עבור לתוכן

חדש בפורום-צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

למה שתהייה לו בעיה של חום?

• תגובות 57
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OR2000 לא מבין את התשובה ההזויה שלך כאלו זה לא ברור במיוחד בקייץ ועוד אני צפתי לתגובה יותר נורמלית ממי שמרכיב מיפרטי מחשב פה באתר למה ליזלזל בנושא כזה חשוב וגם שקונים מחברה גדולה או ממקום שיש הרבה הזמנות ולטכנאים אין זמן לנשום ולעשות עבודה קצת יותר טובה כי בעל הבית רוצה שהם ירכבו כמה שיותר מחשבים ביום אז זה בעיה בגישה של החנות וזה גם נידבק בטכנאים שלא באשמתם הכול זה לחץ העיקר תשלם 150 ש"ח להרכבה ובדיקה לפחות שהיה טוב ולבדוק לפני שהמחשב יוצא מהחנות ראתי גם דברים מוזרים מאנשים שקבלו מחשבים שונים או של אנשים אחרים חלקים אחרים לא קבלו את כול התוספות שבאים אם החלקים חסרים דברים מחשב שלא נידלק שהיה מנותק הכונן קשיח ואפלו לא מחובר הספק וגם במצב כזה המחשב לא עבר בדיקה נורמלית אז הדברים האלה חשובים והם אנחנו נזלזל בזה אז שלא נתלונן על החנות

פורסם

כי המפרט שלו יהיה קריר כל הזמן, הקירורים איכותיים ולא קירור סטוק.

פורסם

קרור כמה שהיה טוב זה לא יכול לפצות על חלק לא תקין בעל טמפרטורה גבוהה ושאר בעיות אז תרוצים חפש במקום אחר להיות רואש קטן להגיד יש לי קרור אכותי אז זה בסדר זה בסדר כאשר המוצר תקין ובעל טטמפרטורה תקינה ואת זה אפשר לדעת בעיקר בקייץ ביגלל זה אני ממליץ לקנות מחשב בקייץ כך לא נקבל הפתעות לא רציות ואם צריך מחשב היום ולא עוד כמה חודשים לקחת בחשבון עוד 10 15 מעלות יותר לבטחון ולפי המצב הטמפרטורה בקיץ שיש עליה של 5 10 מעלות יותר אפלו 20 מעלות בטחון = מחשב במאמץ לאומת מחשב לא במאמץ זה לא הגזמה

פורסם

אם משהו לא תקין יש אחריות, אין סיבה שהמחשב יתחמם סתם (אפילו בקיץ). תפסיק לזרוק שטויות.

פורסם

תמיד צריך לבדוק תקנות מוצר שקונים ולא משנה מה זה ולמה להגיעה למימוש אחריות אם המחשב נבדק תקין ואז יש בעיה אז מטפלים בה ולך תממיש אחריות על מחשב בין יומיים שבועה ביגלל הגישה של לא בדקתי מה כבר יכול להיות יש אחריות זה טימטום במיוחד בארץ שהשרות ממש טובב שבה לך לפוצצץ את החנות אז עדיף לבדוק טוב מה אתה מקבל ושלא נצתרך את האחריות או ביגלל שחסר חלק כמו כבל וצריך לחזור לחנות סתם בלגן שתהיה אחריות רק למקרה חרום ותהייה בעיה כמו מוצר פגום שרק דרך שמוש לאורך זמן אפשר לדעת ומה אתה אומר לאנשים שקנו כרטיס מסך יקר ובבית גלו שהוא מגיעה ל 80+ מעלות למה שהרכבו את המחשב לא אמרו שיש בעיה אם הכרטיס תיממש אחריות וזה עוד במחשב חדש שהם הרכבו לך בגלל הרבה בעיות בחניות מעבדות שלא מתחיבים ולא בודקים כמו שצריך את המחשב שהם מרכבים ומתנהרים מאחריות העיקר קבלו 150ש"ח על הרכבה ובדיקה מראוש מי שלה נותן לי אחריות על המחשב שהוא מרכיב שהוא תקין ואין בעיות אפלו שיחליף חצי מחשב עד שיעבוד כמו שצריך אני לא קונה אצלו גם שהיה זול כי במקום כזה גם האחריות לא שווה הרבה

פורסם

תפסיק להציף את הת'רד בשטויות, החנויות עושות בדיקות מקיפות לפני שהם מביאים את המוצר ללקוח, אתה סתם עושה סיפור מכלום (והוא לא קיבל את המוצר בכלל). הסיכוי שמשהו יהיה תקול נמוך מאוד, בעיקר מבחינת הקירור.

פורסם

OR2OOO תתעלם ממר M&M

פורסם
  • מחבר

עדכונים..

ביום שישי הייתי באשדוד אצל IQPC לקבל הצעת מחיר קיבלתי שירות ויחס מעולה.

אמרתי לו פחות או יותר מה התקציב שלי כולל מסך וציוד מקיף ומה הדרישות שלי..

הוצע לי להחליף את הספק כח שהוצע לי כאן הSEASONIC S12ll 430W BULK לספק מדגם ENEREMAX NAXN 450W-חיסכון של כ80 שקלים.

בנוסף הוצע לי להחליף קירור למעבד מה שהוצע לי כאן זה SCYTHE KATANA lll להחליף לקרור מדגם ARCTIC COOLING ALPINE 11 REV.2- חיסכון של 53 שקלים.

דבר אחרון הוצע לי כאן דיסק קשיח מדגם EAGATE 1TB SATA3 והציעו לי להחליף לHITACHI 1TB SATA 3- חיסכון של 25 שקלים.

הדברים האלה זה כסף קטן אבל החיסכון של כמה שקלים בכל מוצר יכול לאפשר לי להכניס לתקציב שלי מבלי לחרוג יותר מידי את הציוד המקיף מקלדת עכבר כרטיס רשת אלחוטי וכו'.

הוא הציע לי להחליף את החלקים כדי לעזור לי לדחוס את הדרישות שלי לתוך התקציב.

חשוב לי לקבל את הדעה שלכם בנוגע לרכיבים שהוצעו לי אם הם מספיק טובים ואיכותיים,אלו חלקים חשובים מאודו אם הירידה הזניחה הזאת במחיר(למרות שהיא לטובתי) פוגעת משמעותית באיכות החלקים אשמח לדעת.

תודה

פורסם

הספק והקירור זה על חשבון שקט. על הספק עוד ניתן לרדת (האנמרקס ספק סביר), כמובן שהוא פחות איכותי ופחות שקט, אבל אם החיסכון כל כך גדול ואתה לחוץ מבחינת כסף זה אפשרי. מהקירור לא הייתי יורד, אבל גם כאן הוא פחות שקט מה-KATANA (ההבדל מורגש, לפחות פי דעתי). לא הייתי עושה את זה בשביל לחסוך 50 ש"ח, אבל זו בחירה שלך הקירור לא גרוע הוא פשוט פחות שקט. בקשר לקשיח כמה שנים אחריות יש עליו, סיגייט קיצצה כמאת את כל הכוננים שלה לשנה?

פורסם

הספק יחזיק למרות שהוא איכותי פחות, שיקול שלך.

כמו שנאמר מעליי, ההבדל בקירורים הוא בשקט (וגם ביעילות). כאמור, שיקול שלך.

בקשיח לא הייתי חוסך, ההבדל הוא שנת אחריות לעומת 3 שנים. האם שנתיים אחריות נוספים לא שווים לך עוד כמה גרושים?

פורסם
  • מחבר

בנוגע לשקט הוא פחות קריטי בשבילי,חשוב אבל אם זה חוסך אני מוכן "לסבול" טיפה יותר רעש..

בנוגע לקשיח אתם הצעתם לי SEAGATE בעלות של 480 שקלים שנה אחריות הHITACHI שהם הציעו לי הוא עם 3 שנים אחריות בעלות של 456 שקלים גם חיסכון של 25 שקלים וגם תוספת שנתיים אחריות השאלה כאן מבחינת האיכות

מה אומרים?

פורסם

אז הוא עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים