פורסם 2012 ביוני 1413 שנים שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שליLG הדגם 32LD460חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר קראתי באינטרנט וכתבו להיכנס להגדרות שמענכנסתי וולא מצאתי בשום מקום משהו שקשור לHDMI AUDIO או משהו דומהישלי רק realtek hd audio manger
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים התקנת דרייבר מעודכן לכרטיס?http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אתה אמור לחבר את היציאה של SPDIF OUT מהכרטיס מסך ללוח שלו לחיבור SPDIF ובהגדרה של סאונד יוצא שיהיה על HDMI כמו פה למשל: בהצלחה ושבת שלום
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אתה אמור לחבר את היציאה של SPDIF OUT מהכרטיס מסך ללוח שלו לחיבור SPDIF ובהגדרה של סאונד יוצא שיהיה על HDMI כמו פה למשל: בהצלחה ושבת שלום זה לא נכון לכרטיס שלו. תוודא שאתה רואה דרך הטלויזיה את המחשב בזמן שאתה ניגש לבחירת התקן הקול. לפעמים ההתקן לא מופיע אם הכרטיס לא מגלה התקן מתאים שמחובר לחיבור ה-HDMI שלו.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים תדליק את הטלוויזיה ואז תנתק ותחבר את הכבל ואז תראה אם מופיע לך ההתקן.אם כן אז מעכשיו כל פעם שתכבה את הטלוויזיה תצטרך לעשות את זה מהתחלה (איזשהי בעיה מפגרת שלא מצאתי לה פתרון בשום מקום)אז אתה תצטרך או לנתק ולחבר את הכבל כל פעם מחדש אחרי שהדלקת את הטלוויזיה,או לשנות את ההגדרות של המסכים מ- duplicate(או extend desktop) להפוך ואז בחזרה למה שאתה רוצה וזה מסדר את הענין של הסאונד(שוב עד שהטלוייזיה נכבית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.