עבור לתוכן

איטיות מחרידה בהוט+בזק

Featured Replies

פורסם

כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול.

בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה.

מה לאזעזל הולך פה?

• תגובות 34
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנ"ל אצלי בחודש האחרון, האם אתה גר באיזור רחובות? אני מחובר למוקד רחובות אולי בעיה שם?

פורסם

מה הוט אומרים כשאתה מתקשר אליהם?

פורסם

כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול.

בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה.

מה לאזעזל הולך פה?

:hizuk:

ו..

:mavet: לבאנדל !!

פורסם

אצלי בחבילת ה-100M (תשתית HOT וספק בזב"ל) אין שום בעיה ואני מקבל את כל ה-100M.

פורסם

מצטרף... בימים האחרונים איטיות נוראית בשעות הערב - אני חושד שזה קשור לשידורים של היורו באינטרנט.

(הוט + נטויז'ן 12 מגה)

פורסם

מצטרף, אבל מדובר על בזק+בזק. האיטיות באה לידי ביטוי אך ורק בגישה לאתרים. בבדיקות מהירות יבשות הכל בסדר, כביכול.

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לא ידוע לי על בעיית איטיות גורפת ואשמח לקבל פרטי התקשרות על מנת לבדוק את הנושא באופן אישי.

גולשים המעוניינים שאדאג לחזרת נציג תמיכה, אנא השאירו את הפרטים הבאים בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתם על יד המחשב.

לוטם

פורסם

מצטרף, אני נמצא בתשתית הוט עם ספק בזק בינלאומי במהירות 100MB, עם ראוטר מתקדם - TP-LINK 1043.

בחודש האחרון טעינת סרטונים ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת, קורה לי הרבה פעמים שאני רוצה לנגן סרטון מסויים ואחרי חצי דקה שהסרטון לא מתקדם, אני פשוט מוותר ויוצא מיוטיוב. עד לפני חודש יכולתי לצפות בסרטונים באיכות 1080P בלי להמתין שנייה אחת.

וכמובן שאתרים נטענים לאט אם בכלל.

אני לא יודע מהו מקור הבעיה - הוט או בזק בינלאומי, מה שבטוח - האינטרנט לא אמור לעבוד ככה !

פורסם

אני עם הוט 100MB + הוטנט.

בדיקת מהירות הורדה בדרך כלל נותנת תוצאות סבירות בכל שעות היום.

הבעייה שהרבה פעמים נקודתית דפים לא נטענים וטעינה חוזרת מצליחה.

כנראה יש עומסים רגעיים שמביאים לTIMEOUTS בדפדפן.

עדכון: בימים האחרונים כל ערב יש ניתוקים מתמשכים ובלתי ניתן לגלוש ללא שגיאות של דפים שלא נטענים.

התמיכה של הוט אומרים שיש בעייה אזורית שמטופלת אבל בפועל אין פתרון שמוכח במבחן התוצאה.

פורסם

מצטרף, אני נמצא בתשתית הוט עם ספק בזק בינלאומי במהירות 100MB, עם ראוטר מתקדם - TP-LINK 1043.

בחודש האחרון טעינת סרטונים ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת, קורה לי הרבה פעמים שאני רוצה לנגן סרטון מסויים ואחרי חצי דקה שהסרטון לא מתקדם, אני פשוט מוותר ויוצא מיוטיוב. עד לפני חודש יכולתי לצפות בסרטונים באיכות 1080P בלי להמתין שנייה אחת.

וכמובן שאתרים נטענים לאט אם בכלל.

אני לא יודע מהו מקור הבעיה - הוט או בזק בינלאומי, מה שבטוח - האינטרנט לא אמור לעבוד ככה !

לא בטוח שזה קשור, אבל בימים האחרונים youtube הוסיפו מנגנון שמונע טעינה של כל הסרטון אלא של כמה דקות/שניות קדימה, מין buffering, כתלות באורך הסרטון. עם זאת, אם תרצה לקפוץ קדימה, הנגן אמור להגיב במיידית ולטען ולהציג מהנקודה אליה קפצת.

פורסם

בדיקות מהירות מבוססות פלאש זה לא הדבר הכי מדוייק בעולם לאיזה רשת נסית לבדוק?? יש בדיקות של הורדת קובץ ישירות משרת מיוחד לצורך בדיקות זה יותר מדוייק.

בכל מקרה חשוב גם לבדוק מהיכן האטיות התשתית ???הספק???הציוד?? ראוטורים או מודם או אולי המחשב עצמו??

איזו תצורת חיבור יש לך?

פורסם

גם לי

מקבל 400 K בקושי מ 30 מגה

עם 30 חיבורים מה קורה כאן ?

פורסם

גם אצלי המהירות הורדה בקושי 60-70 לא יציבה והמהירות אפלוד לא עובר את ה 0.30, ויש המון איבודי מידע 40% לפחות ממה שהוט אמרו לי וכנ"ל לא אפשרי לשחק שום משחק online ואיבודי פינגים לשרתים דרך Ping.

הוט + בזק בינלאומי mpls

התקשרתי אמרו שצריך להגיע טכנאי משהו נקודתי ומה שמצחיק שהתקינו לי בדיוק טלויזיה של הוט 4 ממירים וזה בדיוק קרה יומיים אחרי.

העוצמות תקינות לחלוטין ברמת מצויינים והפינגים יציבים, יש רק איבודי מידע מהתשתית ישירות כלומר מהכבל שמעביר מהתשתית לבית יכול להיות צריך להחליף מפצל חדש יכול להיות נדפק, בעיקרון גם בהתקנה של הטלויזיה הבחור החליף איזה 4 פעמים את המגבר כי כל פעם העוצמה השתנתה לסלון והוא היה צריך להעלאות או להוריד כל פעם שעשה משהו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי תשתית של הוט + הוטנט באזור רחובות. (יבנה)

כל ערב יש ניתוקים ושגיאות של TIMEOUT. פינג נכשל ברמה של 5% לפחות בשעות העומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים