פורסם 2012 ביוני 1313 שנים שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובדכרטיס בחריץ PCIWIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר עד כמה שאני בדקתי אין להם דרייברים שמה ובטח לא לWIN7אני לא צריך לחרבש במהנל ההתקנים או בביוס בשביל לסדר אתזה?רק דרייבר וזהו??
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר מזהה?כנראה שכןאבל כשאני נכנס למנהל ההתקנים כל מה שנמצא מתחת לנטוורק אדאפטרס יש לו סימן קריאה צהוב עליו
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים התקן שיש לו סין קריאה קטן יכול להעיד: 1. דרייבר שגוי 2. התנגשות חומרה(נדיר במחשבים של היום) 3. הכרטיס לא מוכנס כמו שצריך לסלוט PCI הייתי מתחיל לחקור על איזה צ'יפ מבוסס הכרטיס, או ע"י פירוקו הפיזי והסתכלות על הצ'יפ עצמו, או ע"י HARDWARE ID שניתן לראות תחת לשוונית 'פרטים': להעתיק את הערך ולחפש בעזרת גוגל יצרן צ'יפ ודרייבר תואם 2. לבדוק הגדרות בביוס, אולי שווה לבטל/לנתק התקנים לא חיוניים. 3. כמובן מומלץ להכניס את הכרטיס ולוודא שהוא יושב כמו שצריך בסלוט הPCI
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר נראה לי שבאמת הוא פשוט יושב לא טוב על החריץ כי ניסיתי להתקין דרייבר שאני די בטוח שמתאים והוא אומר לי לחבר את הכרטיס..הוא לא המשיך בהתקנת הדרייבר..אני אחכה שהיא תחזור כדי שלא תהרוג אותי שאני מקרקש לה במחשב..המשך יבוא..ותודה
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר אני חושב שהכרטיס פשוט הרוסחיברתי אותו מחדש..הסרתי דרייבר..הסרתי תכרטיס והחזרתי אותו..ניסיתי להתקין דרייבר..נאדה..כנראה הרוס הכרטיס,לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.