פורסם 2012 ביוני 1213 שנים חלונות XPמצב חשבון מנהלהגדרה של חשבון אורח (ללא סיסמה) ביטל/העלים את חשבון מנהלאיך אפשר לחזור למצב חשבון מנהל.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים מחבר זה מה שאני שואל. היה חשבון מנהל > הוגדר חשבון אורח > חשבון אורח קיים וחשבון מנהל 'לא מוצאים אותו עד היום' (הגשש ) עם כל מה שהיה בשולחן העבודה וקיצורי הדרך. וב'חשבונות משתמשים' קיים רק אורח ולא רואים שם מנהל. בקיצור, נכנסים למערכת ההפעלה עם חשבון אורח בלבד.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים היה לי פעם ... ( הלוח אם נשרף באיטיות מייגעת מבלי שאף אחד הבחין , ואיכשהו זה קרה )אם אני לא טועה , תנסה להכנס למצב בטוח ובחלון כניסה להקליד "administrator " או את שם החשבון של המנהל וסיסמא .תעדכן נ.ב המחשב שלך קרס ? איך קורה שחשבון משתמש נעלם ? תבדוק אם התיקיה של המשתמש עדיין קיימת במערכת .
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר אעשה קצת סדרשכן הביא לי את המחשב כדי שאעקוף את הסיסמה מפני שהוא שכח אותה,במהלך הניסיון גיליתי שאין סיסמה והחשבון היחיד שקיים הוא אורח,לפי ההסבר שלו הוא יצר חשבון אורח עם סיסמה דרך חשבון מנהל,(לא ברור לי איך הוא השתמש בסיסמה וכשבדקתי לא היה צורך בסיסמה)במסך הפתיחה (כרוך בהזנת סיסמה) מתקבל כברירת מחדל שם משתמש אורח (באנגלית כמובן)וזהו אין עוד אפשרות לחשבונות נוספים.גם ב'חשבונות משתמשים' בלוח הבקרה קיים רק חשבון אחד 'אורח'.מקווה שהעניין הובהר מספיק.כך שהשאלה בעיניה עומדת, איך מחזירים ואו חוזרים לחשבון מנהל?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.