עבור לתוכן

קניתי מפרט האם הוא שווה? מה לשדרג? 1.9K (כותרת קודמת: המפרט שלי שווה?)

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג:

מעבד core i3 2100

לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר

4 גיגה זכרון

500 גיגה קשיח

השדרוגים:

כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים.

השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7

המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת

התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח

ללא חומרה

המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

קשה להבין מה אתה רוצה לשדרג, לאיזו מטרה ומה עדיפויותיך.

על מנת שנוכל לעזור לך, קרא את חוקי הפורום.

יש שם הוראות כיצד כותרת תקינה צריכה להראות, שנה אותה בהתאם.

כמו כן, ענה על השאלון שנמצא שם כדי שנותן להתאים לך את החומרה המתאימה לך ביותר.

יש לך כפתור עריכה בתוכן ההודעה ובצד שמאל למעלה ע"מ לשנות את הכותרת וההודעה הראשית שלך.

אם לא תעשה זאת, לא נוכל לעזור לך והדיון ינעל.

פורסם

קודם כל נראה מפרט שאפשר טוב שאפשר לשדרג אותו אבל תביא תמונה של הספק או

תגיד מה החברה שלו ומה הדגם (צריך לפתוח את המחשב ולראות).

מה הכרטיס מסך שיש לך כעת? מה המארז..

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא קיבלתי את המחשב, לכן אני לא יכול לפתוח אותו .

הכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה בלוח האם (H61). הם םלא כתבו שם כלום על המארז חוץ מ: "מארז ATX מפואר" שלא רומז הרבה. הייתה לי התלבטות בין רכישת כרטיס מסך או שדרוג לכונן SSD 64 GB. החלטתי שמכיוון שאני רוצה לשחק משחקים די כבדים, אז אני צריך קקודם לשפר את כרטיס המסך, ורק בבוא הזמן לSSD.

השאלה פה אם רצוי לשדרג למעבד i5 2500k בשביל הגרפיקות כי התקציב מאפשר זאת. המעבד הנוכחי הוא מעבד i3 2100 שצריך להיות מספק למשחקים, אבל לא נותן ביצועים מדהימים.

עד כמה שידוע לי לא כתוב איזה סוג ספק.

פורסם

אתה באמת לא מבין כלום החומרה. תתחיל בשוניי הספק בקנייה והמארז למוצרים איכותיים ולא ג'נריים (כמו שמתואר). הכרטיס מובנה במעבד ולא בלוח. אם הזמנת את המפרט כמפרט מוכן מאחת החנויות, תבטל את ההזמה, רוב הסיכויים שזה זבל לא משתלם (אלא אם תוכל להעלות את המפרט המלא).

פורסם
  • מחבר

אתה באמת לא מבין כלום החומרה. תתחיל בשוניי הספק בקנייה והמארז למוצרים איכותיים ולא ג'נריים (כמו שמתואר). הכרטיס מובנה במעבד ולא בלוח. אם הזמנת את המפרט כמפרט מוכן מאחת החנויות, תבטל את ההזמה, רוב הסיכויים שזה זבל לא משתלם (אלא אם תוכל להעלות את המפרט המלא).

אוקיי תקשיב אני לא פתחתי את הדיו הזה בשביל לריב.

אני התכוונתי שהגרפיקה מובנית על הלוח אם. לא התכוונתי לכרטיס מסך אמיתי. אם אתה מתכוון להעליב אז בבקשה אל תפנה אלי.

לידיעתך אני מאוד מבין בחומרה ודברים כאלה ופתחתי את הדיון כדי לקבל חוות דעת. אין לי אפשרות לבטל את ההזמנה ואני גם לא רוצה. מה שאני ארצה אני תמיד אוכל לשדרג, ושאלתי בסך הכול רק מה דעתכם על המפרט והאם להחליף מעבד.

פורסם

אוקיי תקשיב אני לא פתחתי את הדיו הזה בשביל לריב.

אני התכוונתי שהגרפיקה מובנית על הלוח אם.

הכרטיס מובנה במעבד ולא בלוח.

לידיעתך אני מאוד מבין בחומרה ודברים כאלה

זה לא נראה כך. מי שקונה מארז ג'נרי כנראה לא מבין בחומרה (אם הוא לא יודע איזה ספק יש במחשב זה רק מחזק את זה).

אין לי כוונה לפגוע בך.

פורסם

להלן מספר הערות בשבילך:

- קח בחשבון שמארז גנרי בלא מעט מהפעמים לא שקט במיוחד וככל הנראה גם זרימת האויר בו חלשה מאוד.

- כמו כן, קח בחשבון שלקיחה של ספק גנרי מעלה בעשרות אחוזים את ההסברות שהוא ידפק או ישרוף אחד מהרכיבי המחשב בעתיד. הוא כמובן חוסם לך את אפשרות השדרוג העתידי.

- כרטיס גרפי נפרד בעלות של 300 שקלים לא יספיק כדי להריץ משחקים על הגדרות גרפיות סבירות, על FPS סביר. אם אתה רוצה מחשב שיריץ לך משחקים מודרניים בצורה טובה, תצטרך להשקיע סביב ה-500 שקלים עבורך כרטיס המסך וצפונה. כמו כן, כדי להבהיר זאת- כרטיס המסך המובנה שלך (הנוכחי) כלול כחלק מהמעבד ולא לוח האם. רק יציאות הוידאו נמצאות על גבי הלוח אשר מקושרות לליבה הגרפית.

- מה יעזור לך שדרוג למעבד i5? אומנם יאריך טיפה את חיי המחשב מבחינת כח עיבוד, אבל לא תרגיש שוני במשחקים- אחד כמה וכמה עם כרטיס מסך נפרד כה חלש.

- לא הבנתי- אתה קניתי רק עכשיו מחשב שאפילו עדיין לא הגיע אליך, וכבר אתה רוצה לשדרג אותו? למה לא ביקשת לשנות את המפרט כבר בקניה שלו?

לסיכום דעתי על המפרט- גנרי ואינו מתאים לשימושיך.

אתה תמיד יכול לבטל הזמנה כל עוד לא אמרו לך שהמחשב מוכן, פרט למקרים נדירים לפי מה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

להלן מספר הערות בשבילך:

- קח בחשבון שמארז גנרי בלא מעט מהפעמים לא שקט במיוחד וככל הנראה גם זרימת האויר בו חלשה מאוד.

- כמו כן, קח בחשבון שלקיחה של ספק גנרי מעלה בעשרות אחוזים את ההסברות שהוא ידפק או ישרוף אחד מהרכיבי המחשב בעתיד. הוא כמובן חוסם לך את אפשרות השדרוג העתידי.

- כרטיס גרפי נפרד בעלות של 300 שקלים לא יספיק כדי להריץ משחקים על הגדרות גרפיות סבירות, על FPS סביר. אם אתה רוצה מחשב שיריץ לך משחקים מודרניים בצורה טובה, תצטרך להשקיע סביב ה-500 שקלים עבורך כרטיס המסך וצפונה. כמו כן, כדי להבהיר זאת- כרטיס המסך המובנה שלך (הנוכחי) כלול כחלק מהמעבד ולא לוח האם. רק יציאות הוידאו נמצאות על גבי הלוח אשר מקושרות לליבה הגרפית.

- מה יעזור לך שדרוג למעבד i5? אומנם יאריך טיפה את חיי המחשב מבחינת כח עיבוד, אבל לא תרגיש שוני במשחקים- אחד כמה וכמה עם כרטיס מסך נפרד כה חלש.

- לא הבנתי- אתה קניתי רק עכשיו מחשב שאפילו עדיין לא הגיע אליך, וכבר אתה רוצה לשדרג אותו? למה לא ביקשת לשנות את המפרט כבר בקניה שלו?

לסיכום דעתי על המפרט- גנרי ואינו מתאים לשימושיך.

אתה תמיד יכול לבטל הזמנה כל עוד לא אמרו לך שהמחשב מוכן, פרט למקרים נדירים לפי מה שאני יודע.

תודה על ההסבר. כל הפרטים:

אני קניתי באתר ביג דיל שעשו קשר עם אלקטרה מחשבים. אני יכול לממש את הקניה ממחר (א) ולוקח חמישה ימים עד שהחלקים יגיעו בנויים.

מחר אני מתקשר לאלקטרה לברר את הפרטים. אם משהו לא ימצא חן בעיניי, אני אחליף. אני מניח שאתה צודק לגבי המעבד, הספק והמארז. אם אלקטרה לא יהיו מוכנים לתת לי את הפרטים אני מבטל את ההזמנה. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לרכוש? בגלל שאני לא מחליף מעבד לפי ההצעות שלכם אז התקציב לקרטיס המסך עלה ל600 ש"ח.

אתם חושבים שאני יכול גם להחליף מארז? (למרות שזה ישנה את המחשב לגמרי)

נב אתם יכולים להסביר בקצרה על ספק ומארז גנריים? נראה לי שהבנתי את כל הקונספט לא נכון.....

תודה

פורסם

אתה צריך להחליף מארז וספק (יותר חשוב להחליף את הספק).

פורסם
  • מחבר

OR2OOO תודה,

- מארז, איזו חברה?

- ספק, כמה וואט? ואיך אני יודע אם הוא גנרי או לא?

- האם לוותר על כרטיס המסך? אם לא, איזה לקחת

מצאתי מארז של THERMALTAKER ARMOR A60 האם מתאים? http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=1224

ספק: או ENERMAX 500W או THERMALTAKER 600 W

http://www.electra-computers.co.il/Category.aspx?CatCode=201

תודה על העזרה.

פורסם

המארז שלניקקת הוא מצוין אבל קצת מוגזם למערכת בסיסית כמו שקנית.

ספק כוח לא יותר מ- 500W של חברה טובה כי שוב זו מערכת בסיסית ו- 500W זה בהנחה שתוסיף כרטיס מסך סביר שינצל זאת!

אתה יכול לקחת גם את המארז הזה ולדאוג שיגיע עם מאווררים:

http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=1221

וספק כך את זה:

http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=1198

ובגדול כואב לראות אנשים שנופלים לפח אצל רשתות כמו אלקטרה. אתה יכול להוציא מחשב טוב איך שהוא מהם, אבל מלכתחילה לא מומלץ לקנות בחניות שרוב המלאי שלהם הוא ג'נרי. והדברים ששווה לקנות, יקרים אצלם.

פורסם
  • מחבר

בואנה אתם גדולים מהחיים כל מי שעזר לי פה אתם מלכים!

פעם ראשונה שאני פותח דיון, וכולם עונים לי!

תודה על הכוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

רק, איזזה כרטיס מסך לקנות?

פורסם

מה התקציב לכרטיס?

פורסם

- ספק, כמה וואט?

זה לא עובד כך. צריך לדעת מה המערכת שלך בכדי להתאים ספק (יש איכותיים יותר שמספקים מתחים יציבים יותר ולהפיך), בכל מקרה האנמרקס מצויין.

ואיך אני יודע אם הוא גנרי או לא?

http://hwzone.co.il/wiki/%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%99

- האם לוותר על כרטיס המסך? אם לא, איזה לקחת

לאילו משחקים הוא מיועד ומה רזולוציית (לא גודל) המסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים