פורסם 2012 ביוני 1313 שנים אהלן,הזמנתי מהחנות p-see ספק Seasonic M512 c בתאריך ה9/6. ואישרתי את העסקה דרך הפיי-פאל.מאז החנות לא יצרה איתי קשר. ניסיתי להתקשר אליהם אבל המספק מנותק, שלחתי להם מייל ואף אחד לא חזר אליי עדיין.בדקתי בפיי-פל והעסקה נמצאת במצב Pending. ואי אפשר לבטל את העסקה ואי תפוג רק בעוד חודש. יש משהו שאני יכול לעשות?לא בא לי להזמין ספק מחנות אחרת ואז לגלות שפתאום החברה האלה התעוררו ואני ימצא את עצמי תקוע עם 2 ספקים.תודה.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר ניסיתי, אבל הוא לא נותן לי בגלל שצריך לחכות 45 יום מתחילת העסקה. מה אם אני ישלח להם מייל שאני מעוניין לבטל את העסקה? וקצת תמוהה שאין אופציה לביטול עסקה באתר שלהם.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים הייתי ממליצה לך לחכות ולראות איך יתפתח, חבל באמת להיות מחויב על שניים.אבל זה ממש לא מקצועי ולא אמין שאי אפשר ליצור איתם קשר. זה מה שאני שונאת בחנויות on-line האלה. לקחת פרטי כרטיס אשראי הם יודעים טוב מאוד אבל אחר כך?... אני לא אומרת שלא תקבל את הספק, אבל למה זה צריך להיות מלווה בחששות ובחוסר זמינות כל כך צורמת של נותן שירות כלשהו? מה הבעיה לשלוח אימייל (למרותש אם כבר מדברים, המיילים האלה בדרך כלל לקוניים ומעצבנים)
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים רגע, אתה מדבר על P-SEE הישראלית, או שאני מפספס פה משהו? אם כן, כדאי שתדע שהאתר שלהם ירד בינתיים ("לשירותי תחזוקה").
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר אתמול נכנסתי לפייפאל, וראיתי שהמוכר ביטל את הרכישה. כל אופן ממש לא מקצוע מבחינת החנותונכון, טעיתי את התלונה צריך לפתוח תוך 45 יום.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אם המוכר ביטל את הרכישה אז הכל בסדר, כנראה יש להם בעיות (לא חשוב כרגע אילו).
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים איך אני שונאת את כל השירות לקוחות האלה זה מחרפן אותי! אני גם ניסיתי אתמול להשיג את המוקד של פלאפון והתחרפנתי עד שענו לי.תאמינו לי צריך לסגור חשבון עם כולם (לא רק עם הבנקים כמו שיש עכשיו בפרסומת), צריך לסגור עם האינטרנט, עם הסלולר, עם הטלוויזיה.אולי אנחנו נתחרפן אבל זה יהיה שינוי אמיתי... ואולי יביא למהפך סוף כל סוף של נותני שירות נורמליים
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים למי שמגיע לת'רד ותוהה מה עלה בגורלה של החנות - היא נסגרה דיי בתחילת 2012. חבל, המחירים הכי שווים לכרטיסי מסך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.