פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מה הסיכוי שבדקת את זה באחד השרתים של סלקום? נתניה/חיפה לי יש גם וגם, האינטרנט בהוט מובייל בפירוש יותר מהיר ויש יתרון שיש רשת גם בזמן שיחה. גם לי יש אינטרנט בזמן שיחה... המהירות (בדיקה) המקסימלית שקיבלתי בגולן היא כ- 10 מגה, בד"כ זה 5-7 מגה. משרת אותי מצויין כשאני צריך AP לנייד שלי, ליוטיוב, סקייפ וגלישה לא צריך יותר מזה.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים זהו, שזה לא ממש 7 מגהזה כן. עובדה.גם לי יש אינטרנט בזמן שיחה...המהירות (בדיקה) המקסימלית שקיבלתי בגולן היא כ- 10 מגה, בד"כ זה 5-7 מגה. משרת אותי מצויין כשאני צריך AP לנייד שלי, ליוטיוב, סקייפ וגלישה לא צריך יותר מזה.+1
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים ייתכן שזה תלוי במכשיר, אבל קורה לי ולא פעם שהאינטרנט בגולן נופל בזמן שיחה, וכמובן לא חוזר עד שהיא מסתיימת.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים האמת שאף פעם לא יצא לי לגלוש בטלפון בזמן שיחה פעילה, למי שמישהו בכלל יגיע למצב כזה?
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים עכשיו הרצתי בדיקות מ2 מכשירים - אחד עם הוט ואחד עם גולןבמספר שרתים (אבל אותם שרתים בשניהם בו זמנית)נחש מי זה מי...
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים האמת שאף פעם לא יצא לי לגלוש בטלפון בזמן שיחה פעילה, למי שמישהו בכלל יגיע למצב כזה?שיחה כשאתה בנסיעה ומריץ Waze במקביל.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים בסלקום ובאורנג' אי אפשר לדבר ולגלוש באותו הזמן (לצורך העניין, לשים על ספיקר ולחפש כתובת בגוגל)בפלאפון/הוט מובייל (העצמאית)/גולן (העצמאית) אפשר
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים עכשיו הרצתי בדיקות מ2 מכשירים - אחד עם הוט ואחד עם גולן במספר שרתים (אבל אותם שרתים בשניהם בו זמנית) נחש מי זה מי... כל הכבוד. רוצה לנחש איזה איבר בגוף זה מזיז לי? זה טלפון, אני לא משתמש בו להורדת טורנטים. המהירות שלו בחיים לא הפריעה לי במיוחד, או שבכלל שמתי לב אליה. וואלה, גם לא כשהייתי באורנג' (והמהירות שלהם איטית בצורה חולנית לעומת כל דבר אחר בערך). נ.ב. סתם בשביל הקטע הרצתי עכשיו בדיקה. DOWNLOAD: 4025kb/s UPLOAD: 1678kb/s PING: 99ms
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים סבבה, אז לך זה לא מפריע וזה לגיטימיאבל לספר שזאת רשת בעלת מהירות "מטורפת" זה פשוט לא נכוןכן, בנקודות קיצון אפשר לקבל מהירויות גבוהות בגולןבממוצע, המהירות משמעותית יותר נמוכה מהוט מובייל
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מה זה "משמעותית יותר נמוכה"? 4 מגה במקום 6 (הממוצע שהצגת שם) ?וואו. אני רוטט מהתרגשות.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים עכשיו הרצתי בדיקות מ2 מכשירים - אחד עם הוט ואחד עם גולן במספר שרתים (אבל אותם שרתים בשניהם בו זמנית) נחש מי זה מי... קטע מצחיק, אני קורא מהטאבלט, אז פתחתי את התמונה הראשונה וחשבתי לעצמי זה בטח גולן (כי זה מה שאני מקבל עכשיו בבדיקות ב-S3), אז בטח בתמונה השניה תהיה מהירות פי 1.5 או 2 של הוט (לפי מה שניתן להבין ממה שעד עכשיו כתבת)... בכל מקרה, הבדיקות הללו גם תלויות מיקום, אני ממוקם בסביבות רעננה, ונמצא לרוב בת"א, אצלי המהירות בגולן כפי שתיארתי. כנראה במיקום שלך האנטנה של הוט יותר קרובה/חזקה וכו'.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מה זה "משמעותית יותר נמוכה"? 4 מגה במקום 6 (הממוצע שהצגת שם) ?וואו. אני רוטט מהתרגשות.מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, נכון?תנסה לחשב שוב את הממוצע של גולן - יותר קרוב ל1MB
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים קטע מצחיק, אני קורא מהטאבלט, אז פתחתי את התמונה הראשונה וחשבתי לעצמי זה בטח גולן (כי זה מה שאני מקבל עכשיו בבדיקות ב-S3), אז בטח בתמונה השניה תהיה מהירות פי 1.5 או 2 של הוט (לפי מה שניתן להבין ממה שעד עכשיו כתבת)... לא צריך להגזים, זאת עדיין ישראל בשיא מקבל באזור ה10 הורדה ו4 העלאה אבל זה ממש ממש לא מייצג את המצב בדיוק כמו ש7 מגה לא מייצג את המצב בגולן
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, נכון?תנסה לחשב שוב את הממוצע של גולן - יותר קרוב ל1MBאני מדבר על התוצאות שלי.סתם בשביל הקטע הרצתי עכשיו בדיקה.DOWNLOAD: 4025kb/sUPLOAD: 1678kb/sPING: 99ms
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.