה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש חנויות שנוקטות בשיטה של לשים מדבקה על המארז כך שאם תפתחו אותו הם ידעו על כך כיוון שהמדבקה למעשה נקרעה. ובמקרה כזה, אם תבואו אליהם בתלונה שמשהו לא עובד, ויתברר שישנו נזק פיזי לאחד הרכיבים, אותו רכיב לא יכוסה במסגרת האחריות וכן האחריות על המחשב כיחידה אחת תבוטל ותישאר רק אחריות על הרכיבים עצמם.

אז בבקשה הצביעו בסקר, או תנו את דעתכם כאן, הצבעת הרוב תעזור לי מאד להגיע להחלטה.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אני אפילו לא חושב על זה מכיוון שאני מרכיב לבד, אבל אני לעולם לא הייתי קונה מחשב בידיעה שאני לא יכול לפתוח אותו. אני לא מצביע בסקר בגלל שאני מרכיב לבד ואין אופציה כזו (אחת לפני האחרונה זה לא בדיוק זה...).

פורסם

אני לא חושב שמדבקה כזאת יכולה להסיר את האחריות מבחינה חוקית.

פורסם
  • מחבר

אני אפילו לא חושב על זה מכיוון שאני מרכיב לבד, אבל אני לעולם לא הייתי קונה מחשב בידיעה שאני לא יכול לפתוח אותו. אני לא מצביע בסקר בגלל שאני מרכיב לבד ואין אופציה כזו (אחת לפני האחרונה זה לא בדיוק זה...).

הוספתי בשבילך עוד אפשרות :)

אני לא חושב שמדבקה כזאת יכולה להסיר את האחריות מבחינה חוקית.

גיל, אתה לא מכיר את הסיפור עם המדבקה של KSP?
פורסם

המדבקה של KSP לא מעניינת אותי, לא יתכן מצב כזה שלא תוכל לפתוח את המחשב שלך. הזמנת חלקים ושילמת עליהם ולכן כל חלק

צריך לבוא עם אחריות בנפרד. בנוסף אתה משלם על שירות מעבדה שנקרא "הרכבה", אין זה גורע מהאחריות.

פורסם
  • מחבר

אבל זו המציאות אצלם. אם פעם אחת פתחת את המארז ויום אחד באת אליהם בטענה שאחד הרכיבים מקולקל, במידה ונראה עליו נזק פיזי, הוא לא יכוסה באחריות. כביכול בגלל שאולי אתה גרמת לנזק הפיזי בעת שפתחת את המחשב.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, אבל יש כל מני מקרים.... אני זוכר פה מקרה של מישהו שנשרף לו הלוח אם וכמובן שמדובר בנזק פיזי, אז המוצר לא כוסה באחריות (מיותר לציין שזה לא הוא ששרף אותו). אני בטוח שיהיו פה אחרים שיוכלו להעיד על עוד מקרים כאלה.

פורסם

למיטב הבנתי, במקרה הכי גרוע לא תינתן אחריות על ההרכבה כלומר לא יסכימו לבדוק איזה חלק תקול אלא אם תשלם על הבדיקה, אחריות על החלקים כמובן שיש.

ניסיון להתנער מאחריות באמתלה של נזק פיזי יכול לקרות גם אם החלקים נרכשו בנפרד.

פורסם

הוספתי בשבילך עוד אפשרות :)

הצבעתי. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי, במקרה הכי גרוע לא תינתן אחריות על ההרכבה כלומר לא יסכימו לבדוק איזה חלק תקול אלא אם תשלם על הבדיקה, אחריות על החלקים כמובן שיש.

ניסיון להתנער מאחריות באמתלה של נזק פיזי יכול לקרות גם אם החלקים נרכשו בנפרד.

אז אתה לא היית מתנגד לקנות מחשב כזה?

פורסם

הבעיה ב KSP זו לא המדבקה אלא השירות.

פורסם

זה גם תלוי באיזה סניף ,כמו בכל רשת גדולה עם המון סניפים, בסניף אחד השירות יכול להיות טוב ובכל השאר גרוע ,ובמקרה השני כולם טובים חוץ מסניף אחד עם שירות גרוע ..

יש גם מקומות שאין לKSP באמת אלטרנטיבה ,בבאר שבע לדוג' יש כמה חנויות מחשבים קטנות ,וחוץ מזה יש את IVORY וKSP ,על IVORY כולם כבר שמעו מספיק ,ככה שמי נשאר -KSP ,ההיתי שמח אם היתה פה עוד חנות מחשבים כמו RMS לדוג' - אבל זה לא המצב .

מה שכן ביום רביעי בשבוע שעבר השראתי בKSP אוזניות Shure SRH -440 לתיקון כי אחד הצדדים הפסיק לעבוד ואמרו לי שהם יתקשרו בעוד כמה ימים ,כמובן שהם לא יתקשרו אחרי כמה ימים אבל בכל זאת חיכיתי בסבלנות עד שיום חמישי החלטי להתקשר ולבדוק מה קורה עם האוזניות ,וכשענו לי לפי מה שהבנתי באחת המעבדות שלהם או משהו כזה הנציג אמר שהם אפילו לא הגיעו עדיין,אחרי שבוע שלם ..

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, כך זה גם בירושלים. אין יותר מדיי אופציות- KSP, אייבורי או P-SEE שיקרים רצח ולא יודע איך השירות שלהם.

אני כבר לא יודע מה לעשות. אני מתכנן לקנות מסניף אילת כי זה ממש זול שם ועכשיו כל הקטע עם השירות שלהם מרתיע אותי לגמרי. למרות שאני חושב מה כבר יכול להיות למחשב? המחשב הנוכחי שלי נמצא אצלי כבר 6 שנים ולא היתה בו תקלת חומרה אחת חוץ מהכרטיס מסך שהיה צריך להחליף.

חשבתי אולי לעשות משהו כזה: לקנות מKSP את הרכיבים שפחות נוטים להתקלקל ופחות חשוב שיהיה עליהם אחריות, ואת השאר נניח מ-TMS.

למשל: אני אקנה מ-KSP רק את ה- זיכרון, ספק כוח, כרטיס מסך (בעיקר כי הוא עולה שם זול משמעותית) וקירור למעבד.

אתם הייתם עושים חלוקה אחרת?

פורסם

העניין עם החומרה במחשבים היא שהיא יכולה לעבוד באופן מושלם למשך תקופה מסויימת ,ויום בהיר אחד היא מפסיקה לעבוד ... הבעיה הכי גדולה היא עם הדיסקים קשיחים ,הוא יכול לעבוד חודשיים ולמות או שהוא יכול לעבוד שנתיים ולמרות ,ובמקרה הטוב הוא עובד יותר משלוש שנים ,ככה שכנראה שהם הרכיב שמתקלקל הכי הרבה במחשב ,שאר החומרה כרטיסי מסך ,מעבדים ,לוחות אם ,וזיכרונות הם בסך הכל רכיבים אמינים יחסית ועם אחוז תקלות נמוך ממה שאני יודע ..

בכל מקרה,בקשר לשאלה עצמה ,אז אני מעדיף לקנות את החלקים בעצמי ולהרכיב בעצמי ,לא רק שזה חלק מהתחביב תהליך ההרכבה ,אלה גם שאישית אני סומך יותר על עצמי מאשר איזה וואנאבי טכנאי סוג ד' באחת מחנויות המחשבים (ואני משער שיש הרבה כאלו .. ) .

ובקשר לעניין המדבקות שהעלו פה קודם ,זה באמת דיי הזוי, תאר לך מצב שבוא קנית מחשב חדש עם לדוג' 4GB של זיכרון ,אבל אחרי שנה המחירים ירדו משמעותית ואתה רוצה להוסיף עוד 4GB כי זה משתלם וזה יכול לעזור בשימושים שלך במחשב, אבל מה .. כדי לשדרג את המחשב שלך אתה צריך לפתוח את המארז מה שאומר שמתבטלת האחריות ? באמת שהזוי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים